Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2007. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
40.237
Cevap
316
Favori
905.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20052006200720082009
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türksat-Gpon(Fiber kendi altyapı- Upload, 1000 e 120)

Türksat- Vae (Tt altyapıdan Vdsl-Fiber; Upload 20)

En iyisi Telekom gibi şu durumda. Kendi altyapısı, sorun oldu mu daha hızlı süreç işler. Tabii tercih sizin.

• teote kullanıcısına yanıt

Hangi firma; Türksat mı?

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Turktelekom 1000 mbps veriyor upload hızı 50 diyor fikrin nedir hocam

• SonKaleFener kullanıcısına yanıt

Fikrinin tercihi Tt olur. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

850 TL fiyat çok fazla :s

• SonKaleFener kullanıcısına yanıt

O zaman Vdsl ile devam, kira derdide yok, mis. 

turktelekom

Türksat-Gpon(Fiber kendi altyapı- Upload, 1000 e 120) bu varsa bence en iyi seçenek bence bu.

• ekimbebesi E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek olabilmek için özel mesaj üzerinden dönüş yaptık.
  • teote kullanıcısına yanıt

Varsa; mantıklı. 24 ay taahhütte var, mis. 

• Türknetten uzak durun. Geçtiğimiz çarşamba günü başvuru yapıp, perşembe günü 12.12.2024 tarihinde iki farklı adresteki iki farklı aboneliğimi türknete geçirdim ve perşembe günü öğleden sonra ikisi de aktif olarak çalışıyordu. 13.12.2024 cuma günü sabah 10:00 civarında ikisi için çalışıp çalışmadıklarına dair teyit aldılar. İkisi de aktif olarak çalıştığı için bende çalışıyor dedim. Dedikten 30 dakika sonra yani 10:30'da civarlarında ikisininde interneti tamamen gitti. Durup dururken tamamen bağlantıları koptu. Cuma günü ikisi içinde destek kaydı oluşturdum. Cuma gününden beri iki internetimin de bağlantısı kopuk. Destek kısmında destek açmadan önce sistem otomatik olarak bilgi topluyor ve topladığı bilgilerde;

- Genel Arıza Yok

- Planlı Çalışma Yok

- Hat Durumu: Çevrimdışı

- Modeme Sinyal Ulaşmıyor

Şeklinde yazıyor.

Türknete "Comnet Faciasından" geçtik. Comnette iken bildiğiniz üzere hız yavaşlıyor veya gece geç saatlerde tamamen kopuyor ama gündüz belli saatlerde sorun yok gibi aynı hızı alıyorsunuz. Demek istediğim santralden daireye gelen bağlantılarda her hangi bir sıkıntım yoktu. Teknik bilgilerde zaten Türk telekomdan gelen hattın iki internetim içinde devredışı olduğu gayet açık bir şekilde gözüküyorken, türknet ekipleri sağlam olan hattın neden devredışı bırakıldığını türk telekoma sormak yerine, tutup türk telekoma arza iş emri veriyorlar. Neden? Santralden daireme kadar olan bağlantıları kontrol etmek için. Yahu bu akıl tutulması değil de nedir? Size geçtiğim gün internetimi kullanıyorum. 1 gün sonra iki internetim de aynı anda kopuyor ve sistemlerinizde de hatlar çevrim dışı gözüküyor ama siz bu gerçeği görmezden gelip saha ekipleri için arıza iş emri veriyorsunuz. Bir adreste olsa anlarım ama iki farklı adreste iki ayrı internet aynı anda kopuyor. Bunun santral ve daire ile ilgisi ne olabilir. Genel arıza veya çalışma yokken?

Bir de bu gerçekleri satır satır anlattım onlara ama kopya yapıştır cevapları vermeye devam ediyorlar. Takip ediyoruz takip ediyoruz ilgileniyoruz. İş emrinde ortalama 36 saat sürebilir diye bilgilendirip üzerinden 72+ saat geçmesine rağmen, problem en kısa sürede tespit edilecekmiş mesajları atıyorlar. Problem alenen açık değil mi? Türk telekom hattı sistemlerinizde bile çevrim dışı gözüküyor. Santal ve altyapı çalışması birbirinden farklı adreslerdeki internete aynı anda olması mümkün değil. 3 gündür internetim yok. Türk telekomdan konuyla alakalı hiçbir açıklama yok ve türknette arayıp soracağına santal ve daire kontrolü edecem diyor. Çıldıracağım yaf. Comnetten faciyasından sonra bir de bu.

Türk telekom altyapısı üzerindeki türknetten uzak durun kısacası. Gerçekten önemli bir sorun olduğunda benim gibi ortada kalıyorsunuz. Halen daha internetim yok. Türkcell'den ek paket aldım onunla yazıyorum. Evde ek paketi bilgisayarıma paylaştırıyorum.

Son mesajımda 1 gün içinde çözdünüz çözdünüz dedim. Yoksa türk telekoma geçiş yapacağımı söyledim. Bunları da bilin arkadaşlar. Önemli konularda çözüm sıfır. Sadece takipteyiz takip takip ediyoruz. Ediyoruz saha ekipleri takip ediyor. Türknet arıyor veya yazıyorlar her birine ayrı ayrı cevap veriyorum. DEtaylı anlatıyorum. Hepsi de ben sürecin yakından takip ediyorum diyor ama 4 gün oldu. Sorunun ne olduğunu tespit bile edemediler. Sorun bellli değil. Sorun belli aslında ama işte bunlar bir türlü türk telekoma neden hizmeti durdurdunuz diye soramıyorlar.

Sinir küpüyüm yaf. Aynı şeyleri yazıp duruyorum.

• Maxpayne53 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Özel mesaj üzerinden iletişime geçiyoruz.
  • Yaklaşık 30 dkdır modem IP almıyor. Gigafiber altyapıdayım, lan PON ışıkları sorunsuz. Router'da kırmızı ışık yanıp sönüyor. Gigafiber müşteri hizmetlerine 15 dkdır telefon açık fakat ulaşamıyorum. Bağlantı kesilme nedeni ISP zaman aşımı olarak gözükmekte. OIM'den kayıt açamıyorum, İnternet bağlantısı kurulamadı hatası veriyor. Konuyla ilgili destek olabilir misiniz, toplantılara mobil veri ile girmek zorunda kalıyorum.

• Merhaba.
    Mevcut olarak 3 yıldır türknet vdsl kullanıcısıyım. 1 yıllık ücretini de peşin olarak ödedim. Oturduğum binaya türktelekom fiber altyapısı döşedi. Fiber kabloyu dairemin içerisine kadar çektirdim. Şimdi tam olarak benim hangi yolu izlemem gerekiyor? Diğer sorum ise fiber hattına geçiş yaparken ödemiş olduğum 1 yıllık vdsl ücretiyle ilgili bir sorun yaşar mıyım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SpinalTap kullanıcısına yanıt

Bende de bu sorun var. E - Devlet'e yazdım, Enpara'ya şikayet kaydı açtım ama bir haftadır sorun var; evrak duruyor öyle giriş yapamadığım için. Mobil imza'yı deneyeyim dedim onda da sim kart desteklemiyor dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 17 Aralık 2024; 17:35:59 >
  • Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt

Başka banka ile denedim hallettim ben. Enpara ile edevlet arasında bir sunucu sorunu var galiba. Başka bankayı kullanıyorsanız onu deneyin. Düzeleceğe benzemiyor yakın zamanda.

• Kardeşimin İş Bankası'ndan giriş yapabildik ama bende başka banka yok. Bana da yakın zamanda düzelmez gibi geliyor. Bakalım olmadı eskisi gibi evrakları yollayacağım falan uğraştıracak.

• Comnetin hizmet vermesini bırakması üzerine işbirliğini açıklamadan iki gün önce geçiş yapmıştım geçerken de gigafiber istiyorum kampanyasini kullanmıştım gecisi yaptiktan sonra ilk iki ay faturaniz bizden diye turknetten mesaj geldi.Ben de sanırım comnetin anlaşılması için olduğunu düşündüm. bu gün de turknet uygulamasindan 250 lira fatura geldi destek veya bilgi alabilir miyim bu konuda? @TurkNetDestek

• Hız profil değişikliği talep ettim, turknet forumda da konu açtım. Hızım 75 Mbps olarak geliyor. Hattımın 100 Mbps olarak güncellemesini talep ediyorum. Bugün 3 defa arayarak hızımı 100 Mbps yaptıklarını söylemelerine rağmen modeme gelen hız değişmiyor. 15 Mbps gelen upload hızımı da mahvettiler. Önce 8 Mbps düştü şimdide 11 Mbps gözüküyor. Arkadaşlar nerede yanlış yapıyorlar. @TurkNetDestek

Destek kayıt No 84398245

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancagir06 -- 17 Aralık 2024; 20:48:53 >

• Merhabalar. Comnet sonrası Turknet geçiş yaptım ve çok memnun kaldım. Aslında ttnet veya superonline düşünüyordum. Turknet ile anlaşma olunca geçişte kolaylık sağlanır diye düşündüm. Bağlantı stabilitesi, özellikle aldığım ping değeri çok iyi. Herkes sorunundan bahsetmiş ben de memnuniyetimden bahsedeyim dedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20052006200720082009
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.