Bildirim
Turknet Dolandırıcı Bir Firmadır 4
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aaaa ben bunun ilk 3 serisini izlemiştim. IMDb puanım 9/10 -
Hız düşümü isteyeceksin bu kadar basit. -
Kopma sorunu yada bız düşüklüğü gibi bi sorunsa bahsettiğin, Haklılar.
Hat zayıflaman fazla. -
Kendileri habersiz düşürmüştü zaten sağolsunlar pek düşünceliler bir fark olmamıştı bizimle değilsinquote:
Orijinalden alıntı: bigcrysis93
Hız düşümü isteyeceksin bu kadar basit. -
Benlik birşey değil ki, benimde evimde 73mbit gösteriyordu şimdi 10mbit gösteriyor suçluyu ben olarak arama git baştakilerde ara. -
Bizimle değilsinquote:
Benlik birşey değil ki, benimde evimde 73mbit gösteriyordu şimdi 10mbit gösteriyor suçluyu ben olarak arama git baştakilerde ara. -
Kiminleyim ben? -
Git baştakilerde araquote:
Kiminleyim ben? -
Kafanda sorun mu var ben senin sorunundan Devletin firmaları uyarmaması satması sorumlu diyorum sen gülüyorsun değmez muhattab olmaya sizlerle. -
Merhaba, aldığınız CRC hatalarını ve ping tracert sonucunuzu PM üzerinden gönderir misiniz? Network ekibimiz ile paylaşarak size yardımcı olmak isterim. -
Yoo öyle bir şey demedin çık yukara bak hasta :Dquote:
Kafanda sorun mu var ben senin sorunundan Devletin firmaları uyarmaması satması sorumlu diyorum sen gülüyorsun değmez muhattab olmaya sizlerle. -
Gönderdik çözünde görelim hadi :Dquote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, aldığınız CRC hatalarını ve ping tracert sonucunuzu PM üzerinden gönderir misiniz? Network ekibimiz ile paylaşarak size yardımcı olmak isterim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X