Telekom fiyatları 2 katına çıkaracağı için Turknet e geçmeyi düşünüyorum..Ancak çok fazla şikayet var Türknet ten, kararsız kaldım.. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar |
Türknet e geçmeli miyim
-
-
TürkNet tavsiye ederim.
-
Turknet'inde fiyatı hemen hemen ttnet'e yakın gigafiber alt yapınız yoksa daha uygun alternatifler mevcut bende ttnet abonesiyim yeni iss arayışındayım internetkutusu ve gıbırnet daha uygun duruyor
-
Sinir hastası olmak istemiyorsan hayır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DownFast -- 18 Aralık 2022; 18:54:45 > -
türknet gerçekten başa bela,seni dinleyen kimse yok,forumda ve sosyal medyadaki temsilcilerin tek bildiği online işlemlerden arıza kaydı açın demek,internetin kesilmediği sürece müdahele etmezler.ping yüksekliği falan umurlarında değil.
-
Merhabalar, taahhütsüz olarak hizmet veriyoruz. Hizmetimizi istediğiniz zaman deneyimleyebilir ve memnun kalmazsanız dilediğiniz zaman iptal ettirebilirsiniz. -
Geçen Nisan ayından beri kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım. Açık ara en iyi alternatif sağlayıcı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tahhütsüz hizmet anlayışını ilk olarak vermeye başlayan servis sağlayıcılarından birisi Turknet. Son birkaç sene öncesine kadar (kabaca Türk telekom fiber altyapısı üzerinden hizmet vermeye başladığı zamanlara kadar) gerek aylık tarifeye dahil 1000dk sabit hat hizmeti gerekse sabit tek bir fiyatla altyapının desteklediği hızda hizmet vermesi ile çok avantajlıydı. Salgından sonra yükselen enflasyon ile birlikte özellikle bu yıl içersinde kısa zaman aralıklarıyla 2. bir kez daha zam yapması çok tepkilere neden oldu ve şu anda tahhütsüz hizmet veren servis sağlayıcılar arasında en yüksek fiyatıyla hizmet veren firma konumunda. Hemen hemen her hizmetini taşerona yaptırdığı için de gigafiber altyapısının kurulması, hizmetlerin aktif hale getirilmesi veya arızaların giderilmesi konusunda birimler arasındaki iletşim sorunundan dolayı kullanıcılar zaman zaman çok mağdur olmakla birlikte bu sebeplerden dolayı alternatiflerine kaçış meydana gelmekte. Bunların yanında Cuma günü müşteri hizmetlerini arayıp başvurumu yaparak 24 saat dolmadan Türk telekom altyapsındaki yeni fiber hizmetini Cumartesi günü aktif hale getiren servis sağlayıcısı da var.
-
telekom, 2 yılın ilk 12 ayı 220tl, son 12 ayı içinse 250tl isteyince, taahhütümü yenilemeyip 169.90tl'ye turknete geçtim. 1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum.
telekomla anlaşmaları gereği modemime de dokunmadılar. birkaç telefon görüşmesi, birkaç ekran görüntüsünü de sitelerine yüklemem yetti.
tavsiye ederim.
-
Ev telefonu yoksa diğerlerine geçmenizi tavsiye ederim.
-
Taahhüt ve düşük hız sorunu yüzünden yıllar sonra Türktelekom yerine alt sağlayıcı firmalardan birine geçmeye karar verdim Hem taahhütsüz hem hızlı vdsl paketleri daha ucuza verdiği hem de en bilindik alt sağlayıcı olduğu için Turknet'i seçtim ve uzunca bir zaman memnun şekilde kullandım Fakat günümüzde geldiğimizde durumlar değişti Artık taahhhütlü internet kullanmak (eğer altyapının sağladığı maksimum hızı alıyorsan) daha mantıklı Aksi halde taahhütlü olmadığı için firmalar birkaç ayda bir zam yapabilir Turknet gibi
Velhasıl kelam yine hem ucuz hem de taahhüt sorunu olmayan firmalar halen var İnternet kutusu, gıbırnet gibi firmalar örnek gösterilebilir Turknet'i dediğim gibi iki yıldan fazla kullandım fiyatları haricinde memnundum Fakat son zamlardan sonra yukarıda belirttiğim firmalardan birine geçtim Turknet'ten hiçbir fark görmedim Modem arayüzünden modem kullanıcı adı şifresini değiştirdim Birebir aynı internete 170tl yerine 110tl ödüyorum Bu dediğim firmalar Turknet'le hemen hemen aynı performansı hatta belki daha iyisini (örneğin turknet'te hep 50ms ping alırdım cs go'da, Şuan ise 40 ms alıyorum Bu iyi bir durum benim gibi oyuncular için) çok daha ucuza sana sağlayabilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X