Turknet kurulum ekibi gelmiyor. Ne arayan var ne soran. Kaç defa müşteri hizmetleriyle konuştuğumu sayamadım. Bir türlü yardımcı olmuyorlar. En son iptal ettirecekler. Süreç nasıl hızlanır bilen var mı? |
Türknet ekibi gelmiyor
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Merhaba, konu linki ile müşteri numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz? -
Sayın Türknet Destek;
Kurulum yapılması için aciliyetinizi ilettim.En kısa sürede kurulumunuzun yapılması için kurulum ekiplerimiz sizin ile irtibata geçecekler.
İyi günler dileriz.
İyi günler değil; saat 20:10; iyi akşamlar.
Benim acillik durumum yok; ben hasta değilim. Bana verilen randevu saatinde kurulum yapmanız gerekirken; yapmadınız.
8 Eylül tarihine kadar 349 TL indirimin bunla bir alakası var mı acaba?
Gelmeyeceğiniz randevu saati için neden; seçenek var o zaman? Bir de randevu güncelleyin diyordu sitede.
Vallahi pes; hem de ne pes.
İnsanların vaktinden çalıyorsunuz; acaba fatura ödemede de yoğunluktan geçikme olsa; en kısa sürede ödeyeceğim dersem de, aynı şekilde tepki verecek misiniz? Yoksa interneti kesecek misiniz?
Vallahi pes; hemde plus pes.
Bakalım yarın da dizimizin 2. bölümünü mü izleyeceğiz?
Hakikaten; sizden hızlı yokmuş; yoksa var mı?
-
Aynı dertten muzdaribim, 2 eylül pazartesi için randevu almıştım gelmediler, sonra 4 eylül için tekrar aldım yine gelmediler. Müsteri temsilcisi aradı kurulum yapılmamış sanırım isterseniz tekrar randevu oluşturalım, bende dedim zaten halihazırda var olan randevuya gelinmemiş, yeniden randevu oluştursak ne işe yarar?
İlk izlenimim çok vasat. Randevu veriyorsunuz kurulum için ama gelmiyorsunuz nasıl iş ? Günlerdir eve hapsolduk işe güce gidemiyoruz.
-
Aynen bende anlamadım; randevu sistemi neden var o zaman dilimli.
Ameliyata girecek hastaya narkoz verip; doktor yoğun deyip bekletmek gibi. Tuhaf yahni. Düşündürücü.
Benzer içerikler
- pon ışığı yanmıyor
- modem iptv engelliyor
- fiber internet kablosu modeme nasıl bağlanır
- modemin internet ışığı yanıp sönüyor ama internet yok
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- turknet smartyfi
- statik ip öğrenme
- en iyi internet
- turkcell abone sayısı
- zyxel modem kurulumu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X