Şimdi Ara

TÜRKNET EVE HATMI ÇEKİLMELİ YOKSA TÜRK TELEKOM HATTINA MI BAĞLANMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Türknete internet başvurusunda bulunmuştum. Gerekli şeyleri yapıp belgelerimi gönderdim. Bugün ADSL giriş adım ve şifrem geldi. Müşteri Hizmetlerindeki kadının söylediğine göre eve elektrikçi çağırıp bir şeyler yapmam gerekiyormuş. Ankastre kutusunun dışına bir hat bırakmışlar üzerinde adımla ilgili bir not var. Şu an benim ne yapmam gerekiyor. O hattı direk eve mi çekeceğim? Yoksa o hattı evime gelen Türk Telekom hattına mı bağlayacağım? Şuan Türk Telekom kullanıyorum onu iptal etmem gerekiyor mu ? Nette bir arkadaş iptal edip yapmış eve internet bağlatamamış.Kendileri biz geçiririz diyorlardı öyle bir şey yok galiba. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Müşteri hizmetlerine sorduğumda alakasız şeyler söylüyorlar, lafı geveliyorlar. Teknik destek ekipleri de yok maalesef. Türknet aktif alt yapısında değilim.Türknet alıp kullanan birisi akıl verirse çok güzel olur cevaplarınız bekliyorum.

• Elektrikçi çağırcaksınız ankastereden evinize kablo çekicek veya var olan kabloyu bağlıcak işlem o kadar gelen elektrikçiye kablonun durmunu sorabilirsiniz yıpranmış ise ve ek varsa yeni kablo çektirirseniz daha sağlıklı olur kablo sağlamsa zaten birleştirir iş biter 15 dk lık iş maksimum 30 dk iş sürer
  • ev 5.kat usta yeni olsa nasıl yapacak ki ? bana en makul şuan kullandığım Türk Telekoma bağlaması gibi geldi.
  • Dairenize giden hattı türknet'e açtıkları krone'ye takmanız gerekir.

Nakil yapsaydınız ellemenize bile gerek kalmayacaktı tanıdık elektrikçi çağırıp 5 dakikalık işi var.

• Bana hattınızı biz taşırız dediler şimdi elektrikçi çağırın yapın diyip başlarından savıyorlar.
  • Yarın elektrikçi çağıracam inş anlar :D
  • Merhaba, TT ekipleri ankastre kutunuza hattınızı bıraktıktan sonra o hattı ev içi tesisatınıza bağlatmak sizin sorumluluğunuzda olan bir işlmedir. Elektrikçi yardımıyla o kablonuzu ev içi tesisatınıza bağlatıp hizmetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elektrikçi çağırdım adam baktı baktı ben anlamam dedi gitti :D
  • mr.dangerouss M kullanıcısına yanıt
    Telekom ekipleri, ankastre kutunuza sizin isminizin bulunduğu kablo bırakmış olmaları gerekmektedir. O kabloyu eve çekecek. Kablonuza isminizi yazmamışlar mı?
  • bir kablo bırakıp üzerime ismimi ve işlem numarasını yazıp gitmişler
  • Türk Telekom ekiplerini görseydim keşke bazen insafa gelip kendileri bağlıyorlarmış :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.dangerouss -- 28 Temmuz 2017; 14:56:26 >
  • Kaç tane elektrikçi gezdim anlamıyorlar neden Türk Telekom yapmıyor diye sitem ediyor adamlar. Yarında gezip bakacağım olmadı iptal ederim. Keşke reklamlarına Kurulum , bağlantı hepsi size ait hiç bir destek vermiyoruz ne haliniz varsa görün diye yazsalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.