Şimdi Ara

Turknet Fesih İşlemleri Corona Virüsten Daha Beter!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 2 yıldır kullandığım TurkNet hattımı iptal ettirmek istedim fakat bu firma fazladan fatura yansıtmak için elinden geleni yapıyor! 02.09.2020 tarihinde, sitelerinde 'güya kolaylık olarak belirttikleri' mail yoluyla iptal seçeneğini kullanmak istedim. Belirttikleri bir mail adresi var ve bu adrese iptal dilekçenizi ve kimlik fotokobinizi önlü arkalı taranmış şekilde yollamanızı istiyorlar. Eksiksiz bir biçimde istenilenleri uyguladım, maili gönderdim. Aradan bir kaç gün geçti ve ses seda olmayınca turknetin mükemmel müşterim hizmetlerine iptal hakkında geri dönmediklerini belirttim. Aldığım cevap ise 'mailiniz bize gelmedi' oldu. Fakat mailime baktığım da aynı saniye iletilmişti! Neyse dedim bu firma bizi uğraştıracak anlaşıldı. 29.09.2020 tarihinde faks yoluyla iptal ettirmek istedim. Faksı belirttikleri numaraya yolladım. Aradan bir kaç gün daha geçtikten sonra tekrar müşteri hizmetlerine yazdım. Bugün yine tam beklediğim gibi bir cevapla 'faksınız bize ulaşmadı' dendi. Bir aydan fazla bir süreçtir beni oyalayan bu firmadan uzak durmanız sağlığınız açısından iyi olacaktır. Allah başka dert vermesin.

• Merhaba, faks gönderdiğiniz numara bilgisini ve GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Kontrol ederek size yardımcı olmak isterim.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Yoğunsunuz sanırım. Pm attım fakat dönmediniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    yeni fiber aboneliğe geçmek için mevcut aboneliğimin İptal talebini mail yolu ile e-faks adresine gönderdim. kontrolünü sağlar mısınız?
    abone no: 2126671655
  • unstrblchr kullanıcısına yanıt

Merhaba, yoğun olduğu için mesajlarınızı anlık olarak kontrol edemiyorum ama sırasıyla tüm mesajlara yanıt veriyorum.

• xhallens kullanıcısına yanıt

Merhaba, dilekçeniz ulaştıktan sonra 24 saat içinde sisteme yükleyerek size bilgi veriyoruz ve 7 iş günü içinde ilgili birimimiz arama yaparak iptal işlemini tamamlıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.