Şimdi Ara

TurkNet fiberde aylardır çözülmeyen PING sorunum çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Binamda FTTB Türk Telekom fiber altyapılı bir internet mevcut ve yaklaşık 2 yıldır TurkNet abonesiydim. Bağlantımda herhangi bir hız sorunu olmamasına rağmen ping sorunum vardı. Bu sorun hem speedtest sonuçlarında görünüyordu hem de oynadığım oyunlarda zaten belliydi. TurkNet de sağ olsun bir çözüm sunamadı, açtığım destek kayıtlarında hız testlerini yaparken saçma sapan isteklerde bulundular. Bu isteklere göre de birçok hız testi yaptım ama ping sorunum çözülmedi, ekip bile yollamadılar hatta bence Türk Telekom'a bu şikayeti iletmediler bile. Bunun üstüne TurkNet'in yaptığı son zam nedeniyle Türk Telekom'um "Fiberin Gücünde Yıldızlı Günler 100 Mbps" paketine geçmeye karar verdim. Bu kampanyada 100 mbps internet ayda 139₺ + 15₺ modem kira bedeli ile 24 ay boyunca ayda toplam 154₺'ye gelmekte. TurkNet'in Haziran 2023'te yapacağı zammı göz önünde bulundurursak aradaki 15₺ fark seneye kâr bile ettirir duruma gelecek diye düşündüm. Arıza olunca ilgilenmeyen TurkNet müşteri hizmetlerinin de aboneliği sonlandırırken "e seneye 140₺ yerine 145₺ olursa siz yine zarar edeceksiniz" demesi de ayrı bir gülünç durum, bu sene %40 zam yapan seneye kaç yapar kim bilir? Ayrıca hadi bende fiber altyapı var, 16mbps ADSL kullanan kullanıcılar neden sizi kullansın?

Aşağıya 2 tane test sonucu koyuyorum. TurkNet'ten önce ve sonra. Bu testler aynı adreste, aynı fiber modemde, FTTB Türk Telekom fiber altyapısıyla sağlanan internet ile yapıldı; göreceğiniz üzere TurkNet'te yıllardır çözülmeyen ping sorunum, Türk Telekom'a geçişim ile düzelmiş durumda. Umarım herkes bu zamma da gereken tepkiyi gösterir. Fiber altyapıda ping sorunu yaşayan arkadaşlar varsa da güzel bir kampanya bulup Telekom'a geçmelerini tavsiye ederim. Benim faydalandığım kampanya 10 Mart'ta bitti diye biliyorum ama belki bazı bayiler hala satıyordur sormak lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.