< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TurkNet geçiş macerası (2. sayfa)
-
-
Merhaba, destek kaydınız varsa kayıt numarasını yoksa müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Paket bilginizi kontrol ederek size süreçle ilgili bilgi vermek isterim. -
Iptal ıslemını benım yapmam lazımmış. Geçiş yapacagım için. Turknet destek oyle soyledı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pm üzerinden detaylı bilgi vereceğim -
Buradanda verebılorsınız herkes bılgılensın
Tabi ki, sistemde başvurunuz gözüküyor, aktivasyon süreciniz devam etmektedir. Farklı bir firmadan bize geçiş yaparaken (vdsl/adsl) karşı taraftaki hizmeti iptal etmeden geçişi yapabiliyoruz. Bu durumda diğer firma hizmetin iptalini biz sağlıyoruz. Ancak Gigafiber geçişlerde churn geçiş yapılmıyor. Fiber hizmet için diğer firmadaki hizmetin iptalini sizin yapmanız gerekmektedir. -
Hocam gelen giden varmı ?
-
Bır bucuk saat once geldıler yaptılar kurulumu turknet arkadasları. Yarın geleceklerdı ama musaıtlık durumumu ogrenıp geldıler. Kurulum tamamlandı. Modemı de taktılar. 350 mpz hız alıyom. Yarın da ttnetı ıptal ederım ınsallah.
Dün "Kuryenin hastalandığı için bugün gelemedi, müsaitseniz yarın gelecek" demişti. Yarın öğleden önce müsaitim dedim. Kurye bugün öğleden sonra 2'de aradı. Şimdi hastaneye gidiyorum. 5'ten sonra istediğin saate gel dedim. Yetiştirebilirsem sizi ararım, yetişmezse yarın öğleden önce gelirim dedi. Gelen giden yoooooooooooooook...
Bende şans var mı yoooooooooooooooookkkkkkkk...
Yarın öğleden sonra yine hastaneye gitmem gerek. Öğleden önce gelir mi? Bakacaaaaaaaaazzzz...
Yarın kurye gelmezse Cuma günü TurkNet'in genel müdürlüğüne gidip imza atabilir miyim? Kurye şart mı? @TurkNetDestek
-
Ne zaman başvurmuştun, ben geçen pazartesi akşam vurdum cuma belgeler onaylandı bekliyorum halen. Cuma günü kurulum için verdikleri gün bitecek bakalım gelecekler mi ? (2-6 iş günü)
-
Dun aksam basvurdum. Bugun oglen kurdular . Actılar.
Merhaba, şu anda başvurunun onaylanmasını bekliyoruz. Başvuru onaylandıktan sonra ekipler size arama yaparak kurulum randevusu alacaklar. -
Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Kuryeyi beklemeden evraklarınızı MNG kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz. İşlerinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? -
Elimde hiç bir evrak yok. Kargo ile ne göndereyim?
Salı günü tam gün boştum. Bekledim, kurye gelmedi.
Başka zaman diğer günler de müsait olurum ama bu hafta çarşamba, perşembe, cuma öğleden önce müsaitim. Ama kurye öğleden önce gelmiyor. Tam evden çıkmam gereken saatte aradı.
-
Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Size yardımcı olmak isterim. -
İstanbulda mısın sen ?
-
Verdiğiniz 2-6 iş günü içerisinde kurulum ekibi gelmez ise ne olacak ?
-
Net uzmanlarımız sürecin neden uzadığını sorgulayarak önceliğiniz için kendileri ile iletişime geçiyor. -
Tamamdır cevabı da bana iletirseniz çok memnun olurum
-
Süreçte gecikme olması durumunda PM üzerinden bana bilgi verir misiniz? Bende aktivasyon ekibimiz ile görüşerek yardımcı olmak isterim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X