Şimdi Ara

TurkNet geçiş macerası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Teşekkürler, inşallah öyle olur herhangi ücret talep edilirse bilgilendirmenizi personele iletirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    Bir sorun olursa buradan benimle iletişime geçebilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Modem 24 saat açık, benim problemim ping ve sayfa yüklenmeme hatası. Fakat sistem böyle talep oto mesaj atıyor ekip gelmeyecek mi??

TurkNet geçiş macerası

Kısaca özet geçeyim, paket kaybı yaşıyoruz. Teknik servis umarım durumun aciliyetini bildikleri için gelir, mağduruz çünkü. @TurkNetDestek

Merhaba, aktif kayıt üzerinden sorunun devam ettiğiniz iletebilirsiniz. Kayıt numaranızı paylaşır mısınız? Ben de ekiplere ayrıca bilgi vereceğim.

Sevinirim çünkü mobil uygulama bile açılmıyor yada geç açılıyor, paket loss mevcut ekipler gelecek dendi haber çıkmadı. Destek kaydım 50068819

Ekiplere hız kaybı yaşadığınızı ve talebinizi ilettim. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.

Merhaba, 0850 288 80 81 arandık bugün. Sabahın köründe, teknik servis istiyoruz, telefondaki kadın sözleşme getirecek arkadaş onu İmzalayacaksınız diyor? Ben zaten sözleşme imzalayıp kargoya elden verdim, nedir bu? Aboneliğimiz başlamış zaten, biz servis istiyoruz fakat arayan kişi benim abone olduğumun farkında değil galiba? Yardımcı olur musunuz ivedi şekilde, servis gelecek mi? Ben zaten aboneyim, işte evrak imzalamazsan İnternetiniz kesilir vs diyor zaten onaylandı benim evraklarım..

• 49968189 @TurkNetDestek

26.01.2022 de iss değişikliği için başvurdum.5 iş günü bitti.(7 gün geçti)

Belgeler şu an bağlı olduğum servis sağlayıcıma ulaşmamış.

Merhaba, kontrol edebilmem için PM üzerinden konu linki ile müşteri numaranızı paylaşır mısınız?
  • basmane kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sistem üzerinden kontrol ettiğimde başvurunuzun yapıldığını ve aktivasyon sürecinin başladığını görüntüledim.
  • İlk mesajımda verdiğim referans kodu ile TurkNet'e birisi abone olmuş. Belki forumdan belki forum dışından bilmiyorum. İkimiz de 1 ay ücretsiz internet kazandık. Kendisine çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.