Şimdi Ara

TurkNet geçiş macerası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet zeytınburnu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Öğlen 2'de evden çıkmak üzereyken kurye geldi. Evrakı imzalayıp teslim ettim. Daha sonra TurkNet tarafından arandım. Yardımcı olalım dediler. Evrakı imzalayıp teslim ettiğimi söyledim. Mesele kalmadı. Artık bundan sonraki aşamada ne olacak ona bakacağız. İlginiz için teşekkür ederim.

Yarın (10 Aralık 2021) Türk Telekom taahhüt süresi bitiyor. Bundan sonra yüksek fiyattan faturalandırma başlar. Yarın Türk Telekom aboneliğini bitirip geçiş yapılsa bari. İnşallah geçiş uzun sürmez.

• DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, en hızlı şekilde aktivasyon sürecini tamamlayıp geçişi gerçekleştireceğiz. Gelişmeler için destek kaydınız üzerinden bilgi alabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba bugün (10 Aralık 2021 Cuma) 16:33'te +90 216 205 09 21 numaralı telefon aradı. Gürültülü bir ortamdaydım. Gürültüden tam anlayamadım ama yanlış anlamadıysam "TurkNet'ten arıyoruz. Hattınızda bir sorun yaşıyor musunuz? Kesilme kopma var mı?" gibi bir şey dedi. "Ben daha TurkNet'e geçmedim ki" dedim. "Nasıl olur? Geçmiş olmanız lazım. E-posta adresinize modem ayarları gitmedi mi? E-posta adresiniz ... değil mi?" dedi. Söylediği e-posta adresi doğruydu. Telefonu kulağımdan 6-7 saniyeliğine uzaklaştırmak zorunda kaldım. Tekrar kulağıma getirip konuşmaya çalıştım ama cevap vermiyordu ben de telefonu kapattım. Dolandırıcı mıdır neyin nesidir anlamadım.

Bunlar benim adımı, telefonumu, e-posta adresimi, TurkNet'e geçeceğimi nasıl biliyorlar? Bu bilgileri kim sızdırıyor? İnternet sitenizden baktım TurkNet'in böyle bir numarası yok. Bunlar kimdir, nedir? Ne yapmak istemektedir? TurkNet bunlar hakkında ne yapıyor? @TurkNetDestek

Seninle aynı anda başvurdum bende bugün de beni aradı aynı şekilde dolandırıcı onlar Turknetten alıyorlar verileri. Kadın benim tcden adresime kadar söyledi.Daha aktivasyon bile olmadan abone nomu paylaştı. Digitürk aboneliği satmak için yalan söylüyorlar. Inanmayınız.

• sametsamet533 kullanıcısına yanıt

Zaten bana dolandırıcı izlenimi verdi ama bizim kişisel bilgilerimiz dolandırıcıların eline nasıl geçiyor? TurkNet'ten mi sızıyor Türk Telekom'dan mı sızıyor her kimden sızıyorsa bu ne ciddiyetsizlik bu ne kepazelik böyle?

Kadın bana daha internetim bağlanmadan Abone numaramı verdi girip baktım online işlemlerden doğruydu.Turknetten sızmış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Şu hale hale bak yaaa... Kimlik bilgilerimiz kimlerin elinde... Koskoca Digiturk'un abone yapmak için başvurduğu yönteme bak!!! Resmen rezillik!!!

Merhaba, bilgilerinizi biz paylaşmıyoruz ve bu şekilde yapılan aramalara itimat etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki yollara başvuru yapıyoruz. TurkNet sizinle sadece aşağıdaki numaralardan iletişime geçiyor. Bu numaralar dışında gelen aramaları, mesajları ve mesaj içindeki yönlendirmeleri lütfen dikkate almayın.
    TurkNet Resmi Numaraları:

(0850) 288-80-80
    (0850) 288-10-10
    (0212) 703-45-45
    (0850) 288-80-81
    (0850) 288-80-16

TurkNet KOBİ Resmi Numaraları:

0(850) 288 30 30
    0(850) 288 30 40
    0(850) 288 30 20
    0(212) 703 13 06

Size arama yapan numarayı, tarihini ve müşteri numaranızı konu linki ile birlikte PM üzerinden paylaşır mısınız?
    Merhaba, bu şekilde yapılan aramalara itimat etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki yollara başvuru yapıyor ve takibini ilgili birimlerimiz sağlıyor. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı, sizi arayan numarayı ve aradığı tarih bilgisini PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Bu 0216 205 09 21 olan numara aynı şekilde geçiş sürecinde olan bizi de aradı Turknet kaynaklı ciddi bir sızıntı olduğu net tek kelimeyle rezalet !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shark1907 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bilgilerinizi biz paylaşmıyoruz ve bu şekilde yapılan aramalara itimat etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki yollara başvuru yapıyoruz. TurkNet sizinle sadece aşağıdaki numaralardan iletişime geçiyor. Bu numaralar dışında gelen aramaları, mesajları ve mesaj içindeki yönlendirmeleri lütfen dikkate almayın.
    TurkNet Resmi Numaraları:

(0850) 288-80-80
    (0850) 288-10-10
    (0212) 703-45-45
    (0850) 288-80-81
    (0850) 288-80-16

TurkNet KOBİ Resmi Numaraları:

0(850) 288 30 30
    0(850) 288 30 40
    0(850) 288 30 20
    0(212) 703 13 06

Naptın hocam daha kurulmadı mı senin internet

• oxFord46 O kullanıcısına yanıt

Dün TurkNet'e geçtim. İlk mesajımı güncelledim. Hız testi ekledim. Gayet memnunum.  

İyi hayırlı olsun sana darısı başımıza :)

Teşekkür ederim. İnşallah sen de geçersin, sıkıntısız kullanırsın. Sana da şimdiden hayırlı olsun.

Benim kurulum zaten 10 aralık da oldu da modem ip alamıyor sorun oluştu. Türknet diyor ki Türk Telekom tarafında sorun var Türk Telekom diyor bizlik sorun yok, top bir o tarafa bir bu tarafa gidiyor

Darısı başımıza deyince ben de henüz geçmedin sandım. Aksiliğe bak... TurkNet'e geçer geçmez bir sıkıntı çıkmış.

Keyifli kullanımlar dilerim.
    Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Arızanız çözümlenmek üzere bir üst ekibe eskale edildi. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.