Şimdi Ara

Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
3
Favori
9.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler, bölge kullanıcıları hakkında güncel geri bildirimleri için lütfen forumunuzdaki konumu takip ediniz, dediğim gibi sorun şahsıma ait değil bölgeye ait bir sorun:

Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti
    Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaletiturknet iletişim hizmetleri a.ş.
    Esenler / Davutpaşa Mah. Kullanıcılarından Ricam (Gigafiber Kapasite /Hız Sorunu)
    https://forum.turk.net/t/esenler-davutpasa-mah-kullanicilarindan-ricam-gigafiber-kapasite-hiz-sorunu/29765
  • Görünen o ki Esenler Davutpaşa Mahallesi'nde büyük sıkıntı var, tek bir kişide bu sorunun olmaması nedeniyle en kısa sürede çözerler diye umut ediyoruz, bu arada upload hızları 750 üstüne çıkmayanlar ethernet kartı sürücülerini güncel tutsunlar aygıt yöneticisi kısmından güç tasarruf modunu kapalı duruma getirsinler 750 barajı TurkNet ile alakalı bir durum değil tamamıyla kullanıcının cihazındaki donanımla alakalı bir durum. 700 750 upload sorunu %99 kullanıcı donanımı ve ayarı ile alakalı, ben de böyle bir durum oldu çocuğumun kullandığı çift çekirdek 8 GB ram'li 1gbit ethernet kartlı notebook vardı windows 10 kurulu speedtest masaüstü uygulamasında upload 700de cakılı kalıyordu sonra aygıt yöneticisinden ethernet kartına girip güç tasarruf modunu kapatınca 750 görmeye basladı anladımki mevzu benle alakalı sonrasında aynı cihaza windows 8.1 kurduktan sonra gördümki upload 935 940 seviyelerine cıktı, bazı cihazlarda bu tarz durumlar olabiliyor, gecen gene aynı cihaza win10 kurdum yine 750 üstüne cıkmıyor, tamamıyla donanım ve yazılım ile alakalı bir durum bu 700 750 upload meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 20 Ekim 2022; 15:30:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• son durumlar nasıl?

• Saat 21 suları itibariyle arkadaşım ve benim internet hızlarım aşağıdaki gibidir:

Benim internet hızım:

Arkadaşın internet hızı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PieCeSs -- 20 Ekim 2022; 22:37:23 >

• Akşam 22 suları itibariyle internet hızımız

Benim hızım:

Arkadaşın hızı:

• Saat 23 suları internet hızım:

• Sabah 7:40 suları internet hızım:

• PieCeSs kullanıcısına yanıt
    Merhaba, network ekibimizin kontrolleri devam ediyor. Gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam biliyorum, ben akşamları böyle devam edeceğim, siz sadece gelişme olduğunda dönüş yapın kafi ilginize teşekkürler

Teşekkür ederim. Gelişme olması durumunda sizinle paylaşacağım
  • Arkadaşla gündelik akşam testlerimize devam ediyoruz :) Diğer arkadaş bir kaç sokak yakınımda oturuyor..

Sol ona ait sağ taraftaki testler bana:

• Ont'ye baglanan ceviricide sıkıntı oldu, sabah 8de aradım değişmesi gerektigini 48 saatten önce gelemeyiz diyorlar, bu nasıl iş bahçelievlerin göbeginde 1 kişi yok konnektör değiştirecek 48 saat diyorlar, bu arıza müdahale işleri hakikatten çok yavaşmış konnektörü 2 günden önce değiştiremiyenler koca semtteki sorunu 6 ayda çözemezler anladım bu gün boşuna her gün test yapma hocam 🤣🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 22 Ekim 2022; 19:23:24 >
  • erdo205 kullanıcısına yanıt

Saldım hocam ben de artık her gün aynı tantana zaten, pek bi umudum yok

• GRID TELEKOM SUNUCUSU

TURKNET SUNUCUSU

23 Ekim, nerdeyse gecenin 2’si fakat hız halen olması gerektiği gibi değil…

Hiç bi zaman stabil 900/900 hızları göremeyeceğiz herhalde... Gecenin üçü yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PieCeSs -- 23 Ekim 2022; 3:1:53 >

• Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti
    Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaletispeed.cloudflare.com
    Internet Speed Test - Measure Latency & Jitter | Cloudflare
    https://speed.cloudflare.com

burdan test yapar mısınız? bakalım ne sonuçlar çıkacak...

Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isteriz 🙏 Destek kaydı numaranızı bizimle paylaşabilir misiniz?
    Merhaba, konuyu uzmanımız network ekiplerimize iletmiştir. Network ekiplerimiz kontrollerini tamamladığında uzmanımız sizinle iletişime geçerek bilgi verecektir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba 57215034, cumartesi sabah 8'den beri bir kişi gelip konnektörü değiştirmedi hakikaten anlam veremedim, tamam anlıyorum yoğunluk var herkesin işi var ama bu sektörde böyle bir hizmet veriliyorsa bir tane ekip gönderip 2 dakikalık iş değiştirmek nasıl bu kadar imkansız hale gelebiliyor, iki gündür evimde internet yok, az once aradım pazar günü ekip çalışmıyor dendi böyle bir sektörde böyle bir iş yapıp pazar günü ekip yok demek hakikaten anlam veremedim olanlara, özel sektör özel bir hizmet sağlayıcı pazar günü destek vermiyor yakıştıramadım bu hizmet anlayışını

Merhaba, yaşadığınız sorunun önceliğini uzmanımıza ilettik. Uzmanımız ekiplerden güncel bilgi aldığında sizinle iletişime geçecektir. Konuyu biz de yakından takip ediyoruz.
  • Konuyu BTK'ya iletiyorum artık, o network ekibiniz halen sorunun bölgesel olduğunu anlamamakta ısrarını devam ettirsin, tüm süreci baştan sona ileteceğim, ben bıktım size çünkü laf anlatmaktan, sizin de anlamamanızdan...

Esenler bölgesindeki kullanıcılardan birkaçının şikayetleri:

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.