türknet gigafiber aktivasyon
-
-
Merhaba, mevcut aboneliğiniz varsa müşteri numaranızla birlikte tam adresinizi PM üzerinden paylaşır mısınız? -
aboneliğim yok gigafiber geldiğinde geçiş yapmayı planlıyorum
-
Merhaba, tam adresinizi PM üzerinden konu linki ile paylaşır mısınız? Proje ekiplerimizden adres için bilgi alacağım. -
Tanıdık yoksa bu işin bitmesi oldukça zor dostum.
-
niye benim fiberi 15 gun içinde bağladı turk telekom sıfırdan yapıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 11 Ocak 2024; 2:16:40 > -
Türknet Gigafiberden bahsediyorum.
-
Ne fark ediyor O fiber değil mi ?
Turknet işi bilmiyor diyorsanız doğrudur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 11 Ocak 2024; 10:26:57 > -
Turknet'in kendi elemanı döşüyor, tamamen Telekom'dan bağamsız.
-
Telekom'u da Telekom personeli döşüyor. Gigafiber'den bağımsız.
-
bende turk telekom bağlı bir altyapısı var demedim sonuçta yapılacak işlem bellidir ona bir zaman çizilir bir gun fiber çekersin diğer gun sonladırma vs kutu takarsın sinyal kontrol vs yaparsın port verir biter bunlarda taşeron kadorlu çalışanlar çok az olur fiber işinde.
@AMC hocam 2020 den beri bekliyor.
https://forum.donanimhaber.com/dikkat-binamiza-fiber-geliyor-gelemedi-30-05-2020-19-12-2021--143762024
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 11 Ocak 2024; 13:29:4 > -
Artık umudu kestim :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X