Şubata kadar Kocasinan merkez aktif olacak demiştiniz şimdi net tarih iletemiyorum diyorsunuz. Ya doğru bilgi verin ya da hiç vermeyin, gerçekten kendinizle çelişiyorsunuz. |
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (19. sayfa)
-
-
Merhaba, ekiplerimizden net tarih aldığım zaman sizi bilgilendireceğim. -
Yeşilpınar Mah herhangi bir yerde çalışma yok kopyala yapıştır cevaplar aylardır boşuna ümitlenme bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, ekipler site üzerinden iletilen her talebi değerlendirmektedir. Talep yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre ekiplerimiz planlamaya bölgeleri dahil etmektedir. -
@kadir1003 Tuna Mahallesi Esenler'in bir mahallesi. Bağcılarda bu adla bir mahalle yok. Sana zahmet o kısmı bi düzeltir misin hocam
-
Bilgilendirme için teşekkür ederim, düzeltildi 👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ÇAMÇEŞME KATİP ÇELEBİ CADDESI NO :4 /1B_ / PENDİK, İSTANBUL bu adreste gigafiber mevcut
-
ÇAMÇEŞME MİSAKI MİLLİ CADDESI NO :27 B_ Ic Kapi(Daire) No :- PENDİK, İSTANBUL
tepebaşı camine yaklaşmış
-
ÇAMÇEŞME MİSAKI MİLLİ CADDESI NO :31 A_ÖZTÜRK KARDEŞLER APT. Ic Kapi(Daire) No :- PENDİK, İSTANBUL
1000Mbps
-
ÇAMÇEŞME MİSAKI MİLLİ CADDESI NO :35 A_UZUNLAR APT / PENDİK, İSTANBUL
1000Mbps
-
ÇAMÇEŞME MİSAKI MİLLİ CADDESI NO :37_ÇİFLİK APT. Ic Kapi(Daire) No :2 PENDİK, İSTANBUL
1000mbps
-
ÇAMÇEŞME MİSAKI MİLLİ CADDESI NO :39 A_ / PENDİK, İSTANBUL
ÇAMÇEŞME MİSAKI MİLLİ CADDESI NO :41_ Ic Kapi(Daire) No :1 PENDİK, İSTANBUL
ÇAMÇEŞME MİSAKI MİLLİ CADDESI NO :43_ Ic Kapi(Daire) No :1 PENDİK, İSTANBUL
ÇAMÇEŞME MİSAKI MİLLİ CADDESI NO :45_YAVUZ APT. Ic Kapi(Daire) No :3 PENDİK, İSTANBUL
Bu adreslerde de 1000 Mbps gigafiber mevcut, caddenin yukarısına çıkmaları lazım :) @TurkNetDestek
-
Merhaba, ekipler işlemleri iş planlarına göre tamamlıyor üzerinden taleplerinizi iletebilirsiniz. Hizmet aktif olduğu zaman bilginiz olacaktır.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
-
Kesinlikle katılıyorum. Gigafiber Türkiye'nin heryerine yayıldığında zaten 6G, 7G mobil internet muhtemelen sınırsız paketlerle gelecektir. Elon Musk'ın Starlink projesini saymıyorum bile.
-
İstanbul / Bağcılar / güneşli merkez mahallesine de istiyoruz
Bağcılar Güngören Bahçelievler esenler başakşehir ve Küçükçekmece herhalde 4 5 milyon nüfus eder .. tam 12 hat ile yakin ailem.esim dostum.bekliyor :) büyük potansiyel var turknet Bağcılar'da sesimizi duy :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, sayfamızdan ilettiğiniz talepler doğrudan proje ekibimizle paylaşılıyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirilecektir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
-
-
Merhaba, konuyu ilgili ekiplerimiz ile paylaştım, PM üzerinden de iletmiş olduğum gibi takibini sağlıyorum. Adresinizle ilgili bir gelişme olması durumunda sizi bilgilendireceğim. -
Kocasinan Merkez mahallesini boşa maviye boyamışsınız. Sadece birkaç sokakta aktif, en iyisi sarı yapıp birkaç sokak aktif diye not düşün.
Bu mahalleyi ve kalan yüzlerce sokağı sallayan yok çünkü 6 aydır. Bilginiz olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X