Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.368
Cevap
56
Favori
171.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, talepler doğrultusunda her bölge değerlendirmeye alınmaktadır. Yasal onay süreçleri uzayabiliyor maalesef, Kocasinan mahallesi için görüşmeler devam etmektedir. Tam adresinizi PM üzerinden konu linki ile paylaşır mısınız?
  • Merhaba,

Haritanın olması çok güzel ama size ciddi bir konudan bahsedeceğim.

Geçen aylarda siz hiç başvuru yaparken "GigaFiber altyapısı 6-8 hafta içinde evinizde" şeklinde bir sözle karşılaştınız mı?

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

( Resmin kaynağı: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155047823 )

Bu sonuç sayfasının IP/adres bilgisinden bağımsız tüm mobil kullanıcılarına gösterildiğini biliyor musunuz?

Konuyu geçen ay yeni başlık altında çok detaylıca incelemiştim:

🔥🔥 TurkNet'in GigaFiber Altyapı Müjdeleri ve GigaFiber Kutuları Hakkında Bulduğum Gariplikler

Ülkemizin hali ortada, bu konulara ara verildi. Hatta afetten önce konuyu rakip firmalara açmıştım, şimdi kaldı öylece. İleride günü geldiğinde TurkNet'in tanıtımları, sözleri gündeme taşınmalı ve kesinlikle yaşananları Rekabet Kurumu ve BTK incelemeli.

Ve tekrar belirteyim, benim derdim TurkNet ile değil, firmaların bizi beklentiye sokmalarına izin vermeyelim, bu tüketici bilincini yaymalıyız.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı sorgulama sayfasında ara ara çalışma yapıldığı zaman bu şekilde süre bilgisi gelebiliyor. Konu linki ile birlikte açık adresinizi PM üzerinden gönderir misiniz? Proje ekibimizden bilgi alarak sizinle paylaşırım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

50 kere paylaştım. 51.'yi de istiyor musunuz? Talepler, planlama, yasal onay blabla. Hikaye sıkmaya devam edin, daha çok müşteri kaybedersiniz yalan dolan haberlerle.

• Maltepe Zümrütevler bölgesi benim takip ettiğim 1.5 yıldır planlamada ve hiçbir ilerleme olmadı, göremiyoruz. Turkcell aşağı taraflarda yolları kazmış fiber çekiyor, anlaşıp çeksenize sizde bi daha kazacaksınız. Aşağı Maltepeyi geçtim, Zümrütevlerin üst kısmında oturduğum bölgede 5-6 site, minimum 200 bina var, kendi oturduğum site 25 blok ve ortalama olatak 15-16 katlı binalardan oluşuyor bu siteler. Ve bu civarda altyapı da hazır, kapakları açıp kendi fiberinizi çekeceksiniz. Lütfen çalışmalar hızlanmalı, Anadolu yakasına hiç bakmıyorsunuz. @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rediron -- 7 Mart 2023; 22:59:13 >
  • Soujeusperdu0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizi anlıyorum ancak GigaFiber süreci talep dışında altyapı uygunluğuna göre de planlamaya dahil ediliyor. Aynı zamanda bölge için öncelikle yasal onayların alınması gerekiyor. İletilen her talep proje ekiplerimize ulaşıyor ve değerlendirme yapılıyor.
  • Merhaba,
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sayfamzıdan adresinizi talep olarak iletmenizi rica ederim. Talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.

İleteli de 1.5 yıl oldu...
  • Her talep proje ekiplerimiz tarafından değerlendirmeye alınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Her talep proje ekiplerimiz tarafından değerlendirmeye alınıyor.
    TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 9 Mart 2023; 20:8:2 >

• Bağcılar güneşlide herhangi bir gelişme yok sanırım

• Aykutt_16 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz

• @TurkNetDestek Mart ayı bitiyor hala bahçelievler kocasinan merkez mahallesi için tık yok. Gerçekten işiniz gücünüz kullanıcıyı yanıltmak, mağdur etmek. Gigafiber gelecek diye güveip size geçtim, üstüne fahiş zam yapıp 250 TL yaptınız faturayı.

Madem siz kullanıcıyı iplemiyorsunuz, ben de size o şekilde davranacağım. Turknet'ten çıkıp, Gigafiber geldiğinde de geçmeyeceğim. Binadakilere de önermeyeceğim. Kaç komşumu etkilersem o kadar kardır :)

8 ay oldu kardeşim ya, sanarsınız yeri kazıp altyapı döşüyorlar. Adamlar apartman ucundan geçirdikleri kablolarla döşenen fiberi 8 aydır aktif edemiyor. Bir de üstüne reklam yapıyorlar, gidin işinize cidden.

Forumdaşım selamlar,

Ben başlığımda elimde kanıtlarla bas bas bağırdım. Destek göremedim: 🔥🔥 TurkNet'in GigaFiber Altyapı Müjdeleri ve GigaFiber Kutuları Hakkında Bulduğum Gariplikler

Merhaba, proje ekibimiz ile daha önce adresinizi paylaştığımız zaman Mart ayı sonuna kadar aktif edilmesini planladıklarını iletmişlerdi.

Hiç umudum yok. Martın bitmesine 1 hafta var, göreceğiz.

• desteğe birşey sormayın kopyala yapıştır cevap veriyor..

Bu süre sonunda tamamlanmazsa konuyu tekrardan ekibimize iletirim
  • Merhaba,

istanbul pendik kavakpınar mah behiç sokak, hafız sokak evlat sokak ve civarları dış cephe fiber kutular takılıp fiber sonlandırma yapıldı ve bina içindeki kutularda ışık sinyalleri kontrol edildi 10 gündür hale aktivasyon olmadı. Gigafiber dönüşüm bekliyoruz Abone numaram 0002993552

• rehber_ R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talebinizle ilgili 62621625 numaralı destek kaydınızı oluşturup proje ekiplerimiz ile paylaştım. Konuyla ilgili dönüş olduğu zaman size bilgi vereceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.