Merhaba, Beklemedeyiz. İnşaallah aktivasyon başlar. |
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (21. sayfa)
-
-
Merhaba, GigaFiber hizmetimiz mahalle genelinde altyapı çalışması yapıldıktan sonra kutulama ve aktivasyon verilerek tamamlanmaktadır. En hızlı şekilde ekiplerimiz süreci tamamlayarak dönüşümünüz sağlanacaktır. Şimdiden keyifli kullanımlar dilerim -
@TurkNetDestek Kocaeli/karamürsel 4 temmuz mah, fuat balkan sokak, bina no:4
Bu adreste 2 daire başvurduk. Yakın zamanda da bi kazma ve döşeme işlemleri oldu fakat turknet tarafından mı yapıldı yoksa başka ISP tarafından mı bilmiyorum.
-
@TurkNetDestek izmir 3240 sokakta şu yeşil işarette oturuyorum pembe olan ttnet adamlar yerde kablo çektiği gördüm fiber dediler sağda mavi bölgesi gigafiber var yakın zamanda olur mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakaaaa -- 4 Nisan 2023; 2:31:15 > -
Merhaba, konu linki ile tam adresi PM üzerinden paylaşır mısınız? Mevcut aboneliğiniz varsa müşteri numaranızı da yazmanızı rica ederim. -
Merhaba, çalışma planı bende bulunmuyor ancak tam adresi PM üzerinden konu linki ile iletebilirsiniz. Ekiplerimizden adresinizle ilgili bilgi alıp sizinle paylaşacağım. -
@TurkNetDestek Üsküdar, Libadiye cd. Meşecik sk. için çalışmanız mevcut mu? -
Merhaba, planlı bölgeler bilgisi bizde bulunmuyor. sayfamızdan adresiniz için talepte bulunabilirsiniz. Bölgenizde bir çalışma olması halinde size bilgilendirme yapılacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 4 Nisan 2023; 13:24:17 >
-
ankara şaka gibi hiçbiryerde yok
-
Merhaba, adresiniz için sitemiz üzerinden talepte bulunabilirsiniz. Her talep değerlendirmeye alınıyor. -
Samsun Atakumda yaşayan biri olarak ümidi kesebilirim gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknoloji bilgini 68 -- 6 Nisan 2023; 13:35:16 > -
dostum bina girişinde turktelekom fiber ankastre kutusu var 3 seneden fazladır duruyor. gigafiber turknet veremiyor mu bunun üzerinden?
-
GigaFiber, tamamiyle TurkNet altyapısı ile verilen bir hizmet. Türk Telekom üzerinden yalnızca 100Mbps veriyor. -
Merhaba, gigafiber hizmetimizi sadece kendi altyapımız üzerinden veriyoruz. Ortak altyapı üzerinden şu an için en fazla 100 Mbps' te kadar hizmet veriyoruz. -
Haritada mavi işaretlenmiş bir konumda bulunuyorum ancak gigafiber yok yaklaşık 2 aydır mavi görünüyor orası. Sistem tam olarak nasıl işliyor
-
Merhaba, burada paylaşılan haritalar kullanıcılar tarafından oluşturuluyor. sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.
-
Sorgulamadan baktığımızda çıkan sonuçta 6-8 hafta içerisinde diye bir ibare çıkıyor. Bu gerçek rakamlar mı yani 2 ay içerisinde Gigafiber haneye giriyor mu ? Yoksa 2 yılda sürebiliyor mu ?
-
Merhaba, şu an bu şekilde bir bilgilendirme alıyor musunuz? PM üzerinden ekran görüntüsünü ve tam adresinizi paylaşır mısınız? -
Boş reklam onlar inanma son 1 yılda firma kendinden aboneleri soguttu bundan sonra hayır gelmez.
-
6 hafta diyorsa 6 yıl yapabilirsin sen onu. Altyapı koydukları yere 1 yıldır aktif etmeyen bir şirket bu, kendi sitelerinde de bu şekilde ucuza reklam yaptırıyorlar. Müşteriyi yanıltmaktan biri uğraşsa da keşke bu tarz işlere girmekten çekinseler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X