< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TurkNet GigaFiber nedir? Normal fiber internetten farkları nelerdir? (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
gigafiber ben evde kullanıyorım istanbul bahçelievler soğanlıda ?? ummadığımız bir lokasyon. darısı olmayanların başına.
-
Peki bu gigafiber altyapısını yeni bitmek üzere olan sitemize getirmek için ne yapmalıyız? 1-2 aya oturum başlayacak.Bölgede 100mbit fiber kullanıyor komşu siteler. Bizimkine 1000lik çekilirmi acep?
-
Abonelerin yüzde kaçını kapsıyormuş onu da yazsaydınız
-
Bu ara çok görüyorum, bi forumda-sitede daha var, fitil ediyor beni.
La nereyi açsak Turknet. Ama iş abone olalım bilmemne yapalıma gelince, efendim sizin orada altyapı yok.
Orada yok, burada da yok, şurada da yok. E nerede var? Efendim yatırımlarımız devam ediyor. Ama size aynı fiyata gigamegahızlınet verelim...
Verin, o nedir?
Lan bi bakıyoruz 85 mbit vdsl.
Hem de 139 TL - Yani reklamını yaptıkları gigabilmemne fiber net ile aynı fiyata!?
E oha?!
Boş reklama harcayacakları parayı keşke diğerleri gibi TT altyapısını falan kullanmaya, veya kendi altyapılarını artırmaya harcasalar daha iyiymiş.
Ki bu fiyatlandırma ve başka ürün çakmaya çalışma hususunda bence bir pazarlama çakallığı var. Aynı fiyata bahsi geçen hizmeti aldığınızı sanıyorsunuz ve ona atlıyorsunuz. Tüketici bilinçsiz olduğu için büyük bir çoğunluk bunu yapıyordur emin olun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 25 Mayıs 2022; 16:43:50 > -
Zonguldak'a da bekleriz en kısa zamanda.
-
Merhaba, Zonguldak şu an için planlama içerisinde yer almıyor ama talebinizi üzerinden paylaşabilirsiniz.turk.net
GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama -
Bizim kasabaya geldi de biz mi almadık? Her yere fiber hat çekilecek diye söylemler dolanıyor, siteler harici bir yere geldiğini görmedim. Resmen çağ dışı yaşıyoruz vdsl bağlantıya tamam diyoruz.
-
Turknet verdiği sözleri tutmayan bir firma, gigabifeber konusu da aynı şekilde. Sözde1 milyon haneye gigafiber getireceklerdi çoğu yerde yok hala yıl oldu 2022. Kısaca boş laf ve reklam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snapdrgn -- 25 Mayıs 2022; 17:7:19 >
-
Hala lag hala loss olduktan sonra isterse 5gzh olsun bir anlam ifade etmiyor. 35mbit ten 75 mbite çıktı ping değerleri aynı. Böyle saçma şey olur mu ?
-
Böyle bir mail geldi. Tıklayınca açılan site çökmüş, açılmıyor.
-
@e_capkan @Man Of Earth Kendilerine gönderdikleri maildeki linkin çalışmadığını e-posta üzerinden yanıt olarak bildirdiğimde tekrar mail attılar ve atılan link çalıştı E-postam doğrulandı
-
Düzeltme maili geldi simdi banada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi şöyle bir sorun var.
Bu GIGAFİDER olayı Ülke genelinde var diyemeyiz. Belli başlı yerlerde var.
Ama ülkenin böyle rekabetçi firmalara ihtiyacı var. Ama bu gün yarın her yerde olamaz imkan ihtimal yok.
Ülke genelinde olması çok uzun zamanını alacaktır. Neyse hayali de güzel.
-
Şuanda Zeytinburnu’nda hummalı bir çalışma var tüm binalara hat çekilmekte Taahhütüm olmasa hemen geçmek istiyorum ama taahhüt yüzünden şimdilik kavuşamıyoruz
Taahhütlü paket olmadığı sürece malesef geçmeyi düşünmüyorum.
Bugün 139TL 3 ay sonra 199TL olabilir bilemeyiz. 1 hazirandan sonra Telekom da zam var mesela.
Kablonet te de var bişeymiş gibi sunuyorlar ben 100/20 mbs almayı düşünüyrum türkie için 1000mbs lüks
-
Merhaba, biz gigafiber geçişlerinde 480 TL fesih bedelini ödemekteyiz. -
Oldu da bizmi geçmedik? mahallem adına talepte bıraktım ama bir gelişme olmadı henüz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X