Bildirim
Turknet Hız Sınırlaması Yapıyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hat değeriniz 23 mbit gözüküyor sistemde 13 düşürmüş bu dslm ile modeminiz arasındaki değer turknet buna mudahale yetkisi yok evinizdeki kabloları kontrol edin sorun decam ederse arıza kaydı açın -
Kablolarda bir sorun yok, aylardır 35 mbps olan paketi kullanıyordum ve 34 mbps ortalama download hızı alıyorduk. Fakat ne olduysa son bir haftada oldu, hızım düştü, 2 gündür 13 mbps'e sabitlendi. 13 diyor asla 14 demiyor. Her türlü kontrolü gerçekleştirdim, arıza kaydı açtım. Bugün TT ekibi geldi ve hatta kendilerinden kaynaklı bir altyapı sorunu olmadığını ifade etti. Arıza kaydında da otomatik cevaplar alıyorum. Fazla uzatmak istemediğim için özet geçtim. İsterseniz hikayeyi daha detaylı, aşama aşama da yazabilirim :)
Not: Benzer sorunu yaşayan Turknet abonesi dostlar var mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner0648 -- 19 Nisan 2020; 22:14:47 > -
kablolardan kaynaklı sıkıntı olabilir .. daha önce bu durumun aynısı başıma gelmişti. dışardan gelen internet kablosu ile içerdeki internet kablosunun birleştiği ek kısımda sıkıntı oluşmuştu bağlantıları tekrar yenileyerek eski hızıma kavuşmuştum.quote:
Orijinalden alıntı: caner0648
Kablolarda bir sorun yok, aylardır 35 mbps olan paketi kullanıyordum ve 34 mbps ortalama download hızı alıyorduk. Fakat ne olduysa son bir haftada oldu, hızım düştü, 2 gündür 13 mbps'e sabitlendi. 13 diyor asla 14 demiyor. Her türlü kontrolü gerçekleştirdim, arıza kaydı açtım. Bugün TT ekibi geldi ve hatta kendilerinden kaynaklı bir altyapı sorunu olmadığını ifade etti. Arıza kaydında da otomatik cevaplar alıyorum. Fazla uzatmak istemediğim için özet geçtim. İsterseniz hikayeyi daha detaylı, aşama aşama da yazabilirim :)
Not: Benzer sorunu yaşayan Turknet abonesi dostlar var mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 19 Nisan 2020; 23:24:22 >
-
-
hee hee adamlar oturmuş oturmuş hat değerleri ile oynuyor. -
Hocam ev ve bina kablolarına baktırın -
Bir grup insan bir sorun yaşıyor ve burada bir çözüm arıyor. Çözüm sunacak kapasitede değilseniz susarak da katkıda bulunabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Triac3
hee hee adamlar oturmuş oturmuş hat değerleri ile oynuyor. -
Turk telekom ekibi kablolamada herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Dün kontrolü sağlandı, sanırım bir aksilikten dolayı Türknet merkezli bir müdahale var, bilgi bekliyorum. Aklıma başka birşey gelmiyor, modem kurulumu yaptım birkaç kez, modemin dsl bağlantısının geldiği kaynağı değiştirdim, dsl kablosunu kontrol ettim. -
Dsl modem ile dslm(ttnet) arasındaki hat hızına Turk telekom dışında kimse mudahale edemez Turknet bu konuda yetkisi yok. Snr değerlerini telekomum dslm üzerinden mudahele edeceğini düşünmüyorum bu sorunun kaynağı modeminiz binadaki kutudan evinize gelen kablo yada binanızdaki kutu ile dslam arasındaki kablo yada dslam portudur. Yada sizin kablo ile kısa devre olan bir tel boştadır o tele bir abone alınırsa olabilir Çok fazla değişim bu sebeplerden kaynaklanıyor. Daha düşük değişim sebebi şunlardır. Sizinle aynı kabloları paylaşan yeni kullanıcılar. Ekli hasar görmüş teller. Kablolar üzerinden daha fazla abone çalışması. Ortalama hızlarda artış yüksek limitlerde çalışan kullanıcıları aşağı çekiyor. Aynı kablo demetinde adsl vdsl çalışıyor parazit yapmakta. Vektoring desteği yok çünkü Adsl kullanan varken olamaz. Acil adsl hizmeti sonlandırılmalı ve vektoring devreye alınması gerekli. Parazit kaynaklı sıkıntılar azalsın.
Vektoring devreye girmeden yüksek hızlar Tt için sorun
-
Tt gelir kabine bakar gider bina içini kontrol etmezler, bir elektrikçiye kontrol ettirin binanın durumunu -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X