Şimdi Ara

TurkNet Hız Sorgulamada 35MBPS Gösteriyor Paket Yükseltmede Göstermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben 2 yıldır turknetliyim. konu açmıştım(hız sorgulama hatası) ve ondan 1.5 ay sonra bugün hız sorgulama yapayım dedim. Ve bana 35mbps alabileceğimi gösterdi sistem. (Yapada değilim) Sonra heyecenla Oim'e girip internet tarifesini yükseltmeye bastım fakat bana geçiş yapabileceğiniz en uygun sistem budur dedi. Ayrıca modemim vdls destekliyor. Sonuç olarak bir sıkıntım var. Bakabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @TurkNetDestek

• murat123ulas M kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 23:16:21 >
  • benim hattım 100mbps destekliyor.(sorgulamalarda 58 diyor ama :) )
    bu sene yazlığa geç nakil yaptık vdsl port kalmamış. 16mbps kullanıyorum.
    her gün kontrol ediyorum.az önce 35mbps dedi sorgulamada. hemen paket yükseltme yaptım.mail geldi

quote:

........abone numaralı hizmetinizde 64.99 TL ödeyerek yararlanmakta olduğunuz paketinize ait değişiklik talebiniz 01.08.2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere gerçekleştirilecektir. Ayda sadece 64.99 TL ödeyerek 35 Mb e Kadar Limitsiz - Her Yöne 1000 Dakika - Taahhütsüz - Arkadaşını Getir - 64,99 TL/Ay (VAE)(KK)(EKH) yeni paketinizin keyfini çıkaracaksınız. Paketiniz hakkında detaylı bilgiye Online İşlem Merkezi’nden ulaşabilirsiniz.

https://www.extranet.com.tr/altyapi/
    buradan da kontrol edin.
    oim den destek kaydı açın. incelesinler.uygunsa geçiş yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 29 Temmuz 2018; 0:23:27 >

• Siz galiba daha önce 35 e geçişi denemişsiniz ve paketiniz 35 mbit olmuş ama port adsl 16 da kalmış. Bu sebep ile geçişi göremiyor olabilirsiniz. Siz direk siz performans sorunu kaydı açın, hız sorgulamadaki ekran görüntüsünü hizliresim e yükleyip link olarak verin ve vdsl porta geçiş isteyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

benim hattım 100mbps destekliyor.(sorgulamalarda 58 diyor ama :) )
    her gün kontrol ediyorum.az önce 35mbps dedi sorgulamada. hemen paket yükseltme yaptım.mail geldi

quote:

........abone numaralı hizmetinizde 64.99 TL ödeyerek yararlanmakta olduğunuz paketinize ait değişiklik talebiniz 01.08.2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere gerçekleştirilecektir. Ayda sadece 64.99 TL ödeyerek 35 Mb e Kadar Limitsiz - Her Yöne 1000 Dakika - Taahhütsüz - Arkadaşını Getir - 64,99 TL/Ay (VAE)(KK)(EKH) yeni paketinizin keyfini çıkaracaksınız. Paketiniz hakkında detaylı bilgiye Online İşlem Merkezi’nden ulaşabilirsiniz.

buradan da kontrol edin.
    Hocam vdsl2 internet türü demekte ve port durumu boş olmakta. Oimden destek kayıdı açtım.

(Bkz:http://i.hizliresim.com/X66LZ3.png )

• quote:

benim hattım 100mbps destekliyor.(sorgulamalarda 58 diyor ama :) )

quote:

buradan da kontrol edin.
    Hocam oimden destek kaydı açtım ama bunu dediler.
    "Merhaba, hizmet kontrol talebinize istinaden hattınızda ekiplerimizin yaptığı incelemelerde herhangi bir sorun tespit edemedik. Modem,bilgisayar ve kullandığınız donanımları kontrol etmenizi rica ederiz."
    Boş port var ama vdsl2 geçemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET hipernet HIZ ÇOK DÜŞÜK
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat123ulas

Hocam oimden destek kaydı açtım ama bunu dediler.
    "Merhaba, hizmet kontrol talebinize istinaden hattınızda ekiplerimizin yaptığı incelemelerde herhangi bir sorun tespit edemedik. Modem,bilgisayar ve kullandığınız donanımları kontrol etmenizi rica ederiz."
    Boş port var ama vdsl2 geçemiyorum.

Alıntıları Göster
    Paket değişikliği seçeneğini mi seçtiniz ?

Forum yetkilisine yazın birde

• quote:

Paket değişikliği seçeneğini mi seçtiniz ?

Forum yetkilisine yazın birde

Alıntıları Göster
    Twitterdan da yazdım. Gerekli kontroller sağlandı geçiş yapabileceğiniz en uygun paket şuanda adsl2'dir dediler. Ama belirttiginiz sitede VDSL2 diyor boş port var diyor. Forum yetkili hiçbir şey yapmıyor. Bakmıyorlar artık buraya

• quote:

Orijinalden alıntı: murat123ulas

Twitterdan da yazdım. Gerekli kontroller sağlandı geçiş yapabileceğiniz en uygun paket şuanda adsl2'dir dediler. Ama belirttiginiz sitede VDSL2 diyor boş port var diyor. Forum yetkili hiçbir şey yapmıyor. Bakmıyorlar artık buraya

Alıntıları Göster
    türknetin sorgulama sayfasında 35mbps yazıyor demediniz mi ?
  • quote:

türknetin sorgulama sayfasında 35mbps yazıyor demediniz mi ?

Alıntıları Göster
    dedim abi kaç kere dedim. Uygun değilsiniz diyorlar çıldırıcam. boş port hazır var zaten altyapı vdsl2 diyorr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.