Bundan 3 ay önce vdsl hizmeti almak için turknete başvuru yapıp müşterileri oldum. Ancak 3 aydır bana ADSL hizmeti verip VDSL hizmeti vermemekteler bunun ile ilgili bahaneleri ise boşta port olmaması ben arkadaşlara başta bunu sorduğumda kesinlikle yer olduğu direk VDSL olarak hizmet alacağımı söylemişlerdi.Şimdi konuştuğum müşteri hizmetleri ise bana portların anlık olarak açılıp kapanabilceği o konuşmada boş olup başvuru bittiğinde dolduğunu söyledi hani insanın gülesi geliyo ama dedim ki tamam öyle olsun.
Şimdi bu dolandırıcı firmanın adres kısmından kendi adresimi girip bir yan dairemi seçiyorum bilin bakalım karşıma çıkan sonuç ne :=)
Yani yan dairem turknete geçmek istese anlık olarak onlarda dolandırılmaya müsaitler ve port olmaması bahanesi ile kanırılacaklar :=)
Yasal süreci en hızlı şekilde başlatıcam bakalım bu kardeşlerimiz nasıl bi şeyler karşılaşacaklar
İşin ilginç tarafı hala paket kısmında bu arkadaşlara paketimi VDL e geçiş yapmam için talep oluşturabiliyorum.
Buda BTK ya oluşturudğum talep ve port olmadığı için VDSL e geçiş yapamayışım o portu enin de sonun da açıcaksınız nasıl yaptığını beni zerre ilgilendirmiyor. Yasal süreci konudan takip edebilirsiniz.
Port var adreste, ama bunlara yok. Kiralamıyorlar çünkü. Başka açıklaması olamaz, forumda aynı şikayetten çok var maalesef https://www.extranet.com.tr/altyapi/ Bunlarla uğraşmak yerine hattınızı taşıyın bence.
Konu portun olup olmamasından ziyade yeni müşteriye gelin efendim VDSL oalrak hizmet alabilirsiniz demeleri müşteri olunca port yok diyip yalan söylemeleri
Sabır etmekten başka çareniz yok bu süreçte veya gidip başka issye geçiceksiniz.
Civcivin Laneti
kullanıcısına yanıt
TurkNetDestek
kullanıcısına yanıt
Evet tabiki. Ben yardımcı olmak adına yazmak istemiştim. Destek hesabını da etiketleyin isterseniz mesaja. @TurkNetDestek
bigcrysis93B
kullanıcısına yanıt
Sabır etmekten başka çarem yok derken _? bu nasıl bir zihniyet arkadaşım ben bu issye geçerken VDSL vaadiyle geçtim sabır nedir bu nasıl bi yaklaşım 3 ay yeterli bir sabır süresi değil mi veya _?
NT2LN
kullanıcısına yanıt
Fark ettim teşekkür ederim destekteki arkadaş kesinlikle yardımcı olmuyor.
NT2LN
kullanıcısına yanıt
ayrıca bu verdiğin linkten yaptığım adres sorgulaması sonucunda boşta vdsl 2 portu olduğu ve 72 mb ye kadar hız alabilceğim yazıyor.
Tüketici hakem heyetine düzgünce yazıp verin , paranızı yasal faizi ile isteyin böyle kurumsal olmayan yerlerle de uğraşmayın.
Civcivin Laneti
kullanıcısına yanıt
Evet mesajda belirtmiştim. Sorgulamaların hepsi TT nin sisteminden veri alıyor. TürkNet port varken yok diyor müşterilerine.
Civcivin Laneti
kullanıcısına yanıt
Merhaba. Bu süreçte başka bir iss ye geçip yasal süreci o şekilde de sürdürebilirsiniz.
Çöp ISS haline gelen Turknetten bugün 4. kişisiniz ayrılmak isteyen. 3 kişinin ayrılmasında büyük payım var. Lütfen herkesi uyarın. Bu firmayı biz büyütüp bu hale getirdik şimdi de biz batırıp gidelim. Ceo Cem Çelebiler denilen adam yakında firmaya yeni üye olanlara tulum gönderip gidip kendi netinizi bağlayın diyecek diye korkuyorum.
Mirket34
kullanıcısına yanıt
Öyle deme yeni issye geç değince ters anlıyor konuyu açan kişi.
Başvuralı 21gün oldu hala bağlamadılar ne gelen var giden aldatıyorlar.
VDSL e geçişimi sağladı turknet 3 ayın sonunda ancak şimdide turknet online işlemler kısmında her şey VDSL olarak gözüküyor ancak modeme gelen sinyal ADSL yani yine VDSL sinyali yok ne yapmaya çalıştılar çözebilmiş değilim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme