Şimdi Ara

Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
12
Favori
40.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
444 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam belli ki konuya bayağı hakimsiniz :) Sinan bey yazısında belirtmiş zaten abone durumuna göre vs. bakır kablodan hız arttırma düşünülecek diye ama ben daha yüksek hızların teklif edilmesi durumunda zaten sitede organik olarak abonelerinin mutlaka artacağına inanıyorum. Sonuçta kendileri bu pilot bölgede verilen hizmetin reklamını yapmasalar da memnun kaldıktan sonra ben orada tanıdığım insanlara word of mouth reklamı yaparım. Aynı kalitede sağlarlarsa kullananlar da aynı memnuniyeti kendi tanıdıklarıyla paylaşır. En temel ve en eski pazarlama yöntemidir.

Tek endişem 20. katta oluşum. Bakır ne kadar çoksa kayıp da onunla doğru orantılı olacak. Ama bir yandan da, bana muazzam bir hız verilmesi başarılı olursa o zaman sitedeki herkesin bundan faydalanabileceğinden emin olacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremimo -- 12 Nisan 2020; 3:45:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremimo

Hocam belli ki konuya bayağı hakimsiniz :) Sinan bey yazısında belirtmiş zaten abone durumuna göre vs. bakır kablodan hız arttırma düşünülecek diye ama ben daha yüksek hızların teklif edilmesi durumunda zaten sitede organik olarak abonelerinin mutlaka artacağına inanıyorum. Sonuçta kendileri bu pilot bölgede verilen hizmetin reklamını yapmasalar da memnun kaldıktan sonra ben orada tanıdığım insanlara word of mouth reklamı yaparım. Aynı kalitede sağlarlarsa kullananlar da aynı memnuniyeti kendi tanıdıklarıyla paylaşır. En temel ve en eski pazarlama yöntemidir.

Tek endişem 20. katta oluşum. Bakır ne kadar çoksa kayıp da onunla doğru orantılı olacak. Ama bir yandan da, bana muazzam bir hız verilmesi başarılı olursa o zaman sitedeki herkesin bundan faydalanabileceğinden emin olacaklar.
    Hocam ben almanyada bakır kablo binada var be hız maksimumu 138mbit destekliyor download.

100mbit paket actırdım sorunsuz. upload 40mbit.

packetloss yok oyunlarda.
    sanırım altyapıyla alakalı ve kabloların kalitesi ve dısarıdaki dagıtıcının mesafesi.

• The Abyss kullanıcısına yanıt
    Hocam güle güle güzel günlerde kullanın. Şu söylediğiniz rakamları sorunsuz kayıpsız alsam zaten ihtiyaçlarımı karşılayacaktır ama ölmeden daha fazlasını da görmeyi isterim :)
  • Arkadaşlar, 4 firma adı vereceğim: Vodafone, TürkNet ve Millenicom, Türk Telekom. Bu üçünden çölde susuz kalsanız bir damla su almayın. Asla ve asla bu üçüne bulaşmayın. Ben bu üçüne bulaştığında başına gelen rezillikleri (konuyu açan arkadaş ve daha niceleri gibi) okumaktan bıktım yoruldum. Çevremde bilgisayardan bilişimden anlayan bir kişi olduğum için genel olarak bu tür dijital hizmet ve ürün satın alımlarında danışılan bir kişiyim. Bu üç markanın adını duyunca tüylerim diken diken oluyor. Etrafımda kimseye kullandırtmıyorum, internette satın almayı veya hizmet almayı düşünen varsa kendi iyiliği için fikrini değiştirmeye çalışıyorum. Adam biraz bilgisiz olsa 1000 mbps diye 15-20 mbps iteleyip aylarca süründürüp bir sürü zarara sokacaklar. Bir de bunu işten anlamayan kaç kişiye yaptıklarını düşünün. Bu olaylardan her gün duyuyorum maalesef. Korkunç.

Başlık sahibi arkadaş için hızlar düşük gelebilir ama (maks 100 mbps download, 20 upload veriyorlar) diğer arkadaşlara naçizane tavsiyem Türksat Kablo kullanmaları. Ben 11 yıldır kullanıyorum, en fazla 5 kez müşteri hizmetlerini aramışımdır, o kadar sorunsuz ve dürüst bir firma. Her aradığımda da hiç beklemeden anında müşteri temsilcisine bağlandım. Ne hız vaat ediyorlarsa o hızı kesintisiz, eksiksiz, bahanesiz veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgakutukcu -- 12 Nisan 2020; 4:59:19 >

• keremimo kullanıcısına yanıt
    Tüh kaçırdık yani. Gerçi o zaman alsaydık 1 sene sonra ya kota koyarlardı ya da zam yaparlardı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Valla ben tebrik etmiyorum. Adam gelip yaşadığı rezilliği ve dolandırılmak üzereyken paçayı yırttığı olayı burada anlatmasa rezalet bir hizmete çuvalla para ödüyor olacaktı. Sırf ortaya çıktığı için böyle bir açıklama yapılmış. Yıllar önce laf cambazlığıyla TTNET'miş gibi (Titinet) milleti arayıp "TiNet"ten arıyoruz yeni tarife yapalım size diyerek kabul eden vatandaşları süründüren bir firma nasılsa. Alışkanlıkları değişmemiş.
  • tolgakutukcu kullanıcısına yanıt
    3 demissin 4 saymissin neyse,
    bu saydiklarin aslinda hepsi ttkom altyapisi ve bu turkiyenin %90indan fazladir. Bu kadar kisi interneti mi kapatalim. 2016-6 dan beri turknet kullaniyorum. 1 kere sorun yasadim cozuldu. aldigim hiz/fiyata hic girmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByTMY

Aktif alt yapida misiniz?

Alıntıları Göster
    Bilgim yok. daha önce türk telekom kullanıyordum. 45mbit hız alıyordum. fiyatlar çok artınca türknete geçtim.
  • maalesef TR operatörlerinde tipik bir durum, laflar ve faturalar İsveç - gerçekter ve hizmet ise anadolu taşrası...
  • 35 mbit le idare edecez ttnettle yapacak bişey yok

• keremimo kullanıcısına yanıt
    dondurunca noluyor? ek bi ücret alıolar mı napıolar yani
    o ay para mı alımıolar açtırana kadar?

• 35 mis be hocam

• skurmus S kullanıcısına yanıt
    hoca elinizi korkak alıştırmayın 400 GigabitEthernet standartı resmi olarak yayınlandı.

Uplinklerinizi 400 GbE teknolojisine yükseltiniz. Çıkışlar yetersiz kalıyor yoğun kullanım saatlerinde %70 link kullanımını geçmemeli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 12 Nisan 2020; 13:14:33 >
  • Arkadaşlar kafamdaki soruya aylardır cevap alamadım bilen biri varsa cevaplarsa sevinirim: SOL kullanırken aynı altyapı diye bir ara VODAFONE a geçtim. Arada dağlar kadar fark vardı. 300 tl cayma bedeli ile SOL a geri döndüm. Aynı altyapıda hizmet kalitesi internet hıZı nasıl aynı olmuyor? Adamlar sadece modem değiştirip gittiler sonuçta? Aynı marka modemdi hatta superonline üzerine Vodafone yapıştırmışlardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar siz şaka misiniz bu firmayla uğraşmayın bilmem ne siz kolay mı saniyorsunuz hiç yoktan bişey yapmayı? Adamlar diğerlerinden daha iyi upload hızı veriyor doğruya doğru ve speedtest te Türkiye de 2. Oldukları doğrudur nerde Turkcell in hizmeti söyleyin alın superbox sinirsiz 279 TL ödüyorum hiç bir şekilde başka internet hizmeti yok biraz az çekmesi yetiyor az hız almak için
    Siz 75 TL ye hizmet alıp laf ediyorsunuz kimde var bu hızlara bu fiyat bu ülkede daima insanı kandırıyorlar yok şöyle fiber yok böyle fiber afedersiniz nah var fiber Turkcell ile Arap Telekom senelerden beri 1 krs para ödemeden alt yapıya milleti kandırıyor ya bide altyapıda trilyonlarca para olmasina rağmen yazık ülkenin haline yazı yakın yerlere bak bide buraya bak ah .... Böyle ülkenin de şansın da Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR)

• Buda en fazlası Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR)

• konuda linç edilmiş ama taahhüt istemediği için bile bana göre en iyi iss konumundadır. bi' kaç yıldır müşterileriyim 2 kere arıza kaydı verdim, hızlı çözdüler. onun dışında arkadaş kampanyasından 1 fatura da hediye aldım başka da bir işim düşmedi. istediğim zaman abonelik sonlandırabileceğim için başka bir firmaya geçmeyi düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurOnly

Soru ekleri ayrı yazılır dostum Onu da benden duymuş ol.
    laf soktuğunu 10 saat falan geçti öyle anladım. çok iyisin yemin ederim :D Yarın tdk'dan çağırırlar seni bak ( bilerek devrik cümle kuruyorum ki beyin logların çalışsın diye )
    şöyle bi foto atayımda komiklik,etkileşim olsun hani
    Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR)

Bu arada taahhütün bitmesine1 ay kaldı.. altyapım türktelekom olduğu için mecburiyetten abonesiydim uzun süredir.. heralde büyü gerçekten bozulcak Bu konuyu gördükten sonra fikirlerim tam değişti diyebilirim. Turkcell'e geçerim 20 upload veriyorlarmış Ne olacaksa olsun artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaymekHoldem -- 12 Nisan 2020; 12:10:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: diatta1903

konuda linç edilmiş ama taahhüt istemediği için bile bana göre en iyi iss konumundadır. bi' kaç yıldır müşterileriyim 2 kere arıza kaydı verdim, hızlı çözdüler. onun dışında arkadaş kampanyasından 1 fatura da hediye aldım başka da bir işim düşmedi. istediğim zaman abonelik sonlandırabileceğim için başka bir firmaya geçmeyi düşünmüyorum.
    Hocam linç değil yaşadıklarımı aktardım ama ilk defa kırgınlığı düzeltmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Sırf lafta kalmazsa alacağım hizmete yansırsa ben de sizin gibi memnun olurum.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.