Şimdi Ara

Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
12
Favori
40.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
444 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    turknet çok iyiyse bir avrupa sunucusundan speedtest yapıp linkini atta, gerçekte ne kadar kullanıyorsun öğrenelim. tarife hızının yarısından fazlamı merak konusu. 75-100 megabitten 15-20 megabite düşüyor yurtdışına bağlanınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 12 Nisan 2020; 14:52:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naklov2129

turknet çok iyiyse bir avrupa sunucusundan speedtest yapıp linkini atta, gerçekte ne kadar kullanıyorsun öğrenelim. tarife hızının yarısından fazlamı merak konusu. 75-100 megabitten 15-20 megabite düşüyor yurtdışına bağlanınca.
    Türknettenn 10 kişiden 3 u memnundur bi arıza cıkınca anlarlar 12 gun oyaladılar yok iptal ettiniz randevuyu diyerek iptal için fax yolladım şimdi posta gönder diyolar ne yaptıkları belli değil sahtekar firma bide utanmadan fatıra gönderiyor cimere btk ya şikayet edelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beş para etmez türknetin müdür yardımcısı gelmiş burda konuşuyor: şu olmuş bu olmuş tedbirini aldık: artık sizin adreste fiber var demeyecez.. ilerde (bilmemkaç yıl sonra) fiberi kullandırabiliriz orda ilk denemek istermisiniz? Adamlar o kadar parasız ki fiber giden binanın fiberini evlere çoklayamıyor. Oraya koyduğu DSLAM'ın parası yanmasın, fiber switch parası ödemesin diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 12 Nisan 2020; 14:51:57 >
  • tolgakutukcu kullanıcısına yanıt
    2 yıl uydunet fiber kullandım 2 yıldır da vodafone fiber kullanıyorum.ikisi de vaat ettikleri hızları verdiler.uydunet kendi hattını çekti uydu kablosunu çoklayarak. vodafone da ethernet kablosu ile bağlantı çekti.50 mbps paket aldım.60-93 mbps arası geziyor.memnunum tarifemi de uzattım.uydunet tarife çakallığı yapmasa devam ederdim.25 mbps paket akk bitince 16 ya düşüyordu.24 e çekmeye çalıştılar yok 25 bu diye 8 e düşecekti o zaman.ayrıca şu an ki tarifelerindeki akşam 7-12 arası 25 mbps olayı da çok saçma.100 mbps internet satıyor aşkam 7-12 arası yok ama diyor.zaten kullanan o saatte kullanıyor.
  • Ben şunu anlamıyorum. İnsanlar da sanırım bilerek yanlış yönlendiriliyor ki, firmalar ucuz ve düşük cezalarla bu işten kurtulsun diye. Tüketiciye vaadedilen hizmetten farklı bir hizmet sunulması, aldatıcı reklamlarla ürün ve hizmetin cazip hale getirilmesi gibi durumlarda insanlar tüketici hakem heyetine, extrem durumlarda da tüketici mahkemesine yönlendiriliyor. Buralardan çıkan kararlar hizmet sağlayıcılar için çok komik yaptırımlar. Yani devlet sizin hakkınızı koruyor gibi görünüp, aslında sermaye sahiplerinin ağır cezalar almasının önüne geçiyor. Normalde bu suç tanımı nitelikli ve örgütlü dolandırıcılığa giriyor. Ama yukarıda değindiğim gibi devlet öyle bir sistem kurmuş ki, bu tür olaylarda sermaye sahibinin en az cezayı alacağı ya da çok küçük yaptırımlarla karşılaşacakları tüketici hakem heyetiyle muhatap bırakıyor
  • keremimo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam kolay gelsin bol kazançlar
  • Vay be akşam almanyadaki bir arkadaşımdan istedim hat değerlerini adamlar 200metreden 17a ile 100mbit hız alabiliyor üstelik hat zayıflaması 13db eski evimde ben 7db ile 70mbit zor görüyordum.

Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR)
  • 12 mbps yi zor görüyoruz 😀😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son durum ne 100/50 hız alabildiniz mi?

• incsoft kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar hizmet veriyoruz. Altyapınız 12 Mbps'in üstünü destekliyorsa www.turk.net/oim sayfamızdan modem buluşması gereken hızda buluşmuyor statüsünde kayıt oluşturabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    14 Mbps şeklinde gösteriyor ama istediğimiz altyapı iyileştirmesi yapılarak bizlerede herkes gibi yüksek hızda internet hizmeti verilmesi..Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: samedl

Son durum ne 100/50 hız alabildiniz mi?
    salı günü kuruluma geleceklermiş.
  • Yaklaşık 3 senedir turknet kullanıyorum 1 kere hat çalışması yüzünden 1 gün internete bağlanamadım(Çalışma olacağını önceden haber verdiler). Bunun dışında hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür 6 arkadaşımı bu süreçte davet ettim şuana kadar hiç biri şikayetçi olmadı. Bu arada benim tarifem 75 mbps ama hiç 75 i görmedim fakat hiç 60 mbps altınada düşmüyor çok şükür. Artık şu upload işini çözseler çok iyi olacak 4 mbps hiç yakismiyor bu indirme hızına. Deneyimimi anlatmak istedim yanlış anlaşmasın 🙂 Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR)

• 04 Cumartesi başvurdum ttnet ile sözleşmem bitiyordu bu ay sonu, bu gün aktif oldu internet ev 50mb destekliyordu 35 mb paketini aldım, hafif paket loss problemi var.
    Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 12 Nisan 2020; 14:53:22 >
  • la al işte ttden 16mbps limitsiz 1mbps upload 80tlye 24aylik

• Dolandırıcılık bu . Kırık bir avukata denk gelmezler ki uğraşıp dursun şunlarla.
  • ozgur_298 O kullanıcısına yanıt
    g.vector kullanınca alınan hız 2 katına çıkıyor

türk telekom açmıyor bu özellikleri malesef. 35b ve 30a'yı açmadığı gibi.
  • Tam türknete geçme planları yaparken bu kadar mağdur görmek beni epey şaşırttı. Tekrar bir düşünmekde fayda var.
  • haybora kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam, biraz da şans işi tabii ki. Hiç bir müşterisine hizmet vermeyecek değiller.

Ben niyet açısından söyledim. Bu firmaların kötü niyetli olduğunu düşünüyorum. Türk Telekom, 6 mbps interneti fiber internet diye satan, 95 lira para alıp 2 mbps internet hızına alt yapınız bu diyen bir firma. Vodafone, hizmeti almadan önce saydığı hiç bir şeyi satın aldıktan sonra hatırlamayan, sözleşmelere müşteri yerine imza atan bir şirket. TürkNet deseniz ilk mesajı okumak yeter sanırım. Millenicom'un bayiileri bildiğiniz telefon dolandırıcısı.

Siz memnunsanız ne güzel, umarım sorunsuz kullanmaya devam edersiniz.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.