Şimdi Ara

Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
12
Favori
40.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
444 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dakika 16, tuvalete gittim, sigara yaktim, hala beklemedeyiz. Bir elin parmaklariyla sayiliyor fiber müsterileri oysa.
  • 20. Dakika. Sigaram bitti. Iyi iyi güzel. Dakikalarim bitecek diye kapattim artik. Bana fast path haram
  • keremimo kullanıcısına yanıt
    Destek kaydıylada fastpath moduna geçiriyorlar aslında telefonla uğraşmaya değmez hocam
    Modemi açıp kapayarak, mors alfabesi ile mesaj gönderin hocam. Belki o zaman onlar ararlar.
  • Hat degerlerimi soranlar olmustu:
    Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR)

Bu sabah müsteri hizmetlerine ulastim, ping sorunuyla alakali fast path geçisi istedim. Benden istedigimi yapmak yerine suraya ping atin buraya tracert atin destek kaydi açin muhabbeti yaptilar. Evet müsteri hizmetleri var arkadaslar ama kendi altyapilari olmasina ragmen hiçbir islevleri yok gibi görünüyor. Dün hatta bosuna beklemisim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremimo -- 15 Nisan 2020; 10:7:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Değerler bayağı leş gibi. Hem de kendi koydukları kabin ile bu şekilde. Her geçen gün turknet internet sektöründe çığır aşıyor aşağı yönde. Saha dolabından 500 metre uzakta olup hat değerleri daha iyi olanlar var.

• Türknet ilk yapa müşterisine destek sağlasın 12 gun net gelmedi oyaladılar sonra iptal faxı cektim 1 ay oldu kapatamadım 1000 mgbt hızı veremez bunlar işleri yalan

• quote:

Orijinalden alıntı: yns61

Türknet ilk yapa müşterisine destek sağlasın 12 gun net gelmedi oyaladılar sonra iptal faxı cektim 1 ay oldu kapatamadım 1000 mgbt hızı veremez bunlar işleri yalan
    Ya ne 1000mbiti hocam 100 düzgün verseler yine ok ama yok superonline yolu gözüktü. Kabloyu degistiremeyecekler kendileri soyledi kablolar degismez diye. CAT6 çekseler düzelir onu da yapamayacaklar "Eh bizden gelen bu" deyip suçu kablolamaya atip isin içinden siyrilirlar gibi tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremimo

Ya ne 1000mbiti hocam 100 düzgün verseler yine ok ama yok superonline yolu gözüktü. Kabloyu degistiremeyecekler kendileri soyledi kablolar degismez diye. CAT6 çekseler düzelir onu da yapamayacaklar "Eh bizden gelen bu" deyip suçu kablolamaya atip isin içinden siyrilirlar gibi tahmin ediyorum.

Alıntıları Göster
    Utanmadan bide site ye koyuyolar 1000 mgbt diye üçkağıtcılar işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Destek kaydıylada fastpath moduna geçiriyorlar aslında telefonla uğraşmaya değmez hocam
    Derdim o degil hocam ben fastpath için kendim destek kaydi açacaksam çagri merkezi ne ise yariyor derdim o.

Tekrar ulaşmayı denediniz mi hocam? Gece kendi çalışanları olmadığını söylemişlerdi üst mesajlarda bir yerde. Gündüz bahaneleri de kalmıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hat degerlerimi soranlar olmustu:

Bu sabah müsteri hizmetlerine ulastim, ping sorunuyla alakali fast path geçisi istedim. Benden istedigimi yapmak yerine suraya ping atin buraya tracert atin destek kaydi açin muhabbeti yaptilar. Evet müsteri hizmetleri var arkadaslar ama kendi altyapilari olmasina ragmen hiçbir islevleri yok gibi görünüyor. Dün hatta bosuna beklemisim.
    Hat değerlerinde yazan hız kaç?
    Hat zayıflatması upload icin 0.1db diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: egesuer

Tekrar ulaşmayı denediniz mi hocam? Gece kendi çalışanları olmadığını söylemişlerdi üst mesajlarda bir yerde. Gündüz bahaneleri de kalmıyor
    Yok yok ulasiliyor ama telefondaki kisi bana destek kaydi açmami söylüyor benim de bahsettigim o. Ya bana açtiriyor ya da benim yerime açiyor kendi yaptiklari bir islem yok ortada.

Siz şunlardan düzgün bir internet alabilirseniz kendim almış kadar sevineceğim gerçekten. Turknet’in merkezine gidip işini hallettirenler vardı sinirden. Dayanmak gerekiyor biraz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Yok yok ulasiliyor ama telefondaki kisi bana destek kaydi açmami söylüyor benim de bahsettigim o. Ya bana açtiriyor ya da benim yerime açiyor kendi yaptiklari bir islem yok ortada.

Alıntıları Göster
    hat değerlerini atar mısın
    bendeki hat değerleri bu şekilde.

• Hocam elimin altinda PC yok henüz tasinmadi telefondan atayim :)

• quote:

Hocam elimin altinda PC yok henüz tasinmadi telefondan atayim :)

çok ilginç.
    yapada 500-600 metreden daha yüksek hızlar alınıyor.

vdsl2 17a profili değil mi acaba ?
    g993.2 mi yazıyor modülasyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

çok ilginç.
    yapada 500-600 metreden daha yüksek hızlar alınıyor.

vdsl2 17a profili değil mi acaba ?
    g993.2 mi yazıyor modülasyon

Alıntıları Göster
    Evet simdi baktim istatistiklerde yazan:

Modulation: ITU G.993.2(VDSL2)

• yns61 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iptal dilekçeniz ile birlikte kimlik fotokopinizi 02122165560 numaralı faks hattımıza göndermeniz durumunda arkadaşlarım 24 saat içerisinde sisteme yükleyerek iptal işlemini gerçekleştiriyor. Gönderim yaptıktan 1 gün sonrasında PM'den iletişime geçmeniz durumunda yardımcı olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, iptal dilekçeniz ile birlikte kimlik fotokopinizi 02122165560 numaralı faks hattımıza göndermeniz durumunda arkadaşlarım 24 saat içerisinde sisteme yükleyerek iptal işlemini gerçekleştiriyor. Gönderim yaptıktan 1 gün sonrasında PM'den iletişime geçmeniz durumunda yardımcı olacağım.
    Faks kaldı mı allah aşkına. Mail olmuyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.