Şimdi Ara

Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
12
Favori
40.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
444 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 gbit i verselerdi arkadasa cok buyuk bir reklam yapmıs olacaklardı. dh nin yarısı turknet e gecerdi
  • keremimo kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sizi anlamıyorum. Cidden neden uğraşıyorsunuz? Bunların hiç bir iş yapmayacağı belli. Anladığım kadarıyla da başka iss'den fiber şansınız da var... Benim gibi bütçe konusunda sıkıntılıysanız tabii haddim olmaz bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsO6

1 gbit i verselerdi arkadasa cok buyuk bir reklam yapmıs olacaklardı. dh nin yarısı turknet e gecerdi
    Siz olayı çok yanlış anlamışsınız.
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi yüksek upload istediğinden çok çok yüksek ücretlere çıkıyordur diğer sağlayıcılar. Turknet’ten bir defa düzgün internet alabildikten sonra sıkıntı çıkmıyor pek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • egesuer E kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ama çoğu zaman kullanıcılar "bir defa düzgün hizmet" alabilme seviyesine çıkamıyorlar :D Diğer iss konu sahibine Turknet kadar upload vermiyorsa bilemeceğim tabii. Fiberdeki upload sınırlarına hakim değilim.
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    o sınır sadece para göz olduklarından var muhtemelen 20mbps için ayrı paket çıkacak sol anca para için var... twitch yyınlayan elemandan garanti para tahsil edecek ya ondan ona gigabit hat çekmekten çekinmemişler... konu sahibi ödeyebileceğine inandıramamış olsa gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu_

Hocam ben sizi anlamıyorum. Cidden neden uğraşıyorsunuz? Bunların hiç bir iş yapmayacağı belli. Anladığım kadarıyla da başka iss'den fiber şansınız da var... Benim gibi bütçe konusunda sıkıntılıysanız tabii haddim olmaz bu konuda.
    Laz inadim tuttu hocam valla. Bütçe yeni tasindigimiz için evet biraz problem ama internetten feda etmem, ama çok fena laz inadim tuttu Türknet bana düzgün hizmet verecek ben de kullanicam. Forumda çok yazmam ama çok gezerim hep görüyorum Türknet forumda en çok sikayet alan firma. Iki yildir buraya yazilan sikayetlerin neredeyse hepsini okumusumdur Türknet herkesi memnun etsin istiyorum artik, benden baslasinlar sirayla su tüm sorun yasayanlarin sorununu çözüp söyle bir sorun temizleme seferberligi yapsalar fena mi olur?

Tabii ben yayin yaparken felç olmayacak kadar upload hizi da lazim inanin kaliteli yayin vermek için imanim gevreyene kadar masraf yaptim sirf upload darbogaz su an geri kalan her sey mukemmel cift pc rode mikrofon yamaha mikser sony kamera her seyi aldim masraftan kaçinmadim yayin odami gören kimse gigabit ödeyemeyecegimi düsünmez emin olun :)

Baktim olmayacak Superonline veya Kablonetten fiber alirim bitti gitti, o açidan sansliyim.
    Simdi çok sikayet aliyor ama AKN döneminde yaptiklari kiyak zamaninda Türknet kullaniyordum ve o vakit gayet memnundum çogu kisi de ayni sekilde memnundu, sorunsuz hizmet verdiklerinde herkes kullanir, haksiz miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremimo -- 17 Nisan 2020; 22:50:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: naklov2129

turknet çok iyiyse bir avrupa sunucusundan speedtest yapıp linkini atta, gerçekte ne kadar kullanıyorsun öğrenelim. tarife hızının yarısından fazlamı merak konusu. 75-100 megabitten 15-20 megabite düşüyor yurtdışına bağlanınca.
    Başkan ben kullanamıyorum türk net bana bırak türk net i Türk Telekom 1 mbps bile vermiyorlqr çünkü bulunduğum yerde altyapı var fakat benim eve yok direk dolu onu geçelim kullanabildiğim zamanlarda ise turknet kullanıyordum adsl olarak en avantajlisi buydu diğerleri çöp du ve pahalı idi şu an superbox limitsiz kullanıyorum ve hızım Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• myildizofficial M kullanıcısına yanıt
    Ay maşallah jitter ararat, ping himalayalar :D
    Hocam keşke öyle bir temizlik yapsalar ama ne öyle bir kapasiteleri var ne de öyle bir niyetleri. Umarım siz bir elin parmağını geçmeye şanslı kesimden olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myildizofficial

Başkan ben kullanamıyorum türk net bana bırak türk net i Türk Telekom 1 mbps bile vermiyorlqr çünkü bulunduğum yerde altyapı var fakat benim eve yok direk dolu onu geçelim kullanabildiğim zamanlarda ise turknet kullanıyordum adsl olarak en avantajlisi buydu diğerleri çöp du ve pahalı idi şu an superbox limitsiz kullanıyorum ve hızım

Alıntıları Göster
    Hocam Superbox iyi saatinde bu hizlari verir hele çok kalabalik olmayan bir muhitteyseniz çok kolay verir. Prime timeda kalabalik bir muhitte o hizi almaniz imkansiz. 1 yildan fazla kullandim lanetler olsun en lazim oldugu saatlerde 3mbit download 27 upload gibi saçma sapan hizlar gördüm. Düzelecegi yok düzeltmeye asla yanasmadilar isine gelmiyorsa iptal et kafasina girdiler ben de iptal ettirdim ceza ödemeden.

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncu_

Hocam keşke öyle bir temizlik yapsalar ama ne öyle bir kapasiteleri var ne de öyle bir niyetleri. Umarım siz bir elin parmağını geçmeye şanslı kesimden olursunuz.
    Valla Pazartesi veya sali günü kabini güncelleyeceklermis. Dün onu ayarliyorlardi, Pazartesi veya Sali günü 100/50 hiz saglamaya çok olumlu baktiklarini söylediler, görecegiz :)
    Hocam o kadar büyük siteye vdsl kurulması tamamen talihsizlik olmuş sizin için, ftth çevirme planları yokmu öğrenebildinizmi yoksa vdsl ilemi devam etmek istiyorlar sürekli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Hocam o kadar büyük siteye vdsl kurulması tamamen talihsizlik olmuş sizin için, ftth çevirme planları yokmu öğrenebildinizmi yoksa vdsl ilemi devam etmek istiyorlar sürekli?
    Inatla VDSL devam edeceklermis. Oysa burada 3600 küsür daire var, fiber çalissalar müsterileri bol olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremimo

Valla Pazartesi veya sali günü kabini güncelleyeceklermis. Dün onu ayarliyorlardi, Pazartesi veya Sali günü 100/50 hiz saglamaya çok olumlu baktiklarini söylediler, görecegiz :)

Alıntıları Göster
    verdikleri modem vdsl2 profil 35b destekli.
    uygun kart taksalar . 100mbps upload a çıkar aslında :)
  • Gelişme varmı hocam?
  • quote:

Gelişme varmı hocam?
    Hocam yeni çıkan sokak yasağı nedeniyle 1 haftanın işini 3 güne sığdırmaya çalışmışlar, dolayısıyla burada işlem yapamadılar. CGN'den çıkmak için statik IP aldım. Bağlantım şu an 41/14 civarlarında speedtest üzerinde ve stabil. Twitch üzerinden 7000 bitrate civarında sorunsuz verebiliyorum, diğer işlemler yalpalatıyor biraz. Prime time saatlerinde de hızda düşüş değişiklik falan olmadı.
    En azından şuan için stabil bir hizmet alabilmeniz güzel kablo ile ilgili gelişme var mı cat 6 kabloyu kullanabiliyorlarmıymış yoksa yeni kablomu çekilecek hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremimo

Hocam yeni çıkan sokak yasağı nedeniyle 1 haftanın işini 3 güne sığdırmaya çalışmışlar, dolayısıyla burada işlem yapamadılar. CGN'den çıkmak için statik IP aldım. Bağlantım şu an 41/14 civarlarında speedtest üzerinde ve stabil. Twitch üzerinden 7000 bitrate civarında sorunsuz verebiliyorum, diğer işlemler yalpalatıyor biraz. Prime time saatlerinde de hızda düşüş değişiklik falan olmadı.

Alıntıları Göster
    tüm cat6 kablolar ve telefonlar hatları aynı yerde mi toplanıyor sitede ?

• quote:

En azından şuan için stabil bir hizmet alabilmeniz güzel kablo ile ilgili gelişme var mı cat 6 kabloyu kullanabiliyorlarmıymış yoksa yeni kablomu çekilecek hocam?
    Hocam muhtemelen VDSL kartini degistirecekler kabloya dokunmadan. Anladigim kadariyla hizi sinirlandoran en büyük etken VDSL profili. Fast mode bile desteklemiyor.

Twitch yayinlari izlerken hizda hiçbir problem olmamasina ragmen ara ara donmalar yasiyorum. Zannedersem bu tarz problemlerin hepsi giderilecek profil degisirse. Degismezse zaten alternatiflere yönelecegim. Laz inadim var dedimse keyfimden kisacak kadar da degil :)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.