Şimdi Ara

Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
12
Favori
40.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
444 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muhtemelen masraflardan. 3000+ daireye gigabit fiber imkanı sunmak için ona göre altyapılarını güçlendirmeleri gerekir. Henüz daha çalışmaların başındalar o yüzden diye düşünüyorum.
  • VeNoM kullanıcısına yanıt
    1000 MBps gördüğüm zaman abdest tazelemeye gidiyorum Romanya bile 1000 MBps ilk 6 ay ücretsiz veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremimo kullanıcısına yanıt
    G.Fast portları bedava değil ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

G.Fast portları bedava değil ki ?
    Nasıl hocam anlamadım? Türk Telekom'a para vermiyorlar bunun için onu diyorsan. Onlardan bağımsız buranın altyapısı. Ha yok o cihazı diyorsan üzerinde varsa yoksa 6-8 port vardı yanlış görmediysem o yüzden haklı olabilirsin.
  • keremimo kullanıcısına yanıt
    Ileride ftth yaptiklar zaman O port boşuna para harcamış oluyor Fiberini yerini almıyor bakır hadi bakır 10 Gbps fiber 400 gbps destekliyor fark dağlar kadar

• Iyi degerler hocam ya bakirdan insallah bizde görüruz bu degerleri turknet bu sefer en iyi cihaziyla en iyi ekibini yollamış 😂 ( adama iyi baksalar bari Turknet adami lutfen korumaya alin bisey olmasin adama o hepimize lazim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdartatli -- 4 Mayıs 2020; 23:38:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

Ileride ftth yaptiklar zaman O port boşuna para harcamış oluyor Fiberini yerini almıyor bakır hadi bakır 10 Gbps fiber 400 gbps destekliyor fark dağlar kadar
    hahahahah o 400GBPS hızı bana sağlayacak iss türkiye'ye gelsin, onun fiber kablolarını merkezden evime kadar ellerimle çekerim.

• Benim sorunuma cevap verecek var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Evrifaessa_TR

hahahahah o 400GBPS hızı bana sağlayacak iss türkiye'ye gelsin, onun fiber kablolarını merkezden evime kadar ellerimle çekerim.

Alıntıları Göster
    Hocam o konuda katılıyorum. Bu ülke bakıra hapis haldedir. Gerçek anlamda her yere fiber verilmesi falan bunlar hayal. 10 yıl sonra bile geleceğini zannetmiyorum. Her eve FTTH dönüşümüne hiçbir firma girişmez.
  • Evrifaessa_TR E kullanıcısına yanıt
    O hız sana bana değilki bildiğim kadarıyla şehirler arasındaki omurgalarda aktif kullanılıyor şuan türkiyede
  • Ip aldırmadilarsa fatura cikmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evrifaessa_TR E kullanıcısına yanıt
    Orada 400 gbps veriyor demedim fiber limitsiz hız veriyor

• Konu ölmüş
  • gelişme var mı ?
    kablo yenilendi mi ?
  • Konuyu inceledim ve Türknet'in fiber altyapısı hangi yerlerde var diye baktım. Beşiktaş, Gültepe ve Kadıköy'ün bazı sokaklarında fiber altyapıları varmış:

1-
    turknet
    Beşiktaş Fiber İnternet - Kotasız & Taahhütsüz — TurkNet
    https://turk.net/fiber-internet/besiktas

2-https://turk.net/fiber-internet/gultepe
    3-
    turknet
    Kadıköy Fiber İnternet - Taahhütsüz — TurkNet
    https://turk.net/fiber-internet/kadikoy

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• g.fast o kadarda iyi bir teknoloji degil.

ben hayatimda 1 kere gpon kullandim, ve omrumde bu kadar kusursuz bir teknoloji gormedim. ntowers sitesinde vardi gpon, ping 1 cikiyordu hiz testlerinde, lolde 8 ping aliyordum

100 mbps paket aliyordum, 120 mbps geliyordu en dusuk. 5 mbps upload siniri vardi, 10 mbps ye kadar cikiyordu hizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DING DING

g.fast o kadarda iyi bir teknoloji degil.

ben hayatimda 1 kere gpon kullandim, ve omrumde bu kadar kusursuz bir teknoloji gormedim. ntowers sitesinde vardi gpon, ping 1 cikiyordu hiz testlerinde, lolde 8 ping aliyordum

100 mbps paket aliyordum, 120 mbps geliyordu en dusuk. 5 mbps upload siniri vardi, 10 mbps ye kadar cikiyordu hizi
    Zaten verdikleri sözlerin hepsi traş. Interleaved modda vdsl'e mahkum bıraktılar. Verdikleri tüm sözler sözde kaldı. Sözde "Bayramdan sonra" cihazları kuracaklardı. Üstünden kaç ay geçti.

• Şimdi sizin evinizde "gigafiber" denilen ftth mı var yoksa bakır kablolu g.fast denilen zımbırtı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzyirmi

Şimdi sizin evinizde "gigafiber" denilen ftth mı var yoksa bakır kablolu g.fast denilen zımbırtı mı ?
    Bakır kablolu g.fast OLMAYAN zımbırtı. Yani bildiğin VDSL. Hatta fast mode da değil, interleaved. Ping tavan. Oyun oynarken desync falan hak getire. Tek artısı yüksek upload, o da artı olmaktan çıkmaya başladı.

Konu ölünce adamların ilgisi de öldü bir nevi. Zaten ne bekliyorduysam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremimo -- 21 Eylül 2020; 17:35:24 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.