Şimdi Ara

Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
12
Favori
40.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
444 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diğer firmaların fiberi yok mu ?
  • keremimo kullanıcısına yanıt
    Siteye fiber hizmeti sunan ISS yok mu peki? Eğer yoksa imza toplayıp TurkNet'i tamamen saf dışı bıraktırabilirsiniz. Hatta site yönetimi TurkNet'i saf dışı bırakmadan önce TT, SOL veya Vodafone gibi bir ISS'ye fiber çektirebilir. Ondan sonra TurkNet'e hadi VDSL'ini de al, herkes kendi yoluna diyebilirler. Öyle çoklu konut projelere ISS'ler koşarak geliyorlar.
  • 100mbit üstünde yüklenme hızları fakedilmez ki. Zaten hangimizde bu hızı destekleyecek ssd var. şimdilik 1 kişi için 100mbit üst gereksiz.
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    100 Mbps = 12.5 MB/s. Bu hız usb 2.0 bile destekliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öpmüşler sonuç olarak 🤭

• Yani ben anlamıyorum. 1000 mbps hız taahhüt etmişler. Bakınız Türkiye'de yaşıyorsunuz ve 1000 mbps.
    Siz de buna inanmışsınız.
    Bakınız Türkiye ve 1000 mbps hız.
    Türkiye ve 1000 mbps hız.
    Türkiye ve 1000 mbps.
    Türkiye ve 1000
    Türkiye ve
    Türkiye

• Kosho K kullanıcısına yanıt
    Valla ben 100mbit ile indirme yaparken bilgisayar kasıyor. 1Gbit ile indirme yapsam kesin pc donar. Bu kadar yüksek veri aktarımını ethernet cpu üstünden akıtmak pek hoş olmuyor.
  • Hocam geçmiş olsun zamanınızı çalmışlar resmen. Son zamanlarda inanılmaz şikayet var Turknet abonelerinde.

Şu an TTNET 70Mbit paketini kullanıyorum ve son derece memnunum, pek sorunla karşılaşmadım ancak karşılaşsam dahi hemen çözdüler. Maalesef bu ay sözleşmem bitiyor ve aynı paketten devam etmek istersem fiyat fazla oluyor.

Şimdi sırf bu yüzden yeni ISS arıyorum, Turknet, Netspeed gibi. Turknet'in hiçbir iyi yorumuna denk gelmedim hep şikayet var. Diğer ISS ler hakkında bilgim yok neye geçiş yapıcam inanın çok zor.

Ya TTNET ile devam mutlu mesut devam edip, devasa fatura ödeyeceğim ya da hızımı düşürücem 35MB'ye.
    Ya da şüpheli bir şekilde diğer ISS'lere geçiş yapacağım ne yapsam bilemedim.
  • furerg kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sosyal medyada daha çok sorun yaşayan abonelerimiz yazdığı için olumlu yorumdan ziyade olumsuz yorumları görüyorsunuz. Taahhütsüz olarak hizmet veriyoruz. Hizmetimizi istediğiniz zaman deneyimleyebilir ve memnun kalmaz iseniz istediğiniz zaman aboneliği sonlandırabilirsiniz.
  • Güncelleme: Profilimi fast moda çevirdiler, pingim düştü. 70/30 kullanıyorum. Ping düştüğü için bir çok sorun ortadan kalktı. Şu an alabileceğimin en iyisi. Diğer firmalarda evet fiber mevcut ama kablo çekmek gibi sıkıntılı bir durum söz konusu (ev içi ethernet anlamında). Wi-Fi kullanmıyorum.

Şu an halimden memnunum. Umarım hizmette başka bir problem çıkmaz.
  • keremimo kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim
  • Garip olan şu ki ben ve birçok insan, 2009 yılından beri hiç bu şekilde bir tatavaya katlanmadan ve ekstra işlemler yapılmadan pandemi sürecinde 100/20 internet kullanabildik.

Gözünün yağını yiyim Turkcell

Birkaç ay önceki değil, 12 yıl önceki alt yapı ile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet fiber kullanıyorum. Kablolu bağlantı yaptığımda 500-600 mbps hız alıyorum, kablosuzda da 450-500 mbps hız var. Aslında 750 mbps hız garantisi veriyorlar ancak çok önemsemediğim için peşine düşmedim
  • mag13 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu www.turk.net/oim sayfamızdan ya da fiber destek hattımızdan iletmeniz durumunda arkadaşlarım kontrol ederek bilgi verecektir.
  • mag13 kullanıcısına yanıt
    Ne diyelim Allah olmayana versin.
    Türkiye var Türkiye var. Türkiye'den Türkiye'ye fark var. Siz beyaz Türklerin mahalesindeyseniz demek.
  • Ahaha Amin. Turknet'in kendi fiber altyapısının olduğu bölgelerde 1000 mbps'e yakın hızları alabiliyorsunuz onu belirtmek için yazmıştım.
  • Türknet fiber kullanan var mı ? Sokakta Adsl var,bugün sokaklara kendi fiber kablolarını döşüyor Türknet. Hizmet olarak nasıllar ? 2 yıl önce bana kazık atmışlardı,pek kullanma taraftarı değilim ama adsl de çekilmiyor.
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    Merhaba, daha önce almış olduğunuz hizmette nasıl bir sorun yaşamıştınız?
  • exclbr kullanıcısına yanıt

Kendi fiberlerini döşüyorlarsa terreddüt edilecek bir durum yok. Hemen başvurun

• quote:

Orijinalden alıntı: onuy

Kendi fiberlerini döşüyorlarsa terreddüt edilecek bir durum yok. Hemen başvurun

Sokak kutusu takıyorlar hocam burada.Bize gelmesine 1 kutu kaldı. Dün yapacaklardı bizden önce ki kutuyu,o kutuda bir binanın bahçesinde ve o bina da kullanılmadığı için kilitli. Bakalım ne olacak. Şans yok ki bizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 13 Kasım 2020; 12:44:52 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.