2 ay sonra turknet bi zam daha yapar. Iııı şey hani ttnet port ücretlerine zam yapmıştı yaa.. EEE? Şey bizde hani 169TL yapmıştık yaa.. EEEee? Şey o aslında yetersizmiş iyi planlamamışız zammı onu 199TL olarak yeniden güncellememiz gerekiyorda. Yok yaa??? Turknetin yapmış oldugu zamlarda Tamda bu sekilde.. Ve bu zeka seviyesinde.. Aksini iddaa eden olrsa kalbini kırarım |
Birlikte Türknet'in Haksız Zamını Şikayet Ediyoruz! (3. sayfa)
-
-
Şikayet etmeden internet sağlayıcımı değiştirdim 👌👌👌
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 ayda bır zam yapma hakalrı varmı bana da cok sacma gelıyor bu zam
-
e şimdi de müşterileriniz iptal edip azalacak siz yıne zam yapmak zorunda kalacaksınız o zaman 1 ay sonra?
-
İkinci itirraz yapıldı;
"İşletme Çözümüne İtirazda Bulun
Peki verdiğiniz sızden dönmeniz etik mi sizce? Resmen itibarınızı kendiniz bitiriyorsunuz..."
Klavyenizden ctrl ve V tuşlarını alsak sizden geriye ne kalır ki? Boşuna kendinizi yormayın diyeceğim de yorduğunuz da yok :D Sadece millete kopyala/yapıştır çekiyorsunuz.
"Bu sözü verdiğimiz dönemde abonemiz olan tüm kullanıcılar 2023 Haziran’a kadar herhangi bir zam görmeyecek" işte burda büyük tosluyorsunuz. O dönemde hiçbir şekilde "yeni abonelere" diye bir ön koşul koymadınız. Bütün abonelerinize verildi bu söz. Ya da yapıldı bu reklam. İnsanlar bu söze güvenip başka iss'lere geçmedi. Ne bilsinler sizin çamura yatacağınızı.
Bunların hepsi bir yana: şu an mevcut abonelere yaptığınız zam tamamen yeni abonelerin parasını bizden çıkarmak üzere yaptığınız birşey. Çünkü bahane ettiğiniz %67 port zammı mevcut kullanıcılarınızı etkilemiyor. Diğer bir deyişle, portlar yıllık kiralandığı için mevcut kullanıcılarınızın bir yıllık port kirasını zaten verdiniz. Asıl zam yapmamanız gereken kesim, sizin sırtınıza yük bindirmeyen kesim mevcut kullanıcılarınız. Ama yeni kullanıcı fetişiniz sağolsun bizlere yeni kullanıcılarınızın zam farkını ödetiyorsunuz.
Ya mevcut kullanıcılarınıza da yıl sonuna kadar zamsız ücret verin ya da herkese zam yapın. Bu yaptığınız saçmalıktan başka birşey değil.
-
Haksızlık yapan firmasını savunmak bu çalışan için de zor olsa gerek, haksız bir durumu haklı gibi göstermeye çalışıyor bu çok zor onun için. Tabii kraldan daha çok kralcı değilse...
-
Belki de her yere GigaFiber getirecektir. Siteden GigaFiber istiyordum dediğimde Afyon a bile Harika 20 Hafta sonra GigaFiber evinizde diyor. sonra kısmı düşündürücü ne kadar sonra orası muamma amma 10 yıl kadar sonra mı acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim yaşadığım kasabaya bile ""Harika! 20 hafra sonra GigaFiber evinuzde!" diyor. Kasabaya fiber çekeceklerini düşünmüyorsunuz umarım.
İşe yarıyor mu ona bakmalı. Bu zekâ seviyesiyle ülke yönetiliyor 20 yıldır.
Enflasyon üretip verin bana oyu bak bu fakir nasıl savaşıyor enflasyonla diyene oy vermiyor muyuz? Mantık aynı 😊
btk ya şikayet mantıklı ama sorun olan btk aracılık yapıp şikayetinizi btk adına türknetle konuşmuyor sadece btk direkt şikayeti iletiyor böyle böyle karpuz atar gibi kısacası online işlemlerden kayıt açın aynısıdır bu arada btk onay vermeden hiçbir iss zam yapamaz baştan btk işin çapulcu başı 2023 fiyat garantisi bariz ortada sonradan "bir kısım yararlanır " diyemessiniz çok yakında tüm iss'larına zamlar gelecektir bir süre bekleyin fiyatları görün öyle geçin yada geçmeyin örnek olarak bende zamdan etkilenmiyorum dedikleri dönemde abone olduğum için bence btk değil (cimere) yazın daha iyi bir dönüş yaparlar prozacımı içip şebnem ferah eşliğinde şöyle bir hava almaya çıkam bende <3
Niye şikayet etmekle uğraşıyorsunuz ki. Giganette değilseniz hattınızı taşıyın gitsin başka firmaya. Giganet dışında hiç bir tarifesi uygun değil. Altyapınız sağlamsa türknette nasıl sıkıntı yaşamıyorsanız diğer firmalarda da öyle olacak. Niye bu ısrarınız anlamış değilim. 179 TL nedir. O fiyatın neredeyse yarısına aynı hızı veren bir sürü firma var
Aynen doğru.
Ama tek kötü alternatif var sanırım oda Millenicom.
Diğer hepsi neredeyse baştan sona saf Telekom altyapısı ile hizmet veriyor.
Millenicom'un Superonline ile bir bağı var o yüzden santralden itibaren altyapıyı Superonline omurgası ile yurtdışı çıkıllarını yapıyormuş.
O yüzden Superonline'ın müşterilerine uyguladığı sansüre Millenicom kullanmama rağmen maruz kaldım. Tavsiye etmem.
-
Bence Telekom’un port zammını şikayet edin, o zaman başarılı olur hareket
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şikayet ediyorsunuz da alternatif uygun fiyatlı ISS söyleyin ona geçelim.
-
Arkadaşlar kusura bakmayın ama Turknet suçsuz. Telekom müşterisiyim ve 24 ay taahhüt vermişim, turknet size taahhüt verme zorunluluğu yok diyor, bu taahhüt “bence” her iki tarafı bağlar, müşteri olarak ben belirli bir süre müşterin olacağım taahhüttünü vermiyorsam satıcı olarak turknet te elinde olmayan fiyat değişimlerinden kaynaklı fiyatı sabitlemek zorunda degil. Aynı şeyi cep telefonu operatörleri de yapıyor, taahhüt vermeyip faturalı almadınız zaman kontörlü kullan diyor, kontörlü kullandığın zaman bir yıl boyunca kimseye 50 TL ye su kadar dakika, şukadar SMS, internet diye garanti vermiyor, BTK vb kurumlardan onay alıp yapıyor zammı, emin olun Turknet firması da bu zammı yapmadan evvel BTK vb kurumlara bilgi vermiştir, kafasına göre şimdiye kadar neden zam yapmıyordu? Haddi zatında kendi altyapısının olduğu yerlerde hala 139 tl ye 1 GBS hız veriyor, ve Haziran 2023 e kadar sabit diyor, neden peki? Port kendisine ait, fiyat artışı yok, bence üzüm yemekse mesele bağcıyı dovmeye gerek yok, BTK ya Telekom’u da şikayet edin bi zahmet, neren port ücretlerine % 67 zam yapmış?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Türk Telekom TurkNet Fiyat konusunda birbirleriyle yarışıyor Turknet OİM iptali talebi verdim Filim Dizi + 32 mbit Digiturk İnternet Engelli üyelik 97.5 TL ye anlaştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X