Şimdi Ara

Birlikte Türknet'in Haksız Zamını Şikayet Ediyoruz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
5.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkat! Bu konuda Firmaya yönelik hakaret içerikli yorumlar ve forum kurallarını ihlal eden tüm yorumlar şikayet edilecektir.

Herkese merhaba, Sözde 2023 Haziran ayına kadar sabit fiyat yazan türknet. 1 ağustos'ta geçerli olmak üzere fiyatlandırmayı 169,90 olarak yaptı.

( @TurkNetDestek bey "sadece XXX tarihleri arasında abonelik başlatanlara özeldi vs yazıyor.)

Ancak sitelerinde Şu tarihlerde geçerlidir gibi yada yeni aboneliklere özeldir gibi bir ibare yok.

Eğer bir dakikanızı ayırırsanız,aşağıda vereceğim bilgiler ile 3 platformda şikayet edebilirsiniz.

E-reklam şikayet:

Tüketici Hakem heyeti:

BTK:

Birlikte Türknet'in Haksız Zamını Şikayet Ediyoruz!tuketicisikayet.btk.gov.tr
    BTK Online Şikayet Bildirim Sistemi
    https://tuketicisikayet.btk.gov.tr

Örnek Şikayet Metini:

Merhaba Ben XXX

Öncelikle şikayetime konu olan Türknet Abonelik ve Hizmet numaram : XXX

Mart Ayında Türknet'in İnternet Paketi Fiyatı "99,90TL" den "139,90TL" olarak zamlandı.

Ardından belirli bir süre sonra "www.Turk.net" web sitelerinde İnternet Paketi Fiyatının altına "2023 Haziran'a kadar sabit fiyat" olarak etiketi eklediler.

Ancak buna rağmen Firma bu taahhüte uymayıp "1 Ağustos 2022" Tarihinde geçerli olacak şekilde tekrar zam yaparak tüm müşterilerinin Fiyatlandırmasını "169,90TL" olarak değiştirmişlerdir.(Gigafiber müşterileri hariç)

Burada bariz Usulsüzlük vardır.Ekte İlgili websitenin o tarihteki fotoğrafı mevcuttur,

Ayrıca Bahsetmiş olduğum tarihe ait "www.Turk.net" websitelerinin resmii sitelerine ait sitelerinin yedeği/kopyası/arşivi mevcuttur

O tarihteki websitelerinin arşivi: https://web.archive.org/web/20220403142056/http://www.turk.net/

Türknet CEO'sunun zam yapmayacaklarına dair sözlü taahhütünden bir açıklama videosu:

Birlikte Türknet'in Haksız Zamını Şikayet Ediyoruz!Nitro Nosyoutube
    Tüeknet’e ZAM
    https://www.youtube.com/watch?v=WlGn71iW04I

Tüm tüketicilerin hakkının korunması için, Firmanın yapmış olduğu bu haksız zamın incelenmesi ve geri çekilmesi için gerekli işlemleri başlatmanızı talep ederim.

Saygılar.

İletişim: XXX

Mail: XXX

Birlikte Türknet'in Haksız Zamını Şikayet Ediyoruz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyShop -- 22 Temmuz 2022; 10:5:14 >

• 2 ay sonra turknet bi zam daha yapar.

Iııı şey hani ttnet port ücretlerine zam yapmıştı yaa..

EEE?

Şey bizde hani 169TL yapmıştık yaa..

EEEee?

Şey o aslında yetersizmiş iyi planlamamışız zammı onu 199TL olarak yeniden güncellememiz gerekiyorda.

Yok yaa???

Turknetin yapmış oldugu zamlarda Tamda bu sekilde.. Ve bu zeka seviyesinde.. Aksini iddaa eden olrsa kalbini kırarım

Sitede gördüğünüz ibarede açıkça "yeni abonelere özel" vs bir içerik görmüyoruz... Yasal olarak o tarihte verilen bir sözlü taahhüt o tarihteki tüm müşterileri kapsar,Ben ve bir çok arkadaşım daha ilk zamda başka servis sağlayıcısına geçiş yapacakken, daha sonra bu yazınızı görüp vazgeçtik kullanmaya ve çevremize önermeye de devam ettik. Gemi su almaya başladı saygıdeğer türknet, Bizler filikalara binerek gemiden ayrılıyoruz. Sizlere çıkmış olduğunuz yolda su alan gemide başarılar diliyorum.

İptal edin arkadaşlar,değiştirin operatör.

Ben 139 lira yaptıklarında geçtim hemen netspeed'e hiç gerek yok.Abone sayıları arttı başladı garip garip işler.Her yerde reklamları var artık,youtube'da ne izlesem bunlar sponsor olmuşlar.Müşteri hizmetlerini gider olarak kaldırdıklarını ,mağaza bulunmamasının avantajlarını falan sıralıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam bundan yıllar önce.Şimdi geldikleri noktada herkese sponsorlar :))

Ayrıca herkese 100 mpbs dayatmak nedir abi istemiyorum ben altyapım destekleyebilir ama benim ihtiyacım yok.Giga miga bişeler diyorlar bize uğrayana kadar yıllar yıllar geçer

Geçtim netspeed 35lik tarifeye aylık 10 lira indirimi de koydum normal fiyatlara geldi benim için.Öyle hiçbir farkı da yok altyapınız neyse onu alıyosunuz sonuçta.

Bundan sonra da şayet netspeed zam yaparsa yakın zamanda geçerim türktelekom 35lik pakete öderim paşa paşa 2 yıl 154 lira bu nedir arkadaş

• ilk 2 itiraz turknete gidiyor. 3. itirazdan (cevap) sonra btk bakıyor. turknet yanıtlarını bekleyin şikayet açıp bırakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar forum olarak, gerçekten güçlü bir kitleye sahip olduğumuzu biliyorum.

Lütfen Şikayet edin yada etmeyin en azından konuyu üste çıkarıp yorum yazın lütfen.

Eğer herhangi bir gelişme olursa kendim bizzat konuyu güncelleyeceğim.

• Az önce ben de şikayetimi verdim. Umarım hak yerini bulur.

• Şikayet ederken arka fonda bunu dinleyin mfjkldfngjkfnhjngk

Birlikte Türknet'in Haksız Zamını Şikayet Ediyoruz!Bilgi Şehriyoutube
    Bilgi Şehri ile mizahi belgesellere kaldığı yerden devam ediyoruz. Biliyoruz ki sizde bizim gibi mizahi belgeselleri çok seviyorsunuz bizde tüm eski ve yeni belgeselleri artık bu kanala yüklemeye karar verdik. Artık tam gaz bilgi şehri ile mizahi belgesellere bilgi şehri kanalı üzerinden devam ediyoruz abone olmayı ve bizi desteklemeyi unutmayınız!
    https://www.youtube.com/watch?v=uj1U_b3MMLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Second sister -- 21 Temmuz 2022; 15:9:48 >
  • konuyu açan arkadaşın emeğine sağlık. vaktini ayırmış hazırlamış.şikayette bulundum.

• metinde bir kaç değişiklik yaptım isteyen kullanabilir.

("orijinal cümle" - değiştirilen) şeklinde.

"Firma bu yazısına" - firma bu taahhüdünü

"zam yaparak tüm ben dahil diğer müşterilerinin" - zam yaparak ben dahil müşterilerinin

"Burada bariz Usulsüzlük vardır.Ekte İlgili websitenin o tarihteki fotoğrafı mevcuttur," - Burada tüketici aldatılmıştır. Ekte firmanın resmi web sitesinden ilgili tarihte alınan ekran görüntüsü mevcuttur.

"websitelerinin resmi sitelerine ait sitelerinin" - resmi web sitesine ait

ceo'nun video linki de eklenebilir.

• Birlikte Türknet'in Haksız Zamını Şikayet Ediyoruz!

Birlikte Türknet'in Haksız Zamını Şikayet Ediyoruz! Birlikte Türknet'in Haksız Zamını Şikayet Ediyoruz! Birlikte Türknet'in Haksız Zamını Şikayet Ediyoruz! 

Zamdan geri adım atsalar dahi bu sansürcü firmada durmamak lazım arkadaşlar.

• PowerPC kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Merhaba Ben xxx
    Şikayetime konu olan Türknet Abonelik ve Hizmet numaram : xxx/xxx
    Mart Ayında Türknet'in İnternet Paketi Fiyatı "99,90TL" den "139,90TL" olarak zamlandı.
    Ardından belirli bir süre sonra "www.turk.net" web sitelerinde İnternet Paketi Fiyatının altına "2023 Haziran'a kadar sabit fiyat" olarak etiketi eklediler.
    Ancak buna rağmen Firma bu yazısına uymayarak "1 Ağustos 2022" Tarihinde geçerli olacak şekilde tekrar zam yaparak tüm ben dahil diğer müşterilerinin Fiyatlandırmasını "169,90TL" olarak değiştirmişlerdir.(Gigafiber müşterileri hariç)
    Burada bariz Usulsüzlük vardır. Ekte İlgili Websitenin o tarihteki fotoğrafı mevcuttur, ve TurkNet firmasının resmi ağızdan "2023 Haziran'a kadar sabit fiyat" sözlerinin söylendiği bir video mevcuttur.
    Video: https://www.youtube.com/watch?v=WlGn71iW04I
    Ayrıca Bahsetmiş olduğum tarihe ait "www.Turk.net" websitelerinin resmii sitelerine ait sitelerinin yedeği/kopyası/arşivi mevcuttur
    O tarihteki websitelerinin arşivi: https://web.archive.org/web/20220403142056/http://www.turk.net/
    Tüm tüketicilerin hakkının korunması için, Firmanın yapmış olduğu bu haksız zamın incelenmesi ve geri çekilmesi için gerekli işlemleri başlatmanızı talep ederim.
    Saygılar.
    İletişim: xxxMail: xxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 21 Temmuz 2022; 15:32:41 >

• bende geçiş yapıyorum ve bende şikayette bulundum

• Altyapı TT olduktan sonra firma fark eder mi? Ha Turknet ha internetkutusu...

Ben başka yere geçiyorum onlar düşünsün, size de tavsiye ederim.

• Ben de şikayette bulundum.Başka iss arayışına başladım Birlikte Türknet'in Haksız Zamını Şikayet Ediyoruz! 

• Biz garibanlar birlik olmadığımız için bu şirketler ve kurumlar bütün yükü bize yüklüyorlar nasılsa seslerini çıkarmıyor bunlar diyorlar

• btkya şikayet yazınca firma cevap veriyor

• kimi kime şikayet ediyorsunuz sen burayı almanya sanıyorsun herhalde

• İptal edin arkadaşlar,değiştirin operatör.

Ben 139 lira yaptıklarında geçtim hemen netspeed'e hiç gerek yok.Abone sayıları arttı başladı garip garip işler.Her yerde reklamları var artık,youtube'da ne izlesem bunlar sponsor olmuşlar.Müşteri hizmetlerini gider olarak kaldırdıklarını ,mağaza bulunmamasının avantajlarını falan sıralıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam bundan yıllar önce.Şimdi geldikleri noktada herkese sponsorlar :))

Ayrıca herkese 100 mpbs dayatmak nedir abi istemiyorum ben altyapım destekleyebilir ama benim ihtiyacım yok.Giga miga bişeler diyorlar bize uğrayana kadar yıllar yıllar geçer

Geçtim netspeed 35lik tarifeye aylık 10 lira indirimi de koydum normal fiyatlara geldi benim için.Öyle hiçbir farkı da yok altyapınız neyse onu alıyosunuz sonuçta.

Bundan sonra da şayet netspeed zam yaparsa yakın zamanda geçerim türktelekom 35lik pakete öderim paşa paşa 2 yıl 154 lira bu nedir arkadaş

• Yaptık şikayetlerimizi.

• Firmadan cevap geldi, ilk itirazımızı yaptık.

"İşletme Çözümüne İtirazda Bulun
    Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi verdiniz, sonra sözünüzden döndünüz. Bu garantiyi verirken iyi planlama yapmanız gerekirdi, enflasyon port ücretleri bizi ilgilendirmiyor."

• Ben başka firmaya bugün evrakları mı verdim. Tepki yazılarımızı benimde dahil sildirmek için elinden geleni yaptılar.

Zaten pekte Türk Telekom alt yapısını kullananlar umrunda değil bunların olsaydı. Bu kadar zammı bize yüklemezlerdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • laumexs kullanıcısına yanıt

Nerden sildirdiler hocam? Tehdit eden mi oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 21 Temmuz 2022; 19:5:6 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.