Problem verdikleri sözde durmamaları, mesele zam değil... |
Birlikte Türknet'in Haksız Zamını Şikayet Ediyoruz! (5. sayfa)
-
-
Aboneliği dondurur taşınma işin bitince tekrar açtırıp duruma göre hangisi uygunsa ona geçersin.
-
Şikayetler ve cevaplar ne durumda arkadaşlar. 3. Cevaba kurum incelemesine geçen yada cevap alan varmı şuan için?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende halen firmadan cevap bekleniyor olarak kaldı
Konuya okumadım diyorsunuz ve hemen ardından anlamadığınızı belirtiyorsunuz, normal değil mi bu? İçeriğini bilmediğiniz birşeyi zaten anlayamazsınız, taahhüt olmayan bir firmada kimse zaten artış yapamaz deyip bundan şikayetçi olmuyor. Normal şartlarda bu söz verilmese CEO'nun ağzından ben de kullanmaya devam ederdim büyük ihtimalle, şu ana kadar bir sıkıntı olmadı hizmet olarak. Biraz yukarıda mesajımdaki videoya bakın vaktiniz varsa anlayacaksınız.
@netspeedtr Netspeed'e iletişim formu ile bir sorumu yazdım siteden ama dönüş olmadı, demek ki listeden çıkartıyoruz. Geri dönüş yapanlara ve dönüş hızlarına göre değerlendirmede bulunacağım bundan sonraki adımlarda da, düzgün hizmet veren bir ISS çıkacaktır eminim.
-
Şikayet edilmeyi hesaplamışlardır. ISS'yi değiştidim, aylık 55TL vereceğim ilaç gibi geldi. Bence en büyük ceza şikayet etmek yerine sağlıyıcıyı değiştirmek. Hiç Kimse Vazgeçilmez Değildir.
-
Sıkıntı fiyat değil 2023 hazirana kadar zam yok diye söz verildi ve benim gibi birçok kişide buna göre konum aldı , eğer bu söz olmasaydı türktelekom 116 tl den abone olabiliyorduk bu imkanı kaçırdık, şimdi farklı ve çokta bilinmedik bir ıss ye geçiş yapıyorum bakalım nasıl
Merhaba, sabit fiyat garantisi sözümüzün hala arkasındayız. Bu sözü verdiğimiz dönemde abonemiz olan tüm kullanıcılar 2023 Haziran’a kadar herhangi bir zam görmeyecek. Bu sene zaten ekstra bir fiyat değişikliği planlamıyorduk ancak altyapı sağlama maliyetlerindeki beklenmedik fiyat artışı tüm sektörü olduğu gibi bizi de etkiledi. -
Reklamın üzerinde dönem belirten ibareyi bana gösterir misiniz? Ya da Cem Çelebiler'in konuşmasında bir dönemim işaret ettiği bölümü gösterin. Gösteremezsiniz çünkü YOK! Onun için şu saçma savunmayı sağa sola kopyala / yapıştır yapmaktan vazgeçin artık. Komik oluyorsunuz.
-
Umarım birgün yukarıdaki soruyu cevaplama cesaretini gösterirsiniz.
-
Farkeder tabiki. Altyapının TT olması abudik gubudik firmalarla sorunsuz hizmet alacağınız anlamına gelmez. Altyapıyı otoban olarak, İss'leri ise araba olarak düşünebilirsiniz. Otobanın yeni ve kaliteli olması, külüstür arabınızla sorunsuz bir yolculuk yapacağınız anlamına gelmez.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153451320
Sana göre külüstür olabilir, belki o arabada sağlam motor var. Kaportaya bakma sen hocam, dış görüntü yanıltır insanı.
-
Mümkün mü bu soruya cevap vermeleri bende sordum ama tabiki görmezden geliniyor :)
-
Bi ara durmuştu bu saçmalığı kopyala/yapıştır yapmayı. Şimdi yeniden başlamış. İlginç bi kafa cidden.
-
Zammın esas kaynağı Türktelekomuın port ücretlerini fahiş artırmasıdır ama genede şikayete bulunacağım
-
Bunu önceden biliyorlardı 1 yıl zam yok dediler.
-
Şikayetine cevap gelen oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X