Şimdi Ara

Turknet'in internet Hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aldığım hızlarda modeme gelen toplam sinyalin üstünde bir hız verildiğini görüyorum ama bildiğim üzere modemin alacağından fazla hız verildiğinde internette kopmalar olur ya da modem ile internet buluşmaz diye bilgiler var.Şu an sorun yaşamıyorum.Bu nasıl oluyor fikirlerinizi merak ediyorum.Alta resim ekliyorum bakabilirsiniz.Turknet'in internet Hızı

Turknete geçmeyi düşünenler için davet kodum. [ VWN25VQ97IWD ]

• SNR değerlerinizde bir sıkıntı yok, eğer sabit duruyor ve dalgalanma olmuyorsa.
  • Hat profilini 92 mb'ye sabitlenmiş. Destek talebi açarsan 85 mb/s veya 90mb/s'ye sabitlerler. Sorunun çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimselProgramci -- 4 Mart 2020; 1:24:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimselProgramci

Hat profilini 92 mb'ye sabitlenmiş. Destek talebi açarsan 85 mb/s veya 90mb/s'ye sabitlerler. Sorunun çözülür.
    öyle bir tanımlama yok.
    100mbps sinyal vermişler .modem hattın kaldırdığı hıza sabitlenmiş.
  • Snr sınırda gün içerisinde anlamsız İnternet kesintileri varsa 75 e sabitlenmeli kesinti olmuyorsa gerek yok bende de buna benzer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    NMS profilinden bahsetmedim hocam. Bende modemin sabitlemesinden bahsettim. Belki yanlış ifade etmiş olabilirim.
  • BilimselProgramci kullanıcısına yanıt
    Vdsl de 24,35,50,75,100 diye biliyorum tanımlamaları yada 90 kaldıran hatta 100 tanımlanır kesintileri göze alıyorsa aboneler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AL3lMA kullanıcısına yanıt
    Ben evdeki hattımda ilk önce 85 sonra 80 mb'sye sabitlendiğime göre varmış demek ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.