Şimdi Ara

TurkNet'in Kurulum Hatası Ve Umursamayışı! TürkNet Pişmanlıkmış!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 27.04.2019 sabah kurulum servisi geldi ve priz fişe takıp gitti üstüne düzgün çalışan telefon jak yuvasını mundar ettiler. Sözde ev içi kablo çekmek kuruluma dahil 1 cm bile kablo çekmediler. Bağlantı hızı 1 MB geçmiyordu.Ve adsl ışığı tam sabitlenmeden modem suç atıp gittiler Kurulum servisi çok yetersiz bilgisiz kişiler.2 gün önce yeni modem aldım değişen hiçbir şey yok bana boş yere modem aldırdınız.Yazıklar olsun. Online işlemlere yazıyorum ilgilenilmiyor arıyorum ulaşılmıyor.2 gün önce kurulum servisi tekrar gönderin dedim turk telekom gönderdiler onlarda sorun ev içinde diye ilgilenmedi.hala kendi servislerini göndermediler.2 gündür bağlantı tamamen gitti nerden bulaştım dertsiz başıma dert aldım resmen. Kurulum yapamayan servise 90 kurulum ücreti kesiyorsunuz. Eğer 2 gün içinde düzelmezse iptal ettirip kurulum ücreti dahil iade istiyorum..Bana bu modem patlak(sanki su tesisatçısı) diyip yoktan yere modem aldıran pişkin türknet çalışanından şikayetci oldum bakalım ne olacak.

BURDAN TAVSİYEM TURKNET ADSL BAĞLATACAKSANIZ SAKIN BULAŞMAYIN

TurkNet'in Kurulum Hatası Ve Umursamayışı! TürkNet Pişmanlıkmış!

YAPTIKLARI BAĞLANTI BU KADAR REZALET.90 TL KURULUM ÜCRETİ ALIYORLAR BİRDE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldkings -- 1 Mayıs 2019; 11:30:16 >

• Bende aktif altyapı görünüyor bağlatmayı düşünüyordum.Ki şu bağlantıyı görene kadar o nedir ?Hayır birde açık bırakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luzumsuzdur

Bende aktif altyapı görünüyor bağlatmayı düşünüyordum.Ki şu bağlantıyı görene kadar o nedir ?Hayır birde açık bırakmış.
    uzak dur kardeşim hiç bulaşma. pazartesi tekrar kurulum servisi gelecek dediler 1 hafta kurulum servisi bekledim gelmedi.
  • En son 2004 te mahalle arası teknik serviste cakma cirak olarak calisirken, bu şekilde saçma sapan bağlatılar yapıp 20 30 tl alıyordum
  • goldkings G kullanıcısına yanıt
    Almayacağım zaten vazgeçtim.Teşekkür ederim 1 hafta kurulum beklemek nedir.
  • Merhabalar, öncelikle size geç geri dönüşüm için özür dilerim. Konu paylaşımı yaptığınız tarihte size buradan ulaşmak istedim ancak sistem hatası ile karşılaştığım için yazdığım yorumlar size ulaşmamış. Böle bir durumlar karşılaşmanıza oldukça şaşırdım. Normal şartlarda sürecimiz doğru ve düzgün bir şekilde işliyor. Tüm bu süreçte yaşamış olduğunuz olumsuzlukları ve iletmiş olduğunuz şikayetleri dikkate alara gerekli kontrollerimizi yaptıktan sonra size yardımcı olmaya çalışacağım. Rica etsem hizmetinize ulaşabileceğim bir GSM numarası veya müşteri numarası bana PM üzerinden iletir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 9 Mayıs 2019; 11:7:10 >
  • bant bile yapmamış o kadar pinti olunmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.