Şimdi Ara

Türknet'in sanki para için değil de hizmet için varolduğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tavrını takınması sadece beni mi ifrit ediyor? siz ne düşünüyorsunuz?

• Bazı arkadaslarda maalesef var o durum... Tamam ben de iki yıldır kullanıyorum memnunum ve birçok arkadasimi turknet li yaptim ama neticede adamlar babasinin hayrına isletmiyor çatır çatır para kazanıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de memnundum ama son 2 aydır gına geldi. bu zamdan sonra türknet güme gidecek bak gör. finallerin bitmesin bekliyorum kapatıcam ben de
  • Bugün ping yüksek başlığında adam bana diyor ki ''Traceart testi yapın gönderin bakalım''
    bak bak. Çay kahve de getirelim mi?

Bunun araştırmasını onlar yapacak onlar. Sanki bedava hizmet veriyor.
    Yalanla dolanla abone yap, sonra biz kralız. Yemezler.

Artık yemiyoruz.

Gelip kablolarınızı falan da döşeyelim?
  • adam senin tracert testini network ekiplerine iletip nerde sorun olduğuna bakıyor ağ hakkında bilgin yoksa boşa sallama bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasbugAtaturk

adam senin tracert testini network ekiplerine iletip nerde sorun olduğuna bakıyor ağ hakkında bilgin yoksa boşa sallama bence
    lol

17 senedir ping yükseldiğinde ben tracert testi yapmadım hiç ama?
    Bunu onların test edip, düzeltmesi gerekiyor.

Kazım amca tracert testi bilmiyor, ne yapacak? pingli olup canlı bir şey izlemeyecek mi?

O zaman sonsuza kadar ping :( tüh tek çözümü benim testimmiş.

Benim gibi olup da yazmayan/yazamayan kaç kişi vardır düşündün mü hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nutz -- 28 Mayıs 2019; 19:41:49 >
  • kimse senin modemine bağlanıp senin yerine tracert testi yapma imkani yok.senin yapman gerekiyor ki nerede sorun var rahatça görebilsinler.he memnun değilsen de iptal edersin zaten tahaattütsüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasbugAtaturk

kimse senin modemine bağlanıp senin yerine tracert testi yapma imkani yok.senin yapman gerekiyor ki nerede sorun var rahatça görebilsinler.he memnun değilsen de iptal edersin zaten tahaattütsüz.
    iptal edersin taahhütsüz kıps demek kolay.

Bunun yerine hakkımı almaya uğraşmam daha mantıklı ama.
    Beni abone yaparken ki yalanları yüzünden her şey zaten.

Bak bu şuna benziyor: portunda sorun var diyelim, ben kalkıp kimsenin senin portunu kontrol etme imkanı yok desem gülersin di mi?

Anladın sen onu. Sorun bir tek bende değil zaten. Diğer başlıklarda 50 küsür sayfa görebilirsin.
    Çözüm? yok.

O zaman boş konuşmanın anlamı da yok.

• Zaman zaman ufak sıkıntılar oluyor mu? Evet. Ama diğerlerinden daha iyi benim gözümde Türknet. Netspeed kullandım birkaç ay, leşş gibi paket kaybı var. Hem de kronik bir şekilde bu paket kaybı, birçok kullanıcıda var ve aylardır hala var, insanlar forumlarda şikayetçi aynı problemden, çözülmüş değil. Millenicom kullandım birkaç ay, her akşam saat 20-24 arası pingler 200-300'lere çıkıyordu otomatik. Mecburen Türknet'e geçtim bu ikisinden sonra. Başka çarem yoktu. Fakat Türknet beni yanılttı ve bu diğer servis sağlayıcılarına göre çok daha iyi bir hizmet verdi. Forumdaki destek çalışanı olan Enes bey iyi niyetle işini yapıyor. Özelden ciddi anlamda yardımcı oluyor. Beğenmeyen diğer sağlayıcılara geçebilir, taahhüt yok sonuçta arkadaşlar. Ben bu zamın da normal olduğunu görüyorum, az biraz maliyet hesabı yapabilen insan da anlar zaten neden bu hale geldiğini. Bir de deniyorki ''aradığımda karşıma canlı insan çıkmalı müşteri hizmetlerinde''. Şimdiye kadar hangi sorununuzu telefona ilk çıkan müşteri hizmetleri çalışanı çözdü? Neyse, sonuç olarak diğerlerinden daha iyi.

• Benim kabul edemediğim şu.

Ben bir kere vazgeçmiştim. Sonra 100 kere aradılar. TTNET'i dondurdum, deneyim dedim. ama niye?

Site sorgusu ve Telefondaki bey bana ısrarla 75MB diyordu. YAPA geçişiniz hemen yapılcak diyordu.

Ne oldu? 15MB oldu. YAPA? net bir tarih veremiyoruz sistemsel bir hata aldık.
    E diyorum neden yalan söylüyorsunuz o zaman.
    24 kere aynı mesajı atmışlar ''Net tarih veremiyoruz iyi günler''

Taahhüt yok git diyorsunuz değil mi? 60 lira kurulum param ne olacak?
    Kusura bakmayın ama benim param kıymetli. Hem kandırılıcam hem de 60 lira kurulum parası ve 2 fatura birden ödiycem sonra gidicem öyle mi?

Kontörlü hattınıza kampanya var. 500dk 2gb. veriyorsun parasını. sonra 200 dk 500mb yükleniyor.
    Neden böyle sistemsel bir hata aldık diycekler.
    Sende he öyle mi ok o zaman diyip gidecek misin?

Hakkını arayacak mısın?
  • BasbugAtaturk kullanıcısına yanıt
    Network ekipleri rahatlıkla hangi noktada sorun olduğunu, senin hangi hoplara bağlandığını görebilir ve ona göre kısa sürede aksiyon alabilirler. Buradaki temel nokta müşteri numarası ve network ekibinin önem sırasına göre kontrolünü yapmasıdır. Size gönderilen bağlantının filtrelenmesinden tutun Frankfurt Seabone çıkışına aktarılmasına kadar her işi halleden bir ekibin buradaki trace route sonuçlarına göre işlem yapacağını düşünmek biraz komik oluyor açıkçası. Ayrıca yaşanılan sorun Seabone un yönlendirmesi ve yurt dışına çıktıktan sonra gerçekleşen ping artışı sebebiyle gerçekleşiyor. İlk çıkış olan Frankfurt'ta sorun olmasa bile aradaki bağlantılar kesintiden sonra iki kat daha fazla ping süresi vermeye başladı. Herkes trace route testini bilmek zorunda değil -kaldı ki buradaki çalışanlar da bir sene öncesine kadar bilmiyordu- ancak herkes taahhüt edilen (her ne kadar taahhütsüz de deseniz imzaladığınız kağıt bir sözleşmedir ve haklarınız yazılıdır) hizmeti alma hakkına sahiptir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.