vodafone net 50 mbps bana ilk 6 ay 80 tl, diğer aylar 90 tl fiyat verdi. +8 tl modem ücreti. çok anlamadığım için soruyorum, vodafone kimin altyapısını kullanıyor nereden bileceğim? |
Bildirim
vodafone net 50 mbps bana ilk 6 ay 80 tl, diğer aylar 90 tl fiyat verdi. +8 tl modem ücreti. çok anlamadığım için soruyorum, vodafone kimin altyapısını kullanıyor nereden bileceğim? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
walla ağalar bu internet işinde yine en iyi ttnet. kim ne derse desin. 5 senedir 1 kere gittiğini görmedim. hiç yavalşamadı hiç sorun yaşamadık. maşallah. 32 mbit bağlantı yetiyor idare ediyoruz. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
benim evde vodafone net alacak olsam türksat altyapısını kullanacakmış, şimdi öğrendim. |
|
|
|
aynı kopma problemlerini yaşıyordum, kaç kere ticket açtım, sonra bir nedenden ötürü modem değiştirince problemlerim düzeldi. |
Sıfır modem mi aldınız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aylık ne kadar veriyorsunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Superonline kullanım. Bir kere kullandım bir kere nefret ettim büyük konuşmak istemiyorum ama daha da kullanmam superonline. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben ilk bağlattığım zamanda 99 TL bağlama ücreti istediler(teknik ekipler için). Hatta o an çıkartıp veremediğim için 3 ay taksit yaptırıp ödedim xd. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |