Şimdi Ara

TurkNet'in Yaşattığı Mağduriyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Binama TurkNet Gigafiber kutusu takılmıştı ve altyapım var gözüküyordu. Bu nedenle başvurumu yaptım ve edevletten gerekli işlemleri tamamladım. Kurulum için gelen ekip kutunun apartman kapısının dışına takıldığını içeri alınmazsa kurulum yapamayacaklarını belirttiler. Siz iletin taksınlar içeri dedim. Onlar bambaşka bir ekip biz sadece rapor oluştururuz ancak sizin tekrardan TurkNet müşteri hizmetlerine ulaşmanız gerek dediler. TurkNet ile görüşüyorum, beni arıyorlar altyapı talebiniz karşılandı diyorlar. Kutu içeri takıldı mı diyorum, takıldı diyorlar. Bir bakıyorum kutu hala apartman kapısının dışında. Farklı farklı kurulum ekipleri geliyor, kutu dışarıda kurulum yapamayız deyip geri gidiyorlar. Kendi ekipleri arasındaki iletişim 0. Haftalardır mağdur ediliyorum. Kutunun içeride dışarıda olması benim için asla farketmiyor. Ben sadece internetimin bağlanmasını istiyorum. Ancak aynı durumunu tekrar tekrar yaşatıyorlar, sonuç yine internet yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Peki neden dışarda amaç ne yani

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, bu durumu kontrol etmek istiyoruz. Müşteri numaranızı özel mesaj üzerinden yazabilir misiniz? Konuyu ilgili birime aktaracağız.
  • EnesTürkyılmaz RY2BO E kullanıcısına yanıt
    İnanın bilmiyorum. Kafalarına göre iş yapıyorlar. Ekipleri arasında hiçbir şekilde iletişim yok. Kutu içerideymiş dışarıdaymış benim umrumda değil. Yine kendilerinin kurulum ekipleri diyor dışarıdaysa kurulum yapamayız diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EnesTürkyılmaz RY2BO E kullanıcısına yanıt

Benim Ttnet mesela hocam ama fiber kutu binanın dışında. Binanın dışında olma sebebi aynı kutudan yan binalara da internet verdikleri için. Binanın içine koysa diğer binalara internet vermek biraz daha zor olabilir mesafeden dolayı. Ben bakır kullanırken de aynı şekildeydi. Eski kutu da bu fiber kutusunun yanında zaten. Şu konuda fotoğrafları eklemiştim

https://forum.donanimhaber.com/eve-kadar-fiber-geliyor-mutlu-son-icerir-ftth--144313559

Binanın içinde dışında hiç farketmiyor aslında ama niye konuda bahsedilen ekip öyle demiş fikrim yok açıkcası.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.