Şimdi Ara

Türknet Kendini Bozdu HIZ PROBLEMİ VE İLGİSİZLİK !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba internet hızım akk sonrası bile 10 mbps ile 40 mbps arasında dolaşıyor gecelerı sadece 65 mbps i görebiliyorum ama almam gereken değer 76 mbps ne yapabilirim sürekli arıyorum 20 dk telefonda bekletiyorlar ve harbiden uyuz olmaya başladım kestirtmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım yardım edersniz sevinirim !

• türknet hep bozuktu hocam halada öyle fiyattan kurtarıyodu başka bişeyden değil altyapıyı telekom sağlıyosa telekomdan hizmet alıcaksın en doğru karar bu olur 20 tl fazla olsun adam gibi hız stabil hız olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkaninn59

türknet hep bozuktu hocam halada öyle fiyattan kurtarıyodu başka bişeyden değil altyapıyı telekom sağlıyosa telekomdan hizmet alıcaksın en doğru karar bu olur 20 tl fazla olsun adam gibi hız stabil hız olsun

sorma hocam ya bi adam akıllı alamadım hızı birde 82 mbps yolluyoruz diyorlar dalga geçer gibi ben 10 mbps alıyorum gün içi
  • Merhaba, size yardımcı olmak isterim. Yaşadığınız hız kesintileri sorununu araştırmak ve tarafınıza bilgi vermek için GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, size yardımcı olmak isterim. Yaşadığınız hız kesintileri sorununu araştırmak ve tarafınıza bilgi vermek için GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?

sizinle irtibata 2 inci geçişimiz aynı problemden dolayı bi türlü sonuca ulaşamadık ama yolluyorum :)
  • Bende 70olarak gorunuyor ama downloadta 82mbs ile download yapiyor :) yani o speed testlere bakmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.