Şimdi Ara

Türknet kişisel verileri paylaşıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 5 ay önce Türknet firmasından başka bir firmaya geçiş yapmıştım. Geçenlerde arandım yine internet reklamları tarafından. Arayan kadın bana siz şuanda Türknet kullanıyorsunuz dedi. Ben de hayır dedim haliyle. Arkadaş ortamında tartışırken KVKK konusu açıldı . Bana " senin verilerini paylaşmışlar" dediler. Acaba olabilir mi? Koskoca Türknet kişisel verilerimi paylaşabilir mi? Bu gibi olay başınıza geldi mi? ve anlamadığım neden şu anda Türknet kullanıyorsunuz dedi ? galiba arayan numara da şu : +902129290538

kusura bakmayın geçmişe dönük olduğu için kesin net bilgi veremiyorum ama bilgisi olan varsa yazsın lütfen

• Merhaba, bilgilerin paylaşılması gibi bir durum söz konusu olamaz. Ancak bu konuda hukuk birimimiz aksiyon almıştır. Müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşmanız durumunda ilgili birimimize durumu ileteceğim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Bunlar hırsız, paramızı çalıyorlar onu mu yapmayacaklar. Haram zıkkım olsun çaldığınız paralarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsi herşeyi paylaşıyor daha doğru içerden birileri mail adresleri ve telefon numaralarını para karşılığı firmalara satıyor.. size şöyle bi anımdan bahsedeyim askerden geldiğim de yeni bi hat ve telefon aldım beraber hattı telefona taktım açılmasını bekliyorum aktivasyon süreci bitti daha anama babama söylemeden antalyada ki bi otelin reklam sms i geldi açılır açılmaz.. diyeceklerim bu kadar.. alakasız firmalardan aradıklarında nereden buldunuz numaramı ben sizle hiç çalışmadım diyorum sistemlerimizde kayıtlı diyolar hepsi böyle bunların.. tabi ki de paylaşıyolar

• Marmarali M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız memnuniyetsizlik nedeniyle üzgünüm. Size yardımcı olabilmem için yaşadığınız sorunu iletişim bilgileriniz ile birlikte PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • kesinliklr veriyorlar dsmartcılara vermişler turknetinizin yanındaki televizyonu neden kullanmıyorsunuz diye filan türknete mesaj attım vermiyoruz filan bir daah böyle bir arama olursa sizi mahkemeye vereceğim dedim o günden beri arayan soran yok sorun şu aradıkları an sorduğu sorun internet bağlantınızda bir sorun mu var tamda o saat içinde internetim kopmuştu yani sonuç açık

• China ama Çinli olmayan C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yapılan aramalar ile ilgili hukuk birimimiz işlem yapmaktadır. Yapılan aramanın tarihi ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • China ama Çinli olmayan C kullanıcısına yanıt

Ben de aynı şekilde beni bir daha aramayın dedim. Bir daha da aramadılar. Ama Türknet yani kaç yıllık firma neden böyle yapsın ki. şaşırdım vallahi

• Dsmart ile numaranızı niye paylaşsın ki ona geçin diye mi? muhtemelen bir şebeke var tüm firmalarda abonelik başlatır başlatmaz arıyorlar buda telekomu işaret ediyor

• yusobreak Y kullanıcısına yanıt

Aynı şeyi ben yaşadım

Telekoma twitterdan yazdım numaramı paylaştım

Ardından sabit bir numaradan arandım

Tam bir dolandırıcı ağzıyla makineli tüfek gibi ezberini konuşmaya başladı

Ben de yüzüne kapattım ve engelledim numarayı :)

Şebekenin başı Telekom

Anında numarayı paylaşıp sizi dolandırmaya çalışıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 23 Şubat 2021; 17:4:29 >
  • beater37 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bilgilerin 3 kişilere paylaşılması gibi bir durum söz konusu olamaz. Bu konuda hukuki süreç başlatılmıştır. Aramanın yapıldığı tarihi ve müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşmanız durumunda ilgili birime bu durumu ileteceğim.
  • evet arkadaşlar 02162050481 numarasından UĞUR isimli bir çalışan kendisinin Türktelekom altyapı sağlayıcısından aradığını belirterek Türknet firmasını kullandığımı belirtmiştir. Hangi firma diye sorduğumda Türktelekom olduğunu söyledi. Firma TTnet mi diye sorduğumda Türktelekomdan arıyorum dedi. Şikayet oluşturacağımı söylediğimde ise kapattı. Geri aradığımızda da numara bizi hizmet yetkilisine aktarıyorum diye söylüyor firma ismi vermiyor. Ben Türknetten çıkalı 1yılı aştı. 6 ayda bir aramışlar arama kayıtlarına baktım. KVKK ya aykırı mı değil mi ? bilgili biri söyleyebilir mi? 3. kişiye paylaşılmıyorsa nereden biliyor benim türknet kullandığımı 1 sene önce alıyordum hala türknet kullanıyorsunuz dedi. bu işte bir iş var ama haydi bakalım @TurkNet Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beater37 -- 7 Eylül 2021; 14:47:31 >
  • beater37 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yapılan bu aramalara itibar etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki yollara başvuru yapıyoruz. Sizde bu dolandırıcılık girişimlerini polise ve savcılıklara ihbar edebilirsiniz. Sadecewww.turk.net ve sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılan bilgileri dikkate almanızı rica ediyoruz. Sizinle iletişime geçtiğimiz resmi numaralar için de turk.net/destek adresini ziyaret edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.