Şimdi Ara

Türknet kötü internet ve 50 gündür düzelmeyen altyapı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 14 aydır Türknet kullanıyorum ilk zamanlarımda 85 mbps ölçüyordum, bu 6 ay önce falan 40mbps'lere düştü ve son 50 gündür ortalama 5 mbps falan alıyorum.

Türknet siteden baktığım zaman sürekli 3-7 gün arası ertelenen bi altyapı çalışması var deniyor fakat alt komşum, yan komşum yani hiç kimsede bir sorun yok sadece bende var. Bayramın ilk günü 35-40mbps ölçmüştük ama bayram ziyaretine gidip geldiğimizde yine 5 mbps ölçmeye başladık ortalama.

Kullandığım modem 10 senelik ttnetin verdiği fiber internet modemi, resimlerde modem arayüzünden aldığım resimler bunlar. Bir kere fişini çekip tekrar taktık açılması 10 dakikaya yakın sürdü, yani birazcık ağır çalışıyor modem.

Snr margin denen ayar anladığım kadarıyla bayağı düşükmüş bu modemden kaynaklanabilir mi?

Yardımcı olabilecek her bilgiye açığım, teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Modemle ilgisi yok.Netspeedden ve millenicomdan altyapını sorgula ve at bakalım buraya kaç mbit hız yazıyor.Oralardada düşükse kimse o internete birşey yapamaz.

• Türknet kötü internet ve 50 gündür düzelmeyen altyapı problemi

Buyrun altyapı kısmında bir sorun yok işte garip kısmı bu daha önce kullanıyordum, komşularımda da bir sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Kontrol ederek size yardımcı olmak isterim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.