10 aylık peşin ödeme kampanyasından peşin ödeyip faydalandığım halde 179 TL lik fatura geldi, şakamısınız. Banka para çekildi diyor sizin tarafınızdan, üstelik ödediğim para ve 10 aylık kampanyayı hiçbir yerde göremiyorum. Destek kaydı Numarası: 54978367 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safak970 -- 9 Ağustos 2022; 7:4:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TURKNET Küçükçekmece Kulubü (199. sayfa)
-
-
Merhaba, PM üzerinden tam adresi iletir misiniz? -
Merhaba, konuyla ilgili olarak uzman ekiplerimize bilgi verdim. Destek kaydınızda incelemeye alınmıştır. En kısa sürede size dönüş sağlayacağız. -
En kısa zaman kavramı sizde ve bende farklı sanırım karttan ödeme alırken , bankadan gelen mesajda "en kısa zamanda" karttan paranızı çekeceğiz demiyor , saniyede yapıştırıyorlar, ama türknet ne yapıyor, alındı bilgisi yok, kampanyaya katılım bilgisi yok, kesilen bir fatura yok, türknetin sitesinde, şifre ve TC ile girdiğimde hala bir belirleyici bir yazı yok. Türknet forumda da aynı durum söz konusu, yazdıklarım onlara dokunmazsa yayınlayacaklar..
Sadece bla bla bla..yazık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safak970 -- 9 Ağustos 2022; 13:58:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ooooo cevap verilmiş, ama ben ne sormuşum, o ne demiş... Türkçe okuyup, anladığını cevaplamak bu kadar zor demek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, uzman arkadaşım bu konuyla ilgili sizinle görüşme yaparak kampanyaya dahil olduğunuzu iletmiş, şu an ödemenizde bir sorun bulunmuyor. Eylül ayı itibari ile kampanya şartlarında ücretlendirme yapılacaktır. -
Telefon ile ,yani söz ile oluyorsa bu işler ne ala dünya, kanıt yok, istediğiniz zaman kıvırmak serbest, fatura yok, belge yok, sadece uzman arkadaşınızın havada uçan lafı var...
Katıldığınız kampanya için bir belge ya da sözleşme yapılmıyor. Kampanyalarda bu şekilde bir süreç bulunmamaktadır. -
İlettim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kontrol ederek bilgi vereceğim. -
@TurkNetDestek Merhabalar, yaklaşık 3 aydır kemalpaşa mahallesi mercan sokakta gigafiber aktivasyonu bekliyoruz. Ne zaman aktivasyon yapılacak ? Bilgilendirebilir misiniz ?
-
Merhaba, aktivasyon tarihleri için net bilgi maalesef iletemiyorum. Sırası ile tüm süreci proje ekiplerimiz tamamlamaktadır. Mahalle genelinde kutulama işlemi bittiği zaman aktivasyon verilir. -
Yukarıda ekran görüntülerini paylaştığım şekilde ki konuşmalara istinaden açtığım konu kapatılmış, aktif türknet kullanıcı rozeti silinmiş, şu anda üye bile yazmıyor ismimin altında ve yazmama izin verilmiyor @alperenatici tarafından. Türknet özgürlüğü bu demek
Merhaba, konuyu ilgili arkadaşım ile paylaşıp bilgi alacağım. -
Yukarıda ilettiğiniz konuyla ilgili ekip arkadaşımla görüştüm. Öncelikle TurkNet Forum üzerinde herhangi bir erişim engeliniz bulunmadığını iletmek isterim. Arkadaşımla aranızda bir yazışma olmuş ve kendi isteğiniz ile rozetin geri alınmasıni talep etmişsiniz. Bu durumla ilgili bir yanlış anlaşılma varsa ben size yardımcı olmak isterim. Dilerseniz PM üzerinden detaylı görüşebilir ve rozetin tekrar verilmesi için görüşebiliriz. -
Rozetin geri alınmasını mı talep etmişim🙂
Cümlenin başını sonunu kırpıp bunu anlıyorlar ise, dahada yorum yapma şansım yok hocam.
Şafak Bey, forumdaki arkadaşım ile görüşüp hemen bu yanlış anlaşılmayı çözümleyeceğiz. -
merhaba
turk.net te ipv6 kullanırken cihazların aldığı ipv6 adresler dışarıya açıkmıdır? yani cihazdaki ipv6 adresi ile direk o cihaza ulaşılabilir mi?
-
Evet global ipv6 adresi dışa açık oluyor. Başka bir ipv6 adresinden ulaşılabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uzun uğraşlar sonucu sonunda binaya gigafiber kutusu geldi ve hızlı bir şekilde bağlantı işlemlerini tamamladık. Teşekkürler @TurkNetDestek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X