< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TURKNET Küçükçekmece Kulubü (200. sayfa)
-
-
Keyifli kullanımlar dilerim -
Merhaba, biz daha önce iletilen her adresi ekipler ile paylaşıyorduk ancak şimdi talepleri adresinden sizinde iletmeniz gerekmektedir. PRoje ekipleri her talebi değerlendirmeye almaktadır.
-
@TurkNetDestek etDestek proje ekipleri her talebi değerlendirmeye alıyor diyorsunuz da kaç zaman oldu ne olumlu ne de olumsuz dönüş yapılmadı, benim de bölgemde her yerde gigafiber olduğunu duyuyorum bi bizim bölgeye gelemedi :(
-
Merhaba, ekiplerimiz mahalle genelinde sırası ile işlem yapmaktadır. Taleplerinizi değerlendirip proje şeklinde önce kablolama ve kutulama yapılır. Adresinizi talep olarak iletmeniz yeterli olacaktır. -
Tevfikbey ve İnönüde çalışma gören var mı ?
-
Evet sanırım durum yılan hikayesine döndü. Kutulama işlemi bitmesine rağmen aktivasyon ile ilgili net bilgi verilemiyor. Kutulama işlemi biteli de yaklaşık 3 ay oldu. Bu işin en kötü yanı ise kullandığım turknet vdsl hattım ilk başladığımda 90mbit civarında ikenn şu anda 50mbit alabiliyor olmam :(
-
Turknet abonesi olup başımı yakmaya çalışıyorum..bu süreçte yeni abonelikte modem için 850 TL para istiyorlar..
Bende türk Telekomdan alıp hiç kullanmadığım Zyxel VDSL modem var..bu modem turknet aboneliği için kullanılabilir mi..
Ben deneme maksatlı turknet e geçmek istiyorum..850 TL bir modeme vermek istemiyorum
Bu durumu burda turknet desteğe ve Twitter desteğe sordum..hiç destek mestek verdikleri yok..umurlarında olmadı..
Nedir cevap acaba
@turknetdestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superegoid -- 19 Ağustos 2022; 2:1:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, mesajınızı gece gönderdiğiniz için yaklaşık 20 dk önce PM üzerinden dönüş sağladım. Modeminizde bir sorun yoksa kullanabilirsiniz. -
Merhaba, aktivasyon tarihleri ile ilgili bir bilgi veremiyorum ama hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız hız profilinizi kontrol ederek bilgi vereceklerdir. -
Mehmet Akif Hastanesi'nin olduğu taraf komple gigafiber İnönü mahallesinde. Kültür merkezinin olduğu taraflarda yok
İşin kötü tarafı bende tam oradayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Artik bu kopmalardan gina geldi. Modemde butun isiklar sari yaniyor ama internete baglanamiyor. Bir degil iki değil 1000 megabit istemiyorum kopmasin yeter. Farkli iss arastirmaya başladım.
Merhaba, yaşadığınız sorunu uzmanımızın ve ekiplerin kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
Destek kaydı 2328297
3 kere görüşüldü telefonda çözüm bulunamıyor. Ping testi yapıp ekran görüntüsüyle size atacakmışım. Ping test verisiyle sorun çözülecek yalanını 60 yaşındaki amcalara yedirsinler. Ben ping twsti yapmazsam düzelmiyormuş.
ne rezil destek hattı var. Sırf benim tavsiyemle kaç kişiyi geçirdim ben turknete.
günlerdir internet yok. Çözümde yok mal gibi bekliyoruz.
4. aramada halledildi modem ip almada sorun yasiyormus diger arkadaslarda cocuk kandirir gibi ping ssi almadan olmaz diyip duruyorlar. Bu islerden anlamiyorum varsayalim dedim anlayan birini getirmeniz gerek diyorlar.
turknet büyüdükçe hizmeti küçülüyor. İsi bilmeyen deknik destek, 1000 megabit soyleniyor 500 600 aliniyordu artik 220 ler aliniyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 21 Ağustos 2022; 19:41:47 >
İlk geçişteki hızlardan eser kalmadı şimdi abone sayısı arttıkça kaliteden ödün veriliyor açıkçası ben bakıyorum şimdi Türk Telekom da fiber getirdi binaya bakalım uygun bir tarife
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, kaydınızı kontrol ettiğimde modem yazılımı güncellendiği bilgisi verilerek sorunun çözümlendiği iletilmiştir. Şu an sorun devam ediyor mu? -
Merhaba, hizmetiniz ile ilgili sorun yaşıyorsanız www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
Destek kaydı arada açıyorum ama Çözüm olmuyor bir süre taahhüt verdiğiniz 700 mbitlerin çok altında arada yükseliyor sonra tekrar aynı istikrar yok yani
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X