Şimdi Ara

TURKNET Küçükçekmece Kulubü (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.350
Cevap
30
Favori
137.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tekrar destek kaydı açarak kayıt numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Merhaba,

Küçükçekmece Kemalpaşa mahallesinde gigafiber altyapı çalışması var mı acaba?

• OguzhanTurhal O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.

• Binamda Turknet GigaFiber altyapısı var. Birkaç aydır kullanan bir daire de var.

Bugün başvurdum site üzerinden. Acaba ne zaman kurulum için aranırım ve kaç günde kurulum yapılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 1 Eylül 2022; 20:33:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • isikayhan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sıfırdan abonelik başvurusunda bulunduysanız 2 ila 6 gün içerisinde aktivasyon işlemlerinizi tamamlayıp size bilgi vereceğiz
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Evet sıfırdan başvuru yaptım

Başka bir şirketten VDSL aboneliğimin taahhütü 15 Eylül’de bitiyor. O zamana dek TurkNet GigaFiber bağlanır sanırım

Belirtmiş olduğunuz tarihten önce bağlantılarınız tamamlanmış olur
    Dün bağlantım yapıldı.
    Ama biraz önce şunu fark ettim ki; takılan donanımın (gpon ve gateway) model isimleri, hizmetlerim sayfasındaki ile bire bir aynı değil.
    Düzeltilmesi için ne yapılmalı? Daha sonra yaşamamak istemem.
    Destek kayıt sayfasında bunu bildirmek için seçenek göremedim.

Merhaba, ekipler stok durumuna göre gelirken cihazları getiriyorlar. O sebeple bir sorun olmaz
  • Merhabalar, Küçükçekmece-sefaköy-Kemalpaşa mahallesi-4.deniz sokak

tüm kablo kutu işi mayıs 12 de bitti.

Sevgili @TurkNetDestek kardeşim, gelişme var mıdır.

Ama politikanızı beğendim, kutu kablo çekip, milletin sizde kalmasını sağlıyor, 4 gözle nasılsa fiber geliyor, diğer isslere geçmeyelim, bir sürü külfet, kağıt imzala, devir, değişiklik arası modem, kablo, veya zaman aralığına katlanmayayım diye düşündürdüğünüz için. Bildiğiniz piyango gibi oldunuz, sizede her an gelebilir… Başarılı fikir…

Aksi halde şu günlerde 5ci aya girmiş olduğumuz, iss değiştirecekken kabloyu ve kutuyu gören benim gibiler, kaç kere sormanıza rağmen, hiçbir şekilde, tatmin edici bir cevap verilmezmiydi e f g @alperenatici ve sizin tarafınızdan.

Sanıyorum aynı kalıplaşmış cevabı vereceksiniz bir süre sonra bana cevap olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safak970 -- 14 Eylül 2022; 10:49:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• safak970 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konuyu proje ekibimize ilettim. Bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım
  • safak970 kullanıcısına yanıt

Bende Kemalpaşa mahallesindeyim sorunca altyapı kaynaklı sorun var diyorlar. Superonline bağlar caddesinin başına yer altından fiber döşedi bunlar yer üstünden kablo getiremiyor halen. 1 seneye getirirler inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hergün deniyorum fakat işlem sırasında bir hata oluştu yazıyor cebe gelen kodu girdikten sonra bilginize.

Küçükçekmece/Atakent mah./220.Sokak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi totik -- 19 Eylül 2022; 10:7:55 >
  • totik kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konu linki ile birlikte GSM numaranızı ve bina numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • PropositionJoe kullanıcısına yanıt
    Superonline Fevzi Çakmak mahallesine yer altı fiber döşemiş sanırm

• Halkalı Merkez Mahallesinde bir süredir süperonline her yerde çatır çatır yer altı fiber döşüyor, 1 seneden fazladır gigafiber yatırım bölgesindesiniz diyorsunuz daha bir çivi çakılmadı bu nasıl yatırım ben anlamış değilim. O kadar ağır ve umursamaz bir işleyiş var ki bu gidişle bölgemde fiber yapıyı sunan ilk firmaya geçicem sanırım.

• tuncaygoksel T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz

• Tevfikbey mahallesinde ben hiçbir çalışma görmedim !

• 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.