Şimdi Ara

TURKNET Küçükçekmece Kulubü (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.350
Cevap
30
Favori
137.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha öncesinde proje bölgelerimizin listesine ulaşabiliyorduk. Ancak planlama sırasında değişiklik yaşanabildiği için yanlış bilgi verilmemesi adına bilgi veremiyoruz. Adresinizde çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız.
  • @TurkNetDestek Merhaba, cumhuriyet mahallesi 1.karanfil sokakta oturuyorum. Fiber ne zaman gelir acaba?

• ayberkky kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum.
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.

• Merhaba

8.ayda gigabit fiber istiyorum kısmından başvuru yaptım. 12 dairelik binanın yarısından fazlasıda başvru yaptı ancak gelen giden veya arayan geri dönüş yapan bile olmadı. Halkalı merkez mah. Selim sk. Sokağın yarısı inönü mah. Kalan yarısıda halkalı merkez mah Bağlı olduğundan inönü mah. de kalan kısma fiber çekildi ve kullanımı acıldı. Ama halkalıda kalan kısım için bir çalışma yapılmadı. Yan binamda gigabit fiber varken 2 3 metre yanında olan benim binamda bu hizmet yok. Konu hakkında benimle irtibattaa gececek veya brnim arayabilrcrğim kimse yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ergincokluk E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgelerden gelen taleplere göre proje ekibimiz değerlendirme yapıyor ama bu konuda süre bilgisi veremiyorum.
  • Bi bölgeye gigafiber gelecek deniliyorsa o bölgenin hepsine gelmesi gerekir, bölgede bir sokak talep etti diye hattı döşüyorsunuz arka sokakta talep yok diye hat çekmiyorsunuz, saçmalık, o zaman internetten oluşturulan talebe göre fiber çekiyoruz diyin o bölgeye fiber gelecek demeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thema -- 8 Kasım 2022; 9:11:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama sokak olarak değil mahalle bazında yapılıyor. Planlamaya dahil edilen mahallenin tamamı için ekipler iş planına göre çalışma yapıyor.
  • Merhaba, küçükçekmece cumhuriyet mahallesinde 42 daire + 72 daire 2 bina var bu binalar gelmesini istiyor. Bunları belli bir kısmı şuan aktif turknet üyesi.ben ise daha yüksek hıx için başka sağlayocoya geçtim. Gibafiber gelecekse tekrardan turknet e geçiş yapmak istiyorum. Ama aylardır kimse aramıyor. Vodafone fiber söşemek istiyor kabul etmiyoruz. Ttnet var şuan sadece ancak giga gelecrkse neredeyse tüm insanlar gibafiber e geçiş yapar. Yardım ederseniz yönetici bazında başvuru yapmak istiyoruz. Toplu şekilde iletişim kurarsanız seviniriz.

• eren73546 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz.

• Bunun dışında toplu talep alma durumu yok sanırım dimi ? O zaman geçmiş olsun kimse linke tıklayıp bilgi doldurmakla uğraşmaz iyi günler

Eğer site ise iletebileceğim ekibimiz var ama site değilse verdiğim link üzerinden başvuru yapabilirsiniz.
  • 42 +72 daire toplamda 114 daire siz adını ne koyarsanız koyun :) şuan gigafiber bekleyen 114 müşteri var bilginize

Belirttiğim link üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz
  • Merhaba kolay gelsin,

Küçükçekmece Gültepe mah. yarım saatten fazladır evde internet gitmiş durumda. Evden haber verdiler. Bölgede çalışma yada arıza durumu falan mı var? Bilgi alabilir miyim @TurkNetDestek

Destek kaydı açmadım şimdilik. Bölgesel birşey ise yoğunluk yaratmak istemem.

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bize iletilen genel bir arıza bilgisi bulunmuyor ama destek kaydı oluşturur musunuz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Eşim Alt komşuya sordu. Onlarda varmış. Durup dururken bizde gitmiş nedense. Eşim fişi çekip 1 2 dk sonra takınca şimdi düzeldiğini yazdı.

Teşekkürler hızlı cvp için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Anlık bir sorun olmuş olabilir. Keyifli kullanımlar dilerim
    Belki de olabilir. Teşekkürler 🤗

Birşey daha sormak isterim.

Binamız 15 daireli. Ben aboneliği geçen sene Kasım ayı başı gibi başlatınca sadece 2 daire kullanıyorduk. O zaman hızım sabit 940 civarı çıkardı download da. Upload da 940 gelirdi ve ping sabit 1 olurdu.

Yaklaşık 4 aydır ise benim de yönlendirmem ile 8 abone oldu binada ben dahil. Kullanıcı sayısı artınca da hızımız ne yazık ki 780 ile 850 aralığına kadar düştü. Ping de 2 çıkıyor hep.

TürkNet forumlarında da görüp okuduğum kadarı ile, binaya takılan siyah ana kutuya tek kıl üzerinden veriliyormuş bağlantı. Bina girişindeki kutudan da dairelere.

Acaba bununla alakalı standart nedir? Firmanızın sözü en az 750 Mbps alınacağı ama yüksek hızı verebiliyorken neden kullanıcı artınca hızımız düşüyor?

Bahsedilen değerler kesinlikle düşük değil ve şikayet etmiyorum ama bu kayıbı önlemek için birşey yapılamaz mı? Binadaki insanlara önerdiğime pişman olacağım neredeyse. 🤭😑

Kolay gelsin.

Hocam, sizi anlıyorum ilk zamanlarda kullandığınız hızı almak istiyorsunuz ama şu anda belirttiğiniz hız aralığı için bildirimde bulunmamız durumunda sizin de belirttiğiniz gibi aldığınız hız değerinin normal olduğu iletilir.
    Mesajda da belirttiğim gibi, ben şikayetçi değilim. Gözlemimi paylaştım sadece. Kesinlikle alınan hızlar için normal denilecektir. Kullanıcı sayısına bağlı olarak aynı kutudan gelen hız haliyle düşerek az da olsa kayıp yaşıyor.

Öğrenmek istediğim şey, bunun önüne geçilebiliyor mu? Yani bir çözümü var mı yok mu? 940 dan 100 mbps kaybı sorun etmiyorum.

Teşekkürler. 🙋🏻‍♂️

• 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.