Şimdi Ara

TURKNET Küçükçekmece Kulubü (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.350
Cevap
30
Favori
137.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eveetttt, 2022 Mayıs 12 den bu yana 9. Aya girmiş bulunmaktayız.

Türknet; teknoloji çağındayız, 1000 mbit internet veriyorum diyor ama, 9 ay önce kablo ve kutu çektiği yerlere, daha interneti bile veremiyor, nereye yazsak, nereye başvursakta, bla, bla bla, cevapları dışında hiçbir aydınlatıcı cevap veremedi, yazık...

Nasılsa kabloyu-kutuyu çektim, bunu gören müşteri 10 aylık kampanyayı da yapıştırdı, 1000 mbit internetin geleceği hatırına, çantada keklik diye düşünüyor bizleri…

Var mı mantıklı bla, bla, blasız, amasız, fakatsız, 10 aylık beklemeyi açıklayacak bir yetkili veya, bu işlerden sorumlu cevap veriyorum işte, diyebileceğim bir şahıs. (Belediye izin falan cevabı verildi bi ara, 3 sokak arkamdakilerde bizim belediyeye bağlılar..)

Koca bir HİÇ…

Forumdan @alperenatici veya siz ne dersiniz, var mıdır bir 10cu aya girerken, seneyi devirdiğimiz, dijital çağda, herşeyin saliselerle halledildiği bir ortamda, verebileceğiniz sağlam, lafı dolandırmadan, bir cevabınız…

Merakla ne diyeceğinizi bekliyorum…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safak970 -- 13 Ocak 2023; 1:56:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarıya yazdığım mesajın aynısını türknet forumda da yazdım, ama sansüre takılıp yayınlanmadı. Eleştiri olmayacak, kinaye olmayacak, şikayet olmayacak,,,, ama ağam paşam derseniz, 30 saniyede en başta görürsünüz.. yakışmıyor türknete bu....hiç yakışmadı,,

• Perşembe günü yazdığıma, etiketlediğim halde, haftasonu olmadığı halde, tek bir yetkilinin cevap vermemesi, forumda yazmamında engellenmesi, yazdığım mesajların, ağam-paşam, süpersiniz dediklerimin yayınlanması, tek kelime eleştiri olanın komple yayınlanmaması, türkneti çok daha nitelikli, büyüüüüük, tek firma yapıyor....

• Arkadaslar merhaba Cennet Mahallesinde İnterneti kesilen var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BsalihBjk B kullanıcısına yanıt

Bende kesinti olmadı. Gigafiber kullanıyorum.

• achfighter kullanıcısına yanıt
    Bende Gigafıber kullanıyorum ıkı saattir yok ilk bır gitti geldı ondan sonra yok arıza kaydı actım bakalım

• @safak970 Duygularınızı anlayabiliyorum. 9 aydır altyapı ve kutulama işleminin bittiği yerlere aktivasyon yapamamalarının hiçbir açıklaması yok. Eğer sen kurumsal firmaysan gecikmen 1 hafta olur bilemedin 2 hafta olur. Hadi yarı kurumsalsın diyelim, 1 ay olur. 9 ay ne yahu?

Bana da şubat ayına kadar aktivasyon bitecek dendi ama bu tür mesajları gördükçe hiç inancım ve keyfim kalmadı. Hele geçiş işlemi yapan kişilerin evine interneti bağlama 1 ay sonra geldiklerini duyduğumda iyice soğudum. Umarım biraz da kaynaklarını yayıncı kiralamak yerine altyapı çalışmalarının hızlandırılmasına ya da müşteri hizmetlerini geliştirmeye harcarlar.

Turknet Forum'a ise diyecek hiçbir şey yok. Sözde forum ama beğenmedikleri mesajları havaya uçuruyorlar kullanıcıların sorunlarıyla ilgilenmek yerine. Müşteriye saygı bu kadar işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soujeusperdu0 -- 15 Ocak 2023; 1:43:45 >
    Merhaba, sorun devam ediyor mu? Destek kayıt numaranızı paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba giderildi gece, tsk ederım

Ben teşekkür ederim, keyifli kullanımlar dilerim
  • Etiketlendiğniz halde cevap vermemenizin sebebi nedir?? @TurkNet Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safak970 -- 15 Ocak 2023; 23:38:11 >
  • safak970 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konu linki ile birlikte adres bilginizi PM üzerinden gönderir misiniz?
  • @safak970 katılıyorum. Aylardır oyalamaktan başka herhangi bir işlem yapılmadı, Kurumsallık bahsediliyor hangi kurumsallık ? Sorularımıza düzgün bir cevap bile yok, sizin buraya fiber getirmenizden(!) ötürü iss'ler altyapı yatırımıda yapmıyorlar. Varolan vdsl hizmetide artık iyice kötü olmaya başladı, çoğu zaman down oluyorum. Anlık kesintiler cabası, 9 ay içerisinde aktivasyon gerçekleştiremiyorsanız yazıklar olsun size ve bu gidişle gerçekten o kutunun artık binamızdan kaldırılması talebinde bulunacağız. Mide bulantısından farklı birşey değil gerçekten. Hiç getirmezsiniz anlarım okey, ama 9 ay afedersinizde bu hangi işgüzarlık ? 2 hafta içinde kablolama yapılıp aktivasyon yapılan yerler biliyorum hemde çok yakın dönemde bizim problemimiz ne ?

Gönderdim, belkiiii olumlu bir cevap alırım, olmaz ama umut işte..

• İlginçtir ki, hala olumlu yada olumsuz bir bilgilendirme yapılmadı . Türknet müşteri yaklaşımı bu sanırım..Salla sallayabildiğiniz kadar..

Şimdi yeni mazeret yöntemi var...dün başkası vardı, ben konuya yabancıyım, nereye yazdınız, linki paylaşın, birde ben bakayım......gibi yaklaşımlar.. açık ev adresi, türknet müş no, telefon, mail, herşeyi paylaştığım halde, tuhaf bekleme, oyalama kombinasyonları..👏👏böyle devam Türknet..

• safak970 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konuyla ilgili olarak ekiplerimiz görüşme sağaldım ancak ilçe belediye ile yaşanan bazı sorunlardan dolayı mahalledeki imalatın durdurulduğunu ilettiler. Belediye ile görüşmeler devam etmekte, şu an için bölgenizde bir gelişme bulunmuyor. Bana farklı bir bilgi geldiği anda sizinle paylaşacağım.

Sanırım net anlattım, ama siz hala aynı cevabı veriyorsunuz.

ÇOK DEĞİL 3 SOKAK İLERİMDE oturanlar gigafiber kullanıyorlar. Orada oturanlarda bu belediye başkanlığına bağlı. Oradakiler geçen seneden buyana gigafiber kullanıyorlar.

Bazı sorunlar derken, bunu biraz açarsanız, bizde Küçükçekmece belediye başkanının niye 1 senedir bizim internet kullanmamızı engellediğini öğrenmiş olur, farklı yollar ile baskı kurmaya çalışırız.

Malum önümüz seçim, bu kafa ile seçimlere hiçbir siyasi girmek istemez... Tabi sizden kaynaklı farklı bir durum söz konusu değil ise!!

• Merhaba sayın yetkili @TurkNetDestek

Şuan yoğun şekilde tepkilere neden olan Zam haberleri okuyorum sosyal medyada. Gigafiber kullananlar için 90 ₺ artış le 229.90 ₺ olacağı görünüyor.

Şuan hesabı kontrol ettim, paket ücreti hala 139.90 ₺ yazıyor ama muhtemelen Şubat faturası zamlı olacak. Siz iyiden iyiye bu işin bilmem nesini çıkarıp kokuttunuz.! Binlerce abone kaybetmeden akıllanmayacaksınız.

Bu inanılmaz oranda yapılan zammı kınıyorum.!! Siz milleti enayi yada salak falan mı sanıyorsunuz. Kontratsız, taahhütsüz özgür İnternet diye diye milleti keklediniz ama iş Zam yapmaya gelince "gerekmedikçe yapmıyoruz" yalanı ile son 1 yılda bu kaçıncı artışı yapıyorsunuz.

Ayıp bu yaptığınız. Bir paket fiyatına 100 ₺ birden Zam olmaz. Kendinizi mi şaşırdınız siz. 15 değil, 20 değil, 50 değil. Ben geçen sene 99 veriyordum pakete. Şuan aylık paket fiyatı kadar zam yapıyorsunuz.

Ben bu durumu kesinlikle kabul etmiyorum.! Apaçık terbiyesizlik ve yasal soygun bu yaptığınız. Sizin diğerlerinden ne farkınız kalıyor bunu yapınca. Hani kendi alt yapınızı kullanan Gigafiber müşterilerine Haziran 2023 yılına kadar fiyat artışı olmayacaktı.?

Verdiniz sözü ya tutun, yada bu söze istinaden tarafınızdan şikayetçi olacağımı bildirmek isterim.

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetimizin sürdürülebilir olması, kalitesinden ödün vermemesi için mevcut ekonomik ve piyasa koşulları göze alınarak fiyat değişikliği yapmamız gerekti. Tüm kullanıcılarımıza dünya standartlarında, taahhütsüz ve sınırsız internet sunabilmek için çalışmalarımıza da tüm hızıyla devam ediyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.