|
TURKNET Küçükçekmece Kulubü (204. sayfa)
-
-
Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anlayışınız için ben teşekkür ederim. -
@TurkNetDestek Fatih mahallesinde 24 haneli apartmanız, yönetim karar alsa ve yönetici apartman adına başvursa olur mu? 24 Hane yeterli bir rakam mı sizin için?
-
Merhabalar, bu konuda bir sayı veremiyorum ama bölgelerden gelen taleplere göre değerlendirme yapılıyor. -
Peki apartman yöneticisi, apartman adına müracaat edebiliyor mu? (Bütün kat malikleri adına)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, apartman yöneticisi başvuruda bulunabiliyor. Proje ekibimiz başvuruyu değerlendirecektir. Uygun görülmesi durumunda keşif için adrese gelecekler. -
Merhaba,
Dün kontrollerim esnasında IP değiştiğini fark ettim. 2 gün falan olmuş sanırım. Kontrol ederken IPv6 bağlantısı sağlandığını gördüm..
IPv6 ya geçiş mi yapıldı, yoksa belirli kullanıcılarda test süreci devam mı ediyor? Bilgi alabilir miyim.?
-
Görünen o ki Tevfikbey mahallesi için herhangi bir çalışma başlamamış, bakalım ne zaman başlayacak ?
-
Merhaba, geçişin uygun olduğu müşterilerimizde kademeli olarak IPV6 tanımlaması yapıyoruz. -
Bilgi için teşekkürler. Sıkıntı yaşanması durumunda modem üzerinden yada sizin tarafınızdan IPv6 kapatabiliriz değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlginiz için ben teşekkür ederim. Sorun yaşamanız durumundawww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturmanız yeterlidir. Uzmanımız müdahalede bulunarak sorunu çözümlemiş olacaktır -
Bina yapımı tamamlandı. Proje ekibinize konuyu iletir misiniz. Adres: Cennet Mh. Alparslan Caddesi Aydın Sokak No:8 Küçükçekmece/İSTANBUL
Merhaba, konuyu proje ekibimiz ile paylaştım. Saha da kontrol sağlayacaklardır. -
Küçükçekmece bölgesinde Turknet kullanıp whatsapp/instagram vb. sitelerde gecikme yaşayan var mı ? 2-3 saatte bir kopmalarda mevcut. Bağlantımın desteklediği hız 100 mbps ancak modeme gelen hız 80. Aynı sorunu olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Taşıma işleminden sonra modemi sıfırlayıp kurulum yaptım. Modem ; TP-LINK VR400
-
Pm attım
Merhaba, genel bir problem bulunmuyor ama hattınızda yaşadığınız sorun devam ediyorsa destek kaydı oluşturur musunuz? Uzmanlarımız kontrol ederek dönüş sağlayacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X