Şimdi Ara

TURKNET Küçükçekmece Kulubü (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.350
Cevap
30
Favori
137.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dilerseniz bu durumuwww.turk.net/oim sayfamızdan detaylı olarak iletebilirsiniz. Uzmanımız bu konuda yapılabilecek bir işlem varsa size yardımcı olacaktır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Anlayışınız için ben teşekkür ederim.
  • @TurkNetDestek Fatih mahallesinde 24 haneli apartmanız, yönetim karar alsa ve yönetici apartman adına başvursa olur mu? 24 Hane yeterli bir rakam mı sizin için?

• Extreme Victory kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bu konuda bir sayı veremiyorum ama bölgelerden gelen taleplere göre değerlendirme yapılıyor.

Peki apartman yöneticisi, apartman adına müracaat edebiliyor mu? (Bütün kat malikleri adına)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extreme Victory kullanıcısına yanıt
    Merhaba, apartman yöneticisi başvuruda bulunabiliyor. Proje ekibimiz başvuruyu değerlendirecektir. Uygun görülmesi durumunda keşif için adrese gelecekler.
  • Merhaba,

Dün kontrollerim esnasında IP değiştiğini fark ettim. 2 gün falan olmuş sanırım. Kontrol ederken IPv6 bağlantısı sağlandığını gördüm..

IPv6 ya geçiş mi yapıldı, yoksa belirli kullanıcılarda test süreci devam mı ediyor? Bilgi alabilir miyim.?

@TurkNetDestek

• Görünen o ki Tevfikbey mahallesi için herhangi bir çalışma başlamamış, bakalım ne zaman başlayacak ?

Merhaba, geçişin uygun olduğu müşterilerimizde kademeli olarak IPV6 tanımlaması yapıyoruz.
    Bilgi için teşekkürler. Sıkıntı yaşanması durumunda modem üzerinden yada sizin tarafınızdan IPv6 kapatabiliriz değil mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    İlginiz için ben teşekkür ederim. Sorun yaşamanız durumundawww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturmanız yeterlidir. Uzmanımız müdahalede bulunarak sorunu çözümlemiş olacaktır

Bina yapımı tamamlandı. Proje ekibinize konuyu iletir misiniz. Adres: Cennet Mh. Alparslan Caddesi Aydın Sokak No:8 Küçükçekmece/İSTANBUL

• taraftar13 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konuyu proje ekibimiz ile paylaştım. Saha da kontrol sağlayacaklardır.
  • Küçükçekmece bölgesinde Turknet kullanıp whatsapp/instagram vb. sitelerde gecikme yaşayan var mı ? 2-3 saatte bir kopmalarda mevcut. Bağlantımın desteklediği hız 100 mbps ancak modeme gelen hız 80. Aynı sorunu olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Taşıma işleminden sonra modemi sıfırlayıp kurulum yaptım. Modem ; TP-LINK VR400

Pm attım

• ibrahiimacr kullanıcısına yanıt
    Merhaba, genel bir problem bulunmuyor ama hattınızda yaşadığınız sorun devam ediyorsa destek kaydı oluşturur musunuz? Uzmanlarımız kontrol ederek dönüş sağlayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.