Şimdi Ara

TURKNET Küçükçekmece Kulubü (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.350
Cevap
30
Favori
137.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Atakent Mah. için gigafiber planlandı mı? Teşekkür ederim.

• totik kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlı bölgeler listesi bizde yer almıyor.
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sayfamızdan adresinizi talep olarak iletebilirsiniz.

• halkalı,istasyon mahallesi,bezirganbahçe konutlarında planlama var mı veya geliceği zaman hakkında altyapı talebinde bulundum

• PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt
    Bir senedir ne dedik. Bir tane çivi çakamadılar. Telekom çatır çatır fiber cekti. Bedaş çatır çatır elektrik çekti. İski su borularını yeniledi. Türknet havai fiber cekemedi. Üstüne cennet e yatırım yaptı diye bütün çekmeceyi kandırıp sizin duygularınız ile oynayıp para kazandı, sizin paralarınızla da internette saçma sapan yayıncılara para yedirdi.

Siz hala bunlara altyapı sormaya devam edin boşu boşuna. Tavsiyem altyapı binanıza gelmeden abone olmamanız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    2023 yılına geldik, 2022 yılında fiber cekilecek dedikleri kaç yere fiber çektiler:) bi ses versenize beyler

• reşfırd R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için liste bilgisi veremiyoruz.
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız.

Merhaba, planlanan proje bölgelerimiz ile ilgili altyapı kaynaklı sorunlar nedeniyle gecikme ya da iptal edilmesi gibi durumlar yaşanabildiği için net bir bilgi veremiyoruz. GigaFiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. Adresiniz için de çalışma yapıldığında muhakkak haberdar olacaksınız.
  • yaklaşık 8 ay önce Küçükçekmece Kemalpaşa Mahallesine Kutular Konuldu ancak hala aktivasyon bekliyoruz açıklama dahi yok 1 hafta önce kutu çekilen yerlere aktivasyon ulaşıyor cidden büyük rezalet yan mahallemizde 1 seneden fazladır fiber aktif sanırım bizden daha fazla umursanmayan bir yer yoktur diye düşünüyorum daha fazla yorum yapmak istemiyorum

• batuglrrr B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konuyu proje ekibimize iletebilmem için konunun linki ile birlikte adresinizin tamamını ve müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Üstteki arkadaşın dediği gibi aynı bölgede yaşıyorum, kablo ve kutu 8 ay önce binaya takıldı ama aktivasyondan tık yok. Sorduğumda 1 ay içinde aktif olur demişti hayırlı olsun denmişti ama aktive falan olamadı asla. Binamın 50 metre yanındaki gültepe mahallesinde çatır çatır fiber kullanılıyor.

• Astrienski41 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden konu linki ile tam adresinizi gönderir misiniz?
  • Bu ülkede yanlış olana bile baş kaldırıp isyan etmeyince yapılması ve olması gereken olmuyor.

@TurkNet Destek 2023 Haziran ayına kadar mevcut abonelere zam olmayacağı açıklandığı halde yeni zamlı fiyatın uygulayacağı bilgisi verilmişti. Belli ki bu yanlıştan dönüşmüş verdikleri sözü tutmaya karar vermişler.

VDSL ve 100 Mbps fibere kadar olan hızlar için belirlenen ücret gerçekten artık çok yüksek. Gigafiber kullandığım için yeni ücretler piyasa şartları da düşünülünce pahalı da olsa yapacak birşey yok. Ya 50 mbps VDSL kullanacağım, yada Gigafiberi bu fiyata. Alt yapı bu şekilde. Başka alternatif yok.

TURKNET Küçükçekmece Kulubü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Fiyat değişikliğinden etkilenmeme kimler için geçerli?
    Ben Eylül 2022’den itibaren GigaFiber abonesiyim
    10 Aylık ödemeyi yaptım. Beni de kapsıyorsa iade talep edeceğim

• isikayhan kullanıcısına yanıt
    En son bundan önceki zam yapıldığı zaman mevcut Gigafiber aboneleri için Haziran 2023 e kadar zam olmayacak denmişti. Siz firma yetkilisine kapsama girip girmediğinizi bir sorun isterseniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @TurkNetDestek

Bilgi verebilir misiniz acaba?

• isikayhan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu sözü verdiğimiz dönemde (1 Mart - 31 Mayıs 2022) abonemiz olan tüm kullanıcılar 2023 Haziran’a kadar herhangi bir zam görmeyecek.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

O dönemde yeni abonelik başlatanlar mı demek istediniz? Bana mevcut fiyattan ödeme yapmaya devam edeceksiniz diye sms gelmişti. Müşteri hizmetlerine sorduğumda size Şubat'tan itibaren 230 lira ödeyeceksiniz demişlerdi. 07.05.2021'de gigafiber kullanmaya başladık.

• achfighter kullanıcısına yanıt
    Evet, o dönemde yeni başlatılan abonelikler için geçerlidir.
  • Merhabalar,

Tüm milletimize geçmiş olsun, kayıplarımız için başımız sağolsun...Allah yardımcısı olsun göçükte kalanlara.

Gültepe mahallesinde internet kesintisi yaşıyoruz. Sebebi ve problemin ne kadar süreceği belli midir?

• joyberk kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kesinti için oim üzerinden destek kaydı oluşturmanızı rica ederim. Ekiplerimiz kontrol ederek size bilgi verecektir.
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.