|
TURKNET Küçükçekmece Kulubü (208. sayfa)
-
-
Türk Telekom bile bir gece ansızın gelip fiber kablolarını kutularını binaya döşediler, turknet iki senedir yapcaz etcez diyor ama hala ortada bişey yok...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı durum Halkalı Merkez Mahallesi bölgesi için de mevcut 2 buçuk senedir gigafiber yatırım bölgesindesiniz deyip durdunuz bi gelemediniz, Ttnet ve Superonline 2 ay gibi bir zamanda komple bölgeme fiber döşedi siz hala uyuyun öyle
-
Merhaba, talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır. -
Siz kamlumbağa hızında çalışmaya devam edin, sadece benim sokağımda 15 hane superonline fiber geldiği gibi geçiş yaptı ben dahil.
-
Merhaba, taleplere ve altyapı uygunluğuna göre çalışmalar planlanmaktadır. Aynı zamanda her bölge için yasal onay almamız gerekiyor, süreçler maalesef ki uzayabiliyor. Proje ekiplerimiz gelen her talebi değerlendirmektedir. -
Bu cevabın hiç olmazsa birtarafını değiştirinde, millet aaa bak bana cevap verildi sansınlar.. Bla, Bla, Bla,
2 senedir mahalleye çektiğiniz kutu-kablo, bina içine kadar koyduğunuz kutu ve kabloyu halen bağlayamayacak kadar beceriksizsiniz,
Kemalpaşa Mah. 4.deniz sokak, sefaköy-Küçükçekmece...
Bir otomatik cevapta ben alayım bakalım..
Salla babam salla....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba, tam adresinizi PM üzerinden konu linki ile paylaşmanızı rica ederim. Adresiniz için proje ekiplerimizden bilgi alıp size ileteceğim. -
Açık adresimi zaten yazdım, daha açığı nasıl olur, ne yapmaya çalışıyorsunuz, onu bir söyleyin, özelden farklı mı konuşacaksınız benimle,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buda forumunuzda açtığım konu, onlarca kez tarihi, zamanı, (hepsi özelden istendi) açık adresi yazdım, çözüm koca 1 sıfır.. ama o forumda en ufak bir eleştiriyi nedense yayınlamıyorsunuz, sevgili sansürcü moderatörleriniz sanki Hiçbirşey yazılmamış gibi kulaklarının üstüne yatıyorlar,
türknet bu sanırım, reklam için koca bir mahallede sadece tek bir kişiye(youtuber mişşş) 1gb İnternet veriyorsunuz. Ama o ayrı konu değil mi, forumda yazarsam engel koyup sansürlüyorsunuz.. Bravo sizlere...
Sonra yazdıklarımı yayınlamayı bıraktı sevgili moderatörleriniz,, nedense!!!
-
Yazmış olduğunuz adreste bina numaranız olmadığı için konu linki ile birlikte PM üzerinden yazmanızı istemiştim. -
Ekteki resimde net bir şekilde no:23 olduğu gözüküyor, Kemalpaşa Mah, 4.deniz sokak no:23 sefaköy-Küçükçekmece-İstanbul.
Anlamadığım bina numarasına kadar istiyorsunuz, sebep? Zaten sokağa kadar gelmişsiniz, giganet için başvuruda da bulunmuştum.
Sokağı aktif etseniz beni hariç mi tutacaksınız sanki.
Tam bir komedi ve tuhaflıklar silsilesi.
63080144 numaralı kayıtla birlikte proje ekibimize bilgi verdim. Dönüş yaptıkları zaman sizinle paylaşacağım. -
Defalarca pm den adres verdim sürekli belediyeyi öne sürdünüz yaşanan problemler vs, tam olarak apartmanımıza kutu konulalı 1 sene oldu tam 1 sene
adresim KEMALPAŞA MAHALLESİ ERSÖZ SOKAK NO:10 SEFAKÖY/İSTANBUL
Hiç bir şekilde gelen giden yok 250 metre ötemdeki arkadaşım aynı belediyeye bağlı 1 haftada kutu takıldı ertesi gün aktivasyon yapıldı. Kutu orda reklam olsun diye mi duruyor. Sürekli olarak otomatik cevap atıyorsunuz süre değişkenlik gösterebilir diye. kendi forumunuzda zaten yayınlanmyor şikayet değil talep ediyoruz çünkü alenen oyalıyorsunuz insanları. Belediyeye de gittim turknetle alakalı herhangi bir sorun vs yokmuş sanırım en başta koyduğunuz kutuyu en son aktif edeceksiniz bu şekilde iş ilerletoyeusunuz. Belediyedeki çevremize de sorduk böyle bir problem olmadığını söylediler. Diğer konulara da yazdık hiç bir şekilde netice alamıyoruz rica ediyorum artık ilgilenin
-
Adresiniz için henüz bir tarih veremediklerini ilettiler. -
Arkadaş belediyeye gittim sorun yok diyor, belediye başkanına bizzat kendim görüşüyorum. Yardımcısını çağırdı, bir süre sonra gelen haberde bize gelen başvuru veya onaylamama diye bir konu yok diyor. Güldü eğer öyle olsa 3 sokak ilerinizde giga kullanılıyor, ona nasıl izin vermişiz diyor.. Ne kadar ilginç değil mi. Yalan söylemeyin, inandırıcılığınız kalmadı artık, net olun, vermiyoruz size, sizin sokağa deyin, sizde rahatlayın, yazık, bıkmadınız mazeretler üretmeye ve hazır kopyala yapıştır cevaplara...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safak970 -- 12 Nisan 2023; 18:53:49 >
Arkadaşlarınız apartmanın içinde kutu olduğunu biliyor mu acaba , benim 150-200 metre ötemdeki adam nasıl kullanıyor bu hizmeti biraz mantıklı olun 11 ay olmuş yani. Torun centerda çalışıyorum, turknetin ana ofisi burda adam turknetin web sayfasından sorguluyor sizin orda hiç bi girişim yok diyor. Sizin anladığım kadarıyla saha ve merkez arasında bi kontağınız yok tarih veremiyoruz diyosunuz
61008727 numaralı kaydı iletirken binanızda kutu olduğu bilgisini vermiştim ancak şu an için imalatın durdurulduğunu ve süre veremediklerini ilettiler. -
Sanırım bana cevap vermeyecek ve kulağımızın üzerine yatacaksınız. Gerçekler ne kadar acı değil mi Türknet!!!
Yazık,,, müşteriye, YALAN söylemeyen, mantıklı, insan gibi davranmanızı beklerdim, muhatap bile almıyorsunuz, zavallı bir firmasınız..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X