|
TURKNET Küçükçekmece Kulubü (210. sayfa)
-
-
Çok teşekkür ederim.
Bölgesel genel bir sorun mu var yok sa bizi etkileyen bir problem mi var acaba?
Bilgi alabilir miyim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arıza ile ilgili henüz bilgi gelmedi, ekiplerdem detay aldığım zaman sizinle paylaşacağım. -
Eksik olmayın.
Sizden bilgi bekliyor, arızanın da biran önce çözülmesini diliyorum.
Kolay gelsin.
Teşekkü ederim, sağlıklı günler dilerim -
Cennet mahallesinde Gigafiberde download kısmında genel bir arızamı var ? Dünden beri download 5mbps upload da problem yok ama download gitti?
-
Merhaba, bize genel bir sorun bilgisi iletilmedi ama hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? -
Evet, dün geceden beri internet kopuyor. Sabah da koptu da şimdi duruldu gibi. Bende ping yükselmiş.
-
Merhaba, yaşamış olduğunuz sorun ile ilgili destek kaydı oluşturdunuz mu? -
Merhaba @TurkNetDestek
3 gün önce yapılan planlı çalışma sonrası bölgede bir çok kullanıcı gibi benide etkileyen internet kesintisi yaşanmıştır.
Hüseyin bey, Şeyma Hanım ve en son inan bey ile telefonda görüştük. Cennet bölgesinde bir takım taşıma işlemleri sonucu sorunlar meydana geldiği belirtilmişti. Çarşamba günü gün içinde uzun süren kesinti sonrası problemin giderildiği söylendi fakat dünden beri çalışma devam ediyordur diyerek bekliyorum ama ne yazık ki 5 gün önceki ping ve hız değerlerine ulaşamıyorum artık.
Planlı olan çalışmanız iyileştirmeye değil de kullanıcı memnuniyetsizliği üzerine yapılmış gibi bir çok kişi mağdur etmiş durumdasınız..
2 gün önceki Destek Numarası: 64422716 kontrol edebilirsiniz.
Buda az önce yaptığım hız testleri. Ben üzülerek bu durumu kabul etmediğimi, hızlıca sorunun giderilerek eski hızlarıma kavuşmayı istiyorum sizlerden.
1-2 olan ping değeri 4-5 oldu.. 850-900 arası olan Download ise görüldüğü üzere..
Edit; Şuan saat 01:15 ve tekrar test etmeme rağmen sorun devam ediyor.. Bakım olarak yaptığınız şey şuan arıza olmuş durumda. Lütfen düzeltin problem ne ise. Dün bile sorun yoktu. 24 saat önce 01:00 - 06:00 arası planlı bakım diye tekrar mesaj gelmişti. Ne oldu ise dün geceki bakımdan sonra oldu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 10 Haziran 2023; 1:23:40 >
-
bunun dışında playstation gibi oyun servislerinde sürekli DNS error gibi bildirimler geliyor. hatların detaylı kontrol edilmesi gerekiyor. bu kadar uzun sürmemeli ve kontroller detaylı yapılmalı @TurkNetDestek
-
Merhaba, gönderdiğiniz hız testi sonuçları ile birlikte fiber ekibimize hattın kontrol edilmesi için bilgi verdim. Size dönüş sağlayacaklar. -
Herkese Merhaba,
Bizim bölgede kimse yüksek ping, düşük Download sorunu yaşamıyor mu acaba 3 gündür? Bölgede düşük performans sorunu yaşanıyor bakim sonrası.
Bu durum konuya giren kaç kişiyi etkiliyor merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, 64536653 numaralı destek kaydınızı oluşturarak ekibimize bilgi vermiştim. Kontrollerin devam ettiğini ilettiler. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız. -
Merhaba Sayın yetkili,
Evet bilgim dahilinde ve destek kaydı üzerinden de arkadaşlar ile iletişim halindeyiz.
Teşekkürler.
Merhaba dün gigafiber bağlandı gültepe mahallesi... ping 24 aşağısı hiç olmadı hız kabloluda 93 üzeri hiç çıkmıyor... kablosuz da telefonda 130-200 arası... kuran arkadaş çok iyi olduğunu söyledi... yeni bilgisayarda deneyin dedi denedik 230 hız... akşam olduğunda 8 den sonra hız önce 10 sonra 1 e kadar düştü.. modemi 5-6 kez kapatıp açtım.. kapatıp açınca 90 a geri yükseliyor ama bir saat sürmüyor... daha birinci günde 35 hız diye beğenmediğim eski internetimi arar oldum... neden olabilir birde smartify denen şeye de üye yaptılar iyi çekecek diye... ama 35 hızda en arka odalar çekerken 1000 hız da sadece salon ve mutfak çekiyor....
valla şu an tam bir hüsran yaşıyorum... fikri olan varm ıdır
-
Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Fiber ekibimiz hızlı bir şekilde hattınızı kontrol ederek bilgi verecektir. -
1 haftadır hala çözülemeyen düşük hız, yüksek ping sorunu yaşanıyor bölgede. Yarın kısmetse saha ekibi kontrole gelecekmiş. Kaç kere sorun benden değil, 1 hafta önce yapılan planlı bakım sonrası oldu dedim ama çözülemedi.
@hcanik siz tamda sorun olduğu zaman hizmet almaya başlamışsınız.. Destek kaydı açıp kayıt altına alın sorunu.. Benim kayıt 1 haftadır sorun giderilemediği için kapanamadı hala. Yarın saha ekibi kontrol için gelecek ama çözüm olacağını sanmıyorum. Bu sorunu 1 sene kadar önce de yaşadığım için benden kaynaklı bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum.
-
Ben sıkıldım Türknetten gerçekten Yenimahalle’de problemi bitmiyor başladı aldığımız hızlardan eser yok artık arıza kaydı da oluşturmuyorum. 20 30 mbps hızlar alıyoruz resetleyince modemi 40 50 ler oluyor DNS problemi kopma sorunları gider Türk telekomdan 50 mbps hız alırım kafam rahat olur Yenimahalle de TÜRKNET devri bitti bence 😉
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Koskoca gigafiber kapsama alanında kapsama alanında olmayan alanda yasamak, defalarca talep oluşturma, siteye oluşturtmama rağmen hiçbir türlü gelmeyen gigafiber. Siz düşünün müşteri hizmetleri nasıl çalışıyor. Bölgede alamayan tek biziz gerisi sanayi ve garaj zaten. @TurkNetDestek belki ilgilenirsiniz isterseniz iletişim bilgilerimi özelden paylaşırım. Bı kablo çekersiniz 50m 1000 kişiye satış yaparsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X