Bildirim
Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı (16. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Altyapınızda arıza var gibi görünüyor. Download hızınız 90 Mbps'lere yakın iken, Upload hızınızın en fazla 13 Mbps olarak gözükmesi büyük ihtimal bakır kablo kaynaklı veya santral kaynaklı bir arızaya işaret ediyor. Santralden uzak değilsiniz ama en fazla 13 Mbps Upload alabildiğinizi görmek garip. Normalde 30-50 Mbps cıvarı göstermesi lazım santral çıkışı Upload hızınızın...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu arada Türk Telekom Upload limitini tamamen kaldırması gerekli. Ayrıca Türk Telekom hala ADSL hatlarda Upload limitini kaldırmadı!https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-upload-hizini-arttirdi-fakat-ciddi-bir-sorun-var--142927305
o da olabilir karışıkta olabilir çanakkaledeyim 75/4 kullanıyorum bende çanakkalede uploadı yükselenler var benim hala aynı ya karışık gidiyorlar yada sırayla falan bilmiyorum artık 2-3 güne netleşir.quote:
Orijinalden alıntı: q9a2
75/4 tanımlı benim hattım 80 küsüre kadar çıkıyor kablo değişsem belki 100 de olabilir denemedim.
ist esenler bölge.
sadece 75 üzeri değil muhtemelen trafiğin yoğun olduğu yerlerde ya da az olan yerlerde deneyip ona göre hareket edecekler.
benim hızım hala 75 e 4. -
Yok arkadaş modemi resetlesem de kapatıp açsam da sonuç değişmiyor
kanka asıl hızım 100014 kbps ama dün geceki 8 Upload güncellemesinden sonra 88063e düştük.
kaç kere özel müşteri yönetimi maili ile düzeltirdim.
Yine oldu artık bıktım bu DSLAM Kilidinden...
Bende artış yok 3 civarı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Freed0mm
Bende Ankaradayım durum birebir aynı :) turknetin hız testi sorgulama aracından sorgulayın birde nperfden orada 50 mbit hız alıyorum speedtest ve fast.com'da 2-3 mbit , nperfle anlaşma yapmış sanırım turknet %50 fazla gösteriyor test sonucunu
Alıntıları Göster
Çok fark yok, 24 diyor ama hiç öyle hissettirmiyor...
-
artış olmamış hala 4 civarı. -
Belki bununla alakalı olabiliriz? -
Türknete 3 nisanda evrak gönderdim 8 gündür hattımı taşıyamadı. Telekomdan netspeede 35-40 saatte geçmiştim. Türknet iptal ettim böyle b*ktan firma yok. Netspeed bunların yanında Türk telekom kalır. Millenicom geçeceğim, SNR değeri %80 İSS kaynaklı.. Bunu çözdüm artık. -
Upload hızım turknet halen aynı 1.93 mb delirmemek elde degil
75mbit vdsl2 paket kullanıcısıyım değişiklik yok halen 4mbit...
Muhtemelen bundan kaynaklı fakat insan bir bilgilendirme yapar tepki çekmezsin böyle durumlarda arıza var der geçeriz hiç bir yerde bilgi yok , sahi sen bu sayfaya nereden ulaştın :)quote:
Orijinalden alıntı: QUINRY
Belki bununla alakalı olabiliriz?
Birde ben Keçiörende oturuyorum şöyle bir durum var hız testleri yaparken benim konum hep istanbul sunucuları görünüyor , istanbul sunucularında 15 ms ping alıyorum Ankara sunucusunu manuel seçersem 35-40 ms civarı ping alıyorum anlayamadım niye böyle telekom tip-7 kabine bağlıyım vae.
-
Bu sayfadan;https://turk.net/turknet-karnesi/quote:
Orijinalden alıntı: Freed0mm
Muhtemelen bundan kaynaklı fakat insan bir bilgilendirme yapar tepki çekmezsin böyle durumlarda arıza var der geçeriz hiç bir yerde bilgi yok , sahi sen bu sayfaya nereden ulaştın :)
Birde ben Keçiörende oturuyorum şöyle bir durum var hız testleri yaparken benim konum hep istanbul sunucuları görünüyor , istanbul sunucularında 15 ms ping alıyorum Ankara sunucusunu manuel seçersem 35-40 ms civarı ping alıyorum anlayamadım niye böyle telekom tip-7 kabine bağlıyım vae.
Alıntıları Göster
Benimde Ip lokasyonum İstanbul olarak gözüküyor. CGNAT Ip olduğu için büyük ihtimalle...
-
Dediğin gibi muhtemelen cgnat havuzunda olduğumuz için İstanbulda görünüyoruz. Arıza ulus-18 Santralinde görünüyor muhtemelen bizde dolaylı yoldan oraya bağlıyız , bakalım yarına kadar düzelir inşallah :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X