Şimdi Ara

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
7
Favori
30.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: QUINRY

An itibariyle Ankaradan Ankaraya pingim ve hızlarım :D

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı

Bende Ankaradayım durum birebir aynı :) turknetin hız testi sorgulama aracından sorgulayın birde nperfden orada 50 mbit hız alıyorum speedtest ve fast.com'da 2-3 mbit , nperfle anlaşma yapmış sanırım turknet %50 fazla gösteriyor test sonucunu

• quote:

Orijinalden alıntı: emreylcn06

bağlantınız nasıl bılemem ama sabit stabil olması açısından ben dedim

memnunsaniz sorun yok ancak benim hatta snr 4-5 civarina geldiğinde aşırı ping ve anlık düşmeler oluyordu

Asus modemlerde kararlılık modu vardır snr değerini 15 e aldıgımda internetin daha akıcı oldugunu görebiliyorum sınır 8.0 dir bence 8.0 in altında ping kopma yaşanir

kararlılıkda snr arttırınca doğal olarak hızda düşüyor.
    sevmediğim bir işlem

• QUINRY kullanıcısına yanıt
    Altyapınızda arıza var gibi görünüyor. Download hızınız 90 Mbps'lere yakın iken, Upload hızınızın en fazla 13 Mbps olarak gözükmesi büyük ihtimal bakır kablo kaynaklı veya santral kaynaklı bir arızaya işaret ediyor. Santralden uzak değilsiniz ama en fazla 13 Mbps Upload alabildiğinizi görmek garip. Normalde 30-50 Mbps cıvarı göstermesi lazım santral çıkışı Upload hızınızın...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada Türk Telekom Upload limitini tamamen kaldırması gerekli. Ayrıca Türk Telekom hala ADSL hatlarda Upload limitini kaldırmadı!https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-upload-hizini-arttirdi-fakat-ciddi-bir-sorun-var--142927305

• quote:

Orijinalden alıntı: q9a2

75/4 tanımlı benim hattım 80 küsüre kadar çıkıyor kablo değişsem belki 100 de olabilir denemedim.
    ist esenler bölge.
    sadece 75 üzeri değil muhtemelen trafiğin yoğun olduğu yerlerde ya da az olan yerlerde deneyip ona göre hareket edecekler.
    benim hızım hala 75 e 4.
    o da olabilir karışıkta olabilir çanakkaledeyim 75/4 kullanıyorum bende çanakkalede uploadı yükselenler var benim hala aynı ya karışık gidiyorlar yada sırayla falan bilmiyorum artık 2-3 güne netleşir.
  • Yok arkadaş modemi resetlesem de kapatıp açsam da sonuç değişmiyor

• kanka asıl hızım 100014 kbps ama dün geceki 8 Upload güncellemesinden sonra 88063e düştük.

kaç kere özel müşteri yönetimi maili ile düzeltirdim.
    Yine oldu artık bıktım bu DSLAM Kilidinden...

• Bende artış yok 3 civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freed0mm

Bende Ankaradayım durum birebir aynı :) turknetin hız testi sorgulama aracından sorgulayın birde nperfden orada 50 mbit hız alıyorum speedtest ve fast.com'da 2-3 mbit , nperfle anlaşma yapmış sanırım turknet %50 fazla gösteriyor test sonucunu

Alıntıları Göster

Çok fark yok, 24 diyor ama hiç öyle hissettirmiyor...

• artış olmamış hala 4 civarı.
  • Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı

Belki bununla alakalı olabiliriz?
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Türknete 3 nisanda evrak gönderdim 8 gündür hattımı taşıyamadı. Telekomdan netspeede 35-40 saatte geçmiştim. Türknet iptal ettim böyle b*ktan firma yok. Netspeed bunların yanında Türk telekom kalır. Millenicom geçeceğim, SNR değeri %80 İSS kaynaklı.. Bunu çözdüm artık.
  • Upload hızım turknet halen aynı 1.93 mb delirmemek elde degil

• 75mbit vdsl2 paket kullanıcısıyım değişiklik yok halen 4mbit...

• quote:

Orijinalden alıntı: QUINRY

Belki bununla alakalı olabiliriz?
    Muhtemelen bundan kaynaklı fakat insan bir bilgilendirme yapar tepki çekmezsin böyle durumlarda arıza var der geçeriz hiç bir yerde bilgi yok , sahi sen bu sayfaya nereden ulaştın :)
    Birde ben Keçiörende oturuyorum şöyle bir durum var hız testleri yaparken benim konum hep istanbul sunucuları görünüyor , istanbul sunucularında 15 ms ping alıyorum Ankara sunucusunu manuel seçersem 35-40 ms civarı ping alıyorum anlayamadım niye böyle telekom tip-7 kabine bağlıyım vae.

• quote:

Orijinalden alıntı: Freed0mm

Muhtemelen bundan kaynaklı fakat insan bir bilgilendirme yapar tepki çekmezsin böyle durumlarda arıza var der geçeriz hiç bir yerde bilgi yok , sahi sen bu sayfaya nereden ulaştın :)
    Birde ben Keçiörende oturuyorum şöyle bir durum var hız testleri yaparken benim konum hep istanbul sunucuları görünüyor , istanbul sunucularında 15 ms ping alıyorum Ankara sunucusunu manuel seçersem 35-40 ms civarı ping alıyorum anlayamadım niye böyle telekom tip-7 kabine bağlıyım vae.

Alıntıları Göster
    Bu sayfadan;https://turk.net/turknet-karnesi/

Benimde Ip lokasyonum İstanbul olarak gözüküyor. CGNAT Ip olduğu için büyük ihtimalle...

• QUINRY kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi muhtemelen cgnat havuzunda olduğumuz için İstanbulda görünüyoruz. Arıza ulus-18 Santralinde görünüyor muhtemelen bizde dolaylı yoldan oraya bağlıyız , bakalım yarına kadar düzelir inşallah :)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.