Bildirim
Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı (15. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Zyxel modemlerin arayüzünde gözüküyor. -
-
ne oluyor upload artınca?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne kadar veri indiriyorsak bi o kadar veri gönderiyoruz resim video dosya gibi gibi veri gönderme hızı = upload oluyor
Veri indirme hızı = download oluyor
Edit: Video çektin youtube'a veya arkadaşlarına göndereceksin videoda 500 mb 4 mbps ile 1 saatte gönderiyorsan 8 mbps ile 30 dakikaya gönderiyorum
M]ala anlatır gibi anlattım kusura bakmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 16 Nisan 2020; 21:28:1 > -
-
snr margin degerin 5.3 kopma yaşarsın 8 den yuksek olmalı
SNR Margin Değerini Nasıl Öğrenebilirim?
6.0 dBi 8.0 dBi Arası: İnternet sürekli kopar. Her an internet gidebilir. Aşırı ping görülür.
8.0 dBi 10.o dBi Arası: İnternet bağlantısında ping olur ve ufak bir parazit de bağlantı gider.
10.0 dBi 15.0 dBi Arası: İnternet de kopma olmaz. İnternet, stabil çalışır.
15.0 dBi 20.0 dBi Arası: İnternet bağlantısı, stabil ve hızlı çalışır.
20.0 dBi 30.0 dBi Arası: Bağlantı oldukça iyidir. Kopma ihtimali %0’dır.
30.0 dBi 40.0 dBİ Arası: Hattınız mükemmel ve ötesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 16 Nisan 2020; 21:29:59 > -
-
1 buçuk yıl 100014 kbpsde 3 snr ile kullandım toplamda 5-10 kez ancak kopmustur snrden dolayı...quote:
Orijinalden alıntı: emreylcn06
snr margin degerin 5.3 kopma yaşarsın 8 den yuksek olmalı
SNR Margin Değerini Nasıl Öğrenebilirim?
6.0 dBi 8.0 dBi Arası: İnternet sürekli kopar. Her an internet gidebilir. Aşırı ping görülür.
8.0 dBi 10.o dBi Arası: İnternet bağlantısında ping olur ve ufak bir parazit de bağlantı gider.
10.0 dBi 15.0 dBi Arası: İnternet de kopma olmaz. İnternet, stabil çalışır.
15.0 dBi 20.0 dBi Arası: İnternet bağlantısı, stabil ve hızlı çalışır.
20.0 dBi 30.0 dBi Arası: Bağlantı oldukça iyidir. Kopma ihtimali %0’dır.
30.0 dBi 40.0 dBİ Arası: Hattınız mükemmel ve ötesi.
SNR düşükse kopar olayı hikaye 1in altına düşmesin yeter
-
-
-
bağlantınız nasıl bılemem ama sabit stabil olması açısından ben dedim
memnunsaniz sorun yok ancak benim hatta snr 4-5 civarina geldiğinde aşırı ping ve anlık düşmeler oluyordu
Asus modemlerde kararlılık modu vardır snr değerini 15 e aldıgımda internetin daha akıcı oldugunu görebiliyorum sınır 8.0 dir bence 8.0 in altında ping kopma yaşanir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 16 Nisan 2020; 21:36:22 >
-
Bunu biliyorum da neden bu kadar heyecan yapıldığına anlam veremedim aslında yani hd film mi yolluyor herkes birbirine durmadan :)quote:
Orijinalden alıntı: emreylcn06
ne kadar veri indiriyorsak bi o kadar veri gönderiyoruz resim video dosya gibi gibi veri gönderme hızı = upload oluyor
Veri indirme hızı = download oluyor
Edit: Video çektin youtube'a veya arkadaşlarına göndereceksin videoda 500 mb 4 mbps ile 1 saatte gönderiyorsan 8 mbps ile 30 dakikaya gönderiyorum
M]ala anlatır gibi anlattım kusura bakmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hız artanların hepsi 100mbit paket kullananlar, 75 mbit paket kullanıp uplaod hızı artan oldu mu ? -
haklısınız da ne kadar veri indiriyorsak o kadar gönderiyoruz aslında bulut depolamaya para veriyorum mesela onu kullanamıyorum yıllık 70 tl ye google drive dan 100 gb alıyorum ancak yüksek upload kovaliyoruz avm havaalanlarından evden de sürekli pc yi açık bırakmak zorunda kalıyoruz maalesef -
Bende hala aynı. Bi modemi resetleyelim bakalım. -
8mbit uplaod ile 5000 bitrate (arta kalan online oyunun verimli oynanması için) ile rahatça yayın yapabilirsin ki bu gayet kaliteli bir yayın olur, örneklerden biri.
Bulut depolamayı daha verimli kullanabilirsin. Daha aklıma gelmeyen birçok şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 16 Nisan 2020; 21:41:4 > -
-
Bunu bende merak ediyorum sırf bu yüzden sürekli sayfaya bakıyorum hastalık oldu :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X