Şimdi Ara

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
7
Favori
30.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar Teknisyeni kullanıcısına yanıt
    ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr ama modeminizde 8 mbps tanımlı gözükmüyorsa boşuna aramayın onların yapacağı birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 16 Nisan 2020; 18:43:31 >
  • 0.90 dı, 1.10 olmuş. teşekkürler mürkmelekom
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakLEE

barbaros müze yanındayım hız sonucum normal https://www.speedtest.net/result/9292484346

cgn havuzundaysanız belki etkilidir, modemi bikaç kez resetleyim ip havuzundan çıkmayı deneyin, yada arıza kaydı oluşturun, ttnet ekipleri gelsin baksın.

Alıntıları Göster
    Online işlemler'de bilgilendirme mesajı yazmışlar. Hizmet aldığım bölgede altyapı kaynaklı bir sorun varmış ve çözülene kadar modem ayarlarını yada kablolarını değiştirmeyin yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Online işlemler'de bilgilendirme mesajı yazmışlar. Hizmet aldığım bölgede altyapı kaynaklı bir sorun varmış ve çözülene kadar modem ayarlarını yada kablolarını değiştirmeyin yazıyor.

Alıntıları Göster
    bu hafta zaten genel bir dalgalanma mevcut ülke çapında herkes birşeyler diyor. En iyisi sabredip beklemek. Umarım hızlar biraz daha yükselir hemşerim.
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    tesekkürler
  • turknet 100mbit vae yim modeme restart attım hala 4 mbit :D nereye mail atıyoruz
  • Turknet kullanıcısıyım TTNet üzerinden bende dsl2 kullanıyorum fakat hızım artmadı halen 3 mb up var
  • Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı

Donanımsal derken neyi kastediyor acaba ? Yahut bu arkadaşın bir fikri var mı internet konusunda ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sabahtan beri internetim yok Türknet kullanicisiyim hiç bir şekilde mudahale edilmiyor ,ne yapacagimi sasirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Modeme gelen değerler arttı, eskiden 4Mbps idi şuanda 8Mbps gözüküyor, fakat hız testi yapınca artan bir şey yok. Sanırım tam olarak aktfi etmediler. Ama ben bu durumu geçici olacakmış gibi bir durum var ortada. umarım geçici değil kalıcı olurda herkes rahatlar.
  • turktelekom açmamıs 8mbiti sanırım
    Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara344

Bende Türknet 100 Mbps paket kullanıyorum. 3 Mbps upload hızım vardı. 8 Mbps uploada çıkarmışlar hızımı. Memnunum

75 mbit yalın internet kullanıyorum dsl2 şu anda upload hızım 3.5

• Benim turknet hattımda upload ile beraber download ta arttı. 80 mblt çıkan hattımda şuan 91mblt i görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 16 Nisan 2020; 19:24:3 >
    Benim de upload hızım hala daha artmadı. Ağaç oldum beklemekten.
  • Miga kullanıcısına yanıt

Ben talep ettim yaptılar. Sizde niye öyle cevap verilmiş. İlginç.

• IsO6 kullanıcısına yanıt
    Gecen hafta baska bir TT mail adresine bu konuda mail atmistim. O zaman ulasilabilir hiz 95k seviyesinde geziyordu ve SNR da daha yüksekti. Söyle resim birakayim:

Ondan sonra gecen hafta sonunda hiz 88-87k civarlarinda takildi. SNR da düstü biraz. O yüzden 88k üzerine cikamiyorum sanirim. Ankastreden CAT6 cekersen diyorsun da, CAT6 bir Ethernet standardi, modeme gelen bakir telefon kablosundan DSL. Yani ankastrede de ölcüm yapip orda 88'den yukari geliyor da benim apartmana gelirken mi bu kadar azaliyor, sanmiyorum.

Internetim 35 Mbit down ve 3 Mbit up iken ulasilabilir hizda 112000kbps görüp gaza geldim, 100Mbit paketine gecis yaptim. Ondan sonra max. ulasilabilir hiz 95k'da geziyordu. Onu da destege yazdim ancak Türk Telekom altyapimiza max. 83 Mbps öngörüyormus diye daha yüksege alamadilar. Simdi hala süpheleniyorum gercekten SNR olayindan mi yoksa Türk Telekom mu düsürdü diye.

• Turknet kullanicisiyim PC ve modemi yakında kırarım. Dün gece ve nice geceler kopma yaşıyorum. Dün gece 3. Kopmadan sonra takribi 15 dakika bekledikten sonra PC yi kapattım biraz daha oyalandim baktım yine net yok. 76 TL ye 13 mbit download 1 mbit bile olmayan upload hız alıyorum.Buradan emeği geçen tüm şirketlere en içten dileklerimle sevgilerimi sunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaltun kullanıcısına yanıt
    Sağolsunlar yine MÜKEMMEL DESTEK !.

• Speedtestte upload 8 mbit ile başlayıp 4e iniyor hemen

ŞAKA GİBİ!

(DOWN 83)

Türknet Kalitesi İkiside Aynı Taleple Açılan İki Destek Kaydı

Kaliteyi görüyorsunuz. Biri "güncelledim" diyor. Diğeri "donanımsal güncelleme yapamıyoruz" diyor. Abi Şakadır inşallah bu yaşadıklarımız..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.