Şimdi Ara

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
7
Favori
30.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

İnternet kullanımının çok yükseldiği bu günlerde upload ihtiyacı da hızla artıyor. Turk Telekom ile birlikte kullanıcılarımıza bu günler için daha yüksek upload hızları sağlamak üzere testler yapıyoruz yani şimdilik geçici bir yükseltme denemesi bu. Bu yüzden bu günlerde ara ara daha yüksek upload hızları ile karşılaşabilir, sonra tekrar eski upload hızınıza dönebilirsiniz. Lütfen şaşırmayın. Testler sonuçlandığında genel bir upload yükseltmesi mümkün olursa sizleri tüm detaylarıyla beraber haberdar edeceğiz.
    100mbps kullanıcılarına sadece 8mbps upload vererek mi deniyorsunuz bunu? Daha yüksek upload hızları verip test yapmanız daha mantıklı değil mi? :)) 100mbps kullanıcılar harici upload hızı yükselen yok şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Esenler'deyim, bende de değişiklik yok. 35/3

Alıntıları Göster
    İlk aşamada 35 ler de yükselme olacak mı onu bilmiyorum hocam gördüğüm hep 75-79-88-100 kullananları 4 den 8 e çıkartmışlar.
  • Benim de Download degismedigi halde Upload 8192'ye sabitlenmis. Tesekkürler Turknet.
    Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı

Simdi bir de diger arkadaslar gibi 100 Mbit paketimin 87000'lerde degil de 102400'de tanimli olmasi icin Türk Telekom ile iletisime gecmem gerekiyor, zira Türknet altyapimin bu kadar kaldirdigini ögrenmis Türknet. ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com'a yazan arkadaslar bu konuda nasil bir sonuc aliyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: mikael96

Benim de Download degismedigi halde Upload 8192'ye sabitlenmis. Tesekkürler Turknet.

Simdi bir de diger arkadaslar gibi 100 Mbit paketimin 87000'lerde degil de 102400'de tanimli olmasi icin Türk Telekom ile iletisime gecmem gerekiyor, zira Türknet altyapimin bu kadar kaldirdigini ögrenmis Türknet. ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com'a yazan arkadaslar bu konuda nasil bir sonuc aliyorlar?
    Maile derdini anlatıyorsun cep no yazıp turknet devre numaranı yazıyorsun 1-2 saat içinde aranıp. tekrar derdini dinliyorlar.

"Ekiplere yönlendirdim" dendikten sonra 1-2 gün sonra modemine 102400kbps yansıyor. :)

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum,umarım kalıcı olarak bir yükseltme yapılır.
    100 mbps için 20 mbps gibi bir hız verilir ise daha iyi olur yoksa kısa bir süre sonra tekrar güncelleme gerekebilir hızlara. ve 100/20 verilir ise en azında 50 mbps kullananlar içinde 50/10 mümkün olabilir belki
  • Uploadım 0.3 Kb ye sabiltlenmiş teşekkürler Türknet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    Türknet VAE

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bizide dahil edin bu testlere :)
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    bende aynı durumdayım hocam.
  • Miga kullanıcısına yanıt
    Olur mu hocam daha çok ödeyen müşterilerinin gönlünü hoş etmek varken bize niye baksın.
  • sanırım telekom test etmek için dslam profillerinde güncelleme yapmış, şanlı bazı kullanıcıları 8mbps upload profiline geçirmişler.

şu da var, paket hızı 4mbps ise modem arayüzünde 8 görsen bile yine de 4 alıyorsun denk gelirse.
    mesela benim hız profili 75/4 ama paket 50/4 olduğu için 50mbps indirme hızı alabiliyorum.

eğer gelecek sene içinde fttc üzerinden saye olayı gelirse muhtemelen 20-30mbps upload alabilirim gibime geliyor, çok düşük bir ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 16 Nisan 2020; 16:45:1 >
  • Aynı 3 mbite devam benim de :D
  • 2020 yili 8mb upload 100mb download
    2017 yili ukraynada aparat 100mb download 50mb upload vardi yazik gerçekten

internete tamamen serefsizlik bu ulkeye bu ulkenin insanlarinin para kazanma sansini bile engelliyorlar bu uploadi vermeyerek vatandaşina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türknet destekten gelen cevap
    Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı
  • SNR margin 5.5 arasında geziyor. Eskiden 8 di.
    Download 35 mbit den 22 ye düşmüş. Bizden alıp size vermişler galiba :)
    Upload ayni bende 7 mbit

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan bir mallaşma var nette;https://www.speedtest.net/result/9291964766.png
  • soyildirim S kullanıcısına yanıt
    Bence Türknet'in haberi yok bu olaydan.. Türk Telekom güncelliyor deniyor.. Türknet kullanıcılardan öğrendi bu hız değerlerini..
  • arada sızdede pıng varmıs gıbı sayfalar yuklenmedıgı oluyormu ?
    google bıle yapıyor.

hız testı yaptıgımda herzamankı gıbı 12 gosterıyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.