Şimdi Ara

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
7
Favori
30.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: genclik17

Çanakkaledeyim 75/4 kullanıyorum hala bir değişiklik yok çanakkalede olup güncellenen var mı??
    Ben barbarosdayım. millenicom ttnet alt yapısında vdsl 88 down 8 opload gece 4 de güncellendim kardeşim. sırayla yapıyorlar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 16 Nisan 2020; 14:35:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOCHIMERA

Ben de bekliyorum Milleni olarak 8 olmasını :) 100 mbps paketim var ama 88mbps den fazlası gelmiyor. değerlerden anlayan var mı?

Download için snr margin değeriniz sınırda. Bundan daha fazla hız alırsanız snr margin değeri dahada aşağı düşer ve sık sık kopmalar yaşarsınız. Upload snr margin değeriniz güzel, 20 25 mbps kaldıracak durumda, tabi şu an için upload hızları 100 mbps kullanıcıları için en fazla 8mbpsye yüseltildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: İnsegnanteDream

Benimde hâlâ aynı modemi kapat aç yapmama rağmen.Bakalım bekliyoruz umarım en yakın zamanda bizim hızlarda artar.
    Parti-parti arttırılıyor sanırım.
    Mutlaka sizede 8 tanımlanır birkaç güne kalmaz.
  • anladım teşekkür ediyorum. 100 mbps paketi kullanıyorum gelen değerler bu. umarım benim de up cıkar 8'e. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakLEE

Ben barbarosdayım. millenicom ttnet alt yapısında vdsl 88 down 8 opload gece 4 de güncellendim kardeşim. sırayla yapıyorlar sanırım.

Alıntıları Göster
    Bende barbarostayım muhtarlığın oralarda bende bir gelişme yok daha türknet. Dediğiniz gibi sırayla yapılıyor sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 mbps lik pakette 88 mbps ile yararlanıyordum. evde kal olayı çıktıktan sonra sıkıntı olmasın diye 75 e düşürmelerini rica ettim. önceden 110-120 mbps max gözüken değerler bu evde kalma mevzusundan sonra 99-100 lere kadar geriledi. kopma vs olmasın diye böyle bi istekte bulundum. upload değerlerim değişmemiş gözüküyor şu anda. turknet desteğe ticket atsam mı bilemedim. yoksa sıra bize de gelir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: QUINRY

Bendede şuan 8 görünüyor ama test hala 4 xD
    hala paket hızını alıyorsun, paket bilgisinin de güncellenmesi lazım.
  • q9a2 Q kullanıcısına yanıt
    benım de hala 4 mb Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı
  • Modemden snr e müdahale edebiliyorum aslında. Yardımı dokunur mu

• quote:

Modemden snr e müdahale edebiliyorum aslında. Yardımı dokunur mu
    Snryi 10 üstüne çıkarabilirseniz tabii ki yardımı dokunur.
  • şimdi denemeler yaptım. gerçi 10 dakikadır deneme yapıyorum. 20'e sabtileyince 35 mbps , 15'e sabitledim ulaşılabilir maksimum hız 70 e düşüyor. deneye deneye aşağı çektim. 10 a sabitledim şu an ulasılabilir maks hız 93 oldu
  • Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı

Upload yükseltme için destek kaydı oluşturdum.. Bakalım gerçekleşecek mi ?

• arkadaş ıspartada türknet kullanıyor uploadı 8 e çekmişler, bizim netspeed hala durgun

• NOCHIMERA kullanıcısına yanıt
    Modemden snr yi 2db olarak ayarlarsanız ulaşılabilir hız yükselir birde orda bir ayar daha var onuda max performance yapın
  • quote:

şimdi denemeler yaptım. gerçi 10 dakikadır deneme yapıyorum. 20'e sabtileyince 35 mbps , 15'e sabitledim ulaşılabilir maksimum hız 70 e düşüyor. deneye deneye aşağı çektim. 10 a sabitledim şu an ulasılabilir maks hız 93 oldu
    Dediğim gibi Snr için 8 sınır, internet sağlayıcınız hat profilinizi düzeltince daha çok hız alabilirsiniz, fakat kopma yaşamamanız için 8 altına düşmemeli.
  • Benim de internet hem download hem upload uçuyor mübarek. Kaç kez farklı yerden yazdım takan yok
    Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı

• Neti gidip gelen oldu mu ? Az önce
  • yükseltmeler kademeli olarak yapılacak arkadaşlar acele etmeyin arada modemi resetleyin yeterli kayıt açmaya felan gerek yok
  • emrihak kullanıcısına yanıt
    alt yapı güncellemesi uzun sürebilir...
  • alpaslan2759 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arkadaşlarımın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? Şu an online işlem merkezimizde sorun bulunmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.